Baby potrebujem poradiť... chcem ísť v októbri do Egypta do Marsa Matruh , chcem poradiť hotel,kde je dobrá zábava a milí zamestnanci v ňom, čistota a hlavne, či je tam naozaj tak krásne,ako sa hovorí..
@sisa_s ďakujem 🙂 ani žiadna iná cestovka?
@martina1803 nelieta sa viac menej preto,lebo je to Stredozemné more,počasie už nie je letné
mozes skusit Hughardu
@martina1803 v októbri je tam už chladno , už v polke septembra nám v cestovke radili pribaliť si na večer sveter alebo sako. Október už majú po sezóne plus chladnejšie more. Tam je Stredozemné nie Červené, aj kima je tam o dosť chladnejšie ako iné destinácie v Egypte
na oktober su tam este planovane lety z BA (Cedok, Kartago), ale ci realne naplnia kapacity a poleti to neviem, sloty maju
@lubossi do Hurghady chodím stále na jeseň, chcela som zmenu... ďakujem 🙂
@lakebabe to vážne...?to zas ja chcem teplo😂, preto si vyberám v októbri Egypt väčšinou...no tak popremýšľam
@kacusik69 ďakujem 😘
@martina1803 v cestovke vraveli ze posledne dva septembrové je ešte teplo cez deň, ale večer na svetrík, lebo pofukuje. Ze to je v podstate najchladnejsia časť Egypta, tak sme to nevzali a radšej ideme na istotu do Hurgady. Kamaráti sa teraz vrátili z Marsy mali horuco, ale este je letná sezóna
@martina1803 tak daj Omán 🙂
@lubossi tiež dobrá voľba 🙂
@lakebabe Hurghada by bola v októbri určite istota 🙏👍
@martina1803 ano to je istota , len sme chceli vyskúšať novú oblasť ,ale cez prázdniny nestíhame, toto ma odradilo nechcem byť vo svetri😄
@martina1803 skúste Omán 🙂 je to najbližšia destinácia počas zimy
V Marsa je krásne boli sme tento mesiac, to more je okúzľujúce 😍
@lakebabe presne tak 🤣
@michaelas19 waaaaw.. nádhera 👍🙏
@michaelas19 nevieš mi povedať ci je Omán ok aj v januári? Chceme ísť niekde po novom roku a stale neviem kam
@lakebabe Kľudne mi nápis súkromnú správu 🙂
@lakebabe ja som bola v Marsa Alam Egypt vo Februari, bolo strasne veterno, studeny vzduch a more uz nemalo 32 stupnov. Vsetci navstevnici hotela boli napchati v hotelovych zavetriach. Bola som raz v Marsa Alam Egypt prvy decembrovy tyzden. Voda 30 stupnov a uzasne pocasie, nefukal studeny vietor. Jedine, ze uz o piatej poobede bola tma. V januari by som nesla ani Egypt, ani Oman. Sice neprsi, ale studeny vietor fuka a skoro je tma. Ludi je sice pomenej, ale su viacej pri hoteli, takze sa nezda, ze by ich bolo menej.
@lakebabe Kapverdy som bola tiez februar. Ale let trva 7hodin. Voda mala 22 stupnov, na mna strasne studena. A hlavne mimo hotela a bez delegatky boli cernosi, ktorych sa nedalo zbavit. Turistov bolo malo. Januar-februar, tak to uz fakt treba letiet daleko. Niekde k rovniku alebo druha polovica zemegule.
@lakebabe suseda bola na Kostarike pred 2 rokmi. S 3 malymi detmi a ona a manzel. 1 cely mesiac, 2 tyzdne jedna strana a 2 tyzdne druha strana Kostariky. Isli bez cestovky tusim vlakom do Frankfurtu a odtial priamy let. 1 noc na hoteli este medzi vlakom a letom. Spat nasli rychlejsie spojenie. Boli taky ocareni, ze sa tam chcu odstahovat natrvalo. Ale samozrejme je to len sen. Ale Kostarika je vraj najlepsie miesto na zivot na tejto planete... hmm. Ja uz let viac ako 3 hodiny uplne zamietam. Ak koli financiam a aj koli zivotnemu prostrediu. Transoceanske lety mega nicia tuto planetu. Lety do 3 hodin menej, lebo nizsie letia vraj. V maji je super aj Egypt, Marsa Alam uzasny pre mna.
@sbear áno egypt chodíme vždy pred letom a po lete, len tento rok sa nám prvý krát uvoľnil čas v januári, ale max desať dní kvôli psovi a strazeniu, takže pre nás dva mesiace sú nereálne pozerám ešte Dominikánska, Kubu a uvidíme ešte si nechám aj v cestovke poradit, na vlastnú päsť nechceme ist
uff, tak to ani neviem, kde by sa k moru dalo ist a aby bolo minimalne 26 stupnove a neprsalo. Ale ak mate dost penazi, urcite sa da nieco aj do 5hodin letu.
@lakebabe najviac ma zaujal Oman. Uplne krasne foto maju tie cestovky. Odporuca sa tam ist od oktobra do maja - cize zima je idealna. Cena za 2 osoby na tyzden vyjde minimalne 2500 EUR ako first minute a podla mna aj ako last minute. Tieto zimne destinacie su dalej, cize na letenke sa usetrit neda. Iba par EUR na ubytovani, ak cestovka dava zlavy.
Satur uz v oktobri nelieta do tejto oblasti, recenzie najdes v skupine Egypt