Cena dovolenky

3. dec 2024

Dobry den,

len tak pre zaujimavost, kolko vas vysla dovolenka leto 2024 a kolko 2025 ak uz mate zakupenu? Cez cestovku.
Tie co sa vyznate, je oproti minulemu roku velky narast cien?
Dakujem ☺️

zobaka
3. dec 2024

pozerala som ceny a su cca rovnake mozno 50 eur vyssie, 800 e letecky more pre 2 na týžden

autor
3. dec 2024

@zobaka cez cestovku? Lebo ak ano, tak to je super cena

leni1977
3. dec 2024

Severný Cyprus toto leto 12 dní/3 osoby 6150 €, na rok 2025 by nás to isté vyšlo 6695 €. Tunisko na 8 dní pre 3 osoby sme tento rok mali 2890 €, na rok 2025 je cena 2980 €.

autor
3. dec 2024

@leni1977 aha, cize s tymi cenami je to rozne… zavisi od destinacie teda asi. Dakujem 😊

lindous
3. dec 2024

My sme boli výnimočne po dlhej dobe cez cestovku tento rok, 8 dní Egypt, 2 dospelí za cca 850€ osoba... budúci rok sa cez cestovku nechystáme 🙂

leni1977
3. dec 2024

Ja som porovnávala len tie moje hotely, ale čo čítam, tak ľudia píšu, že išli podstatne ceny vyššie, ale to je každý rok tak. Čiže mňa to neprekvapuje vôbec.

lindous
3. dec 2024

Pozrela som zo zaujímavosti za koľko je ponuka cez rovnakú cestovku, podobný termín, rovnaký hotel, keby som kupovala teraz a bolo by to cca 1000€/osoba 🙂

autor
3. dec 2024

@leni1977 no my sme boli naposledy v roku 2019. V 2020 sa narodil druhy syn, potom kovid a konecne si trufame ist s dvoma kusmi k moru 😃 tak to obzeram. Ale teda nic sa mi nepaci a ked ano, tak ma uzemni cena 🫣 my mame rozpocet cca 5tis eur. Myslela som, ze luxusny, ale teda neviem neviem 🤷‍♀️
My sme traja LM v roku 2019 v Grecku na tyzden v 4* hoteli dali okolo 1800€ uz s poistenim. Teraz to je pomaly len jedna osoba 🤣

zobaka
3. dec 2024

@autor - ano cestovka, first minute, isla som v ramci financnych moznosti, cize muselo to byt v tejto cene a nasla som 😍

leni1977
3. dec 2024

Ale ja verím, že niečo nájdeš, ponúk je veľa a ak sa dá, treba ísť. Aspoň ja sa toho držím, bola som na poslednej dovolenke v auguste a teraz ideme najbližšie vo februári, no pripadá mi to ako večnosť.

petamich
3. dec 2024

Buduci rok este nemame, tento rok sme boli 2+1 ks (3 roky), Egypt Marsa Matrouh, jun, na 11 dni a platili sme cca. 3700€, Egypt sme vybrali lebo nasa tradicna destinacia Turecko bola uz tento rok nenormalne draha, tak uvidime buduci rok 🙂

dasus
3. dec 2024

My sme cez Hydrotour,na 8 dní Grécko, 2 deti,2 dospelý...cca 3200€,first minute

autor
3. dec 2024

Baby tak ja neviem co teda pozeram 🤣 alebo som prilis narocna… alebo fakt nechapem. No nevadi. Cez vikend si k tomu poriadne sadnem

btus
3. dec 2024

Chorvátsko, autom. cca 1100E 2 dospelý a jedno dieťa

autor
3. dec 2024

@btus uf, autom s tymi dvoma teroristami si vobec neviem predstavit 🤣 mladsi syn vydrzi tak po trnavu (sme z ba) a potom koniec… 🤷‍♀️

btus
3. dec 2024

no, naša s nami cestuje od narodenia. Je zvyknutá. To keby bola ako tvoji, tak ani na to letisko neprídem. 🙂 🙂 🙂 Cca 250 km 🙂

autor
3. dec 2024

@btus no aj oni od babatka cestuju v aute. My vela chodime po sk, tak nevieme preco. Myslim si, ze preto lebo proste musi sediet… on je stale v pohybe 😅 snad z toho vyrastie casom (teraz ma 4 a pol)

evka64
3. dec 2024

Toto leto cez Satur Turecko 2+2 cca 3700 (11 dni)...na 2025 cez Hydrotour Turecko 3900 11 dni...cena bez poistenia...5*hotel ultra all inclusive

huxy
3. dec 2024

@zobaka môžeš prezradiť destináciu poprípade hotel? Tiež zháňam niečo nie drahé.

zobaka
3. dec 2024

@huxy my sme boli na Slnecnom pobrezi v Bulharsku v hoteli Balaton, hotel z vnutra pekny cisty, nic luxusne, ale uplne v pohode, plus velky cisty bazen, hotel priamo v centre hned pri mori

pe_mi
3. dec 2024

Minulý rok egypt.posledny júlový týždeň , 2+2 3200 eur .cez cestovku.
Ja už nie som ochotná platiť viac.
Ja keď vidím tie ceny, čo ľudia rubu, že dovolenka Cyprus 6.000, 7.000 ty vole .
Ja som strašne lakoma za to dať nekresťanské peniaze.
Veď to sa reálne ani nedá našetriť za rok taký peniaz.to fakt nejedia ľudia ,čo také sumy za dovolenku dajú?
Oj, nie ..doma pri bazeniku sedkať budeme.

autor
4. dec 2024

@evka64 vies mi napisat prosim aj nazov rezortu? Dakujem 😊
@zobaka
@pe_mi bulharsko a egypt som velmi nechcela (asi mam prostr predsudky no 🫣)… ale pozriem teda nieco aj tam

huxy
4. dec 2024

@zobaka dakujem 😊

zarrinka
4. dec 2024

Ahoj, my toto leto Kréta, 8 dní, 5*hotel, 4os (3+1 dieťa 13r.) mali sme rodinný apartmán cca 5500. Neľutujem ani cent, dovolenka je pre mňa naj investícia

autor
4. dec 2024

@zarrinka a nebolo velmi veterno?

zarrinka
4. dec 2024

Nie, bolo ok. Boli tam však väčšie vlny čo ale my považujeme za výhodu. Pre malé deti by som však asi zvážila inú destináciu. A keď tu tak čítam tie ceny vyššie, Egypt je síce brutál lacný ale mňa by tam nedostali ani zadarmo. Bulharsko, Tunisko detto. Ak chce človek slušný hotel, dobré miesto je to drahšie.

autor
4. dec 2024

@zarrinka no starsi bude mat 12 uz v lete mladsi 5 rokov. Pozriem teda aj kretu ☺️ dakujem

alkoholik
4. dec 2024

Ty vole to su ceny. To ste fakt ochotny dat 5-6-7 tis€ za Turecko, Cyprus a ine diery kde su ludia natlaceny... Ved za tie prachy mozete ist ine krajiny( Thajsko, dominikanska, mexiko a neviem co vsetko ale nie samozrejme cez cestovku. Napr teraz treba kupit letenky a nasledne hladat ubytko. Otvorte si stranku pelikan a tam mate akciove letenky. Napr Albansko by som skusil na vasom mieste odlet Vienna ( wiz air aj ryanair). Nepodporujte tie predrazene cestovne kancelarie.

alkoholik
4. dec 2024

Napriklad ja som kupoval za 20€ letenku do Tirany a teraz ubytko 4* hotel pre 2+1 dieta 750€ na 8 noci.
+ cca 200€ prenajom auta na letisku.
Spolu teda 1010€
+ Vreckove cca 500€
Vysledna suma 1500€ za 8 noci za 3 osoby.
A to som vybral uz drahy hotel takze tam mate priestor kde usetrit alebo priplatit.

autor
4. dec 2024

@alkoholik tak niekomu vyhovuje turecko, cyprus… preco to hned nazyvat dierami 🤷‍♀️ja by som napr.nikdy nesla do albanska ako som spominala ani do bulharska ci egypta. A nebudem to nazyvat dierami… proste mi nevyhovuju,..

A co sa tyka ostatneho, nie sme tak scestovani a bohuzial ani nemam kapacitu a chut riesit si veci po vlastnej osi 😁 cize ano, my vyuzivame cestovky. Mozno raz pride cas, kedy sa do toho pustim aj sama. Momentalne ale ten cas nenastal 😅
A pri dvoch detoch je pre mna AI nevyhnutnost