Ahojte ako to máte na dovolenke pri mori s malými deťmi?
Ja mám občas paranoju, že nás každý fotí a dokonca mám paranoje že naše dieťa fotia aj potajme že ľudia držia telefon len tak a cvakaju
Môj muž mi hocori že nie som normálna že kto a načo by si fotil naše dieťa 😆
Dnes sa mi dokonca zdalo že recepčná nenapadne dala telefon za ten recepčný pult a cvakla naše dieťa / nás ako obedujeme 😄
Preskakuje mi? Nie som žiadna slávna osobnosť, len skratka deti nedávame na sociálne siete 😂🙈
Dik za iné pohľady ľudí na dofce v ďalekom svete
Tak musíš sedieť s deťmi iba doma na dvore, lebo mňa by si s tym na dovolenke naozaj vytáčala. Muž ma pravdu.
Tak toto je už iná paranoja
Tak jedine nechodiť medzi ludí 🙂
Akože stať sa môže, ale toto už ozaj bude paranoja.
Si paranoidna. Odfotiť si ho môžu aj na ulici keď ide do školy, kuklu na hlave snáď nenosí.
@dennissa16 to mi aj muž hovorí
@bellaa3007 no, ale asi mi už hrabe
@januska12323 to je pravda
Vies ja niekedy telefon pouzivam, aby som sa pozrela, ci nie som strapata…
džídípíárová maminka je na dovolenke 😂😂 uži si ju 😉 snáď dajú tvojim deckám na tvár smajlíka alebo srdiečko predtým než ich holé fotky pošlú na net 😁
Vieš čo možno by som si tvoje dieťa aj nejako zozadu odfotila keby ma super účes proste nejaké vlasy dobre spravené a že aj dcere by som také chcela ucesat. Bože neries ... Fakt sa ti sníva podľa mňa
Áno, preskakuje ti.
Ja keď fotím na dovolenke, či kdekoľvek..snažím sa tak, aby som nikoho v zábere nemala.
A ak aj, nech je chrbtom ...
@danieli ja nie ✌️
@zuzanka.zuzu sorry teraz nejako nerozumiem
@maca1984 dik😆😆😅chcela som sa iba uistit
S prepáčením , vyser sa na tú paranoju.
Teba, deti môže odfotiť ktokoľvek, kedykoĺvek na Slovensku.
A ani to nemusí byť úmyselne.
A nebudeš ani vedieť.
Neznepríjemňuj si dovolenku takýmito " sprostosťami "
Možno aj ja " visím" dakde na nete medzi fotkami s recenziou 😁
Je to iba v tvojej hlave. Nauc sa pracovat s tymito myslienkami, aby ta neovladali a nekazili vam dovolenku.
@maca1984 anooo ale keď sa mi zdalo že recepčná mala mobil za pultíkom a odfotila deti alebo aj nás … no už toto keď hovorim mužovi povedal mi že mi totalne šibe 🤣 že načo by to robila v tak ďalekej krajine a čo by z toho mala 🤣 tak ale dobre väčšina žien pise že muž má pravdu 🤣🤣🤣
A to si ešte uvedom, že ste prakticky permanentne pod kamerami.
@zuzanaete asi to mám iba ja v hlave že vidím že nás všetci fotia 🤣🤣🤣alebo skratka aj keď niekto ide okolo, a má mob v ruke mne sa zdá že nás nenapadne fotí 🤣
@abbey1 dik ! :(
Ste v htl..
Predpokladám, že ten htl má xy kamier.
( všimni si nad recepciou napr).
To ti nevadí ?
A bývajú tie kamery na chodbách, nad bazénmi, smerom k pláži..
Nerieš..
Dovolenkuj
a naco by ta akoze vsetci ti ludia vsade fotili?
muz ma pravdu
@pralinka25 možno decká , alebo nás … neviem tá recepčná sa mi zdala 🤣 a potom sa mi už zdali všetci
@maca1984 vďaka
Neďakuj...
Prestaň riešiť hlúposti a uži si dofču 🏝
A preco by si mali ludia fotit prave vas a tvoje deti? Su nejak vynimocne, zo zlata?
Mala si recepcnu konfrontovat, nech ti ukaze telefon, najlepsie pred manazerom. Potom by si zistila, ze si fakt mimo. Robila som v hoteli a viem kolko kamier tam je a kde presne boli. Ked ides po ulici, tak uz su naozaj vsade, bohuzial. Ak ti to vadi, tak nevychadzajte, alebo sa maskujte.
A inak..aj hotel zvykne fotiť pri animáciách, v detskom klube..
Ak sa nikde nechceš ocitnúť, najlepšie je ostať doma..
A teraz si predstav, koľko máte (resp. majú tvoji rodičia) doma starých fotiek v albumoch, napr. z dovolenky na pláži.. kde sú v pozadí deky a nafukovačky a neznámi ľudia a deti v plavkách. No a si predstav, v koľkých takýchto random albumoch na náhodných fotkách iných ľudí si v pozadí aj ty ako dieťa v plavkách, alebo tvoji rodičia, a to možno dokonca aj v nejakej čudnej nelichotivej póze, možno si niečo škrabeš, niečo ti vytŕča, divne sa tváriš, lebo ste ani netušili, že niekto sa pri vás fotí.. 😁
Ale aj keby vás fotili (čo si myslím, že nefotili)... Tak potom akože čo? Boli ste nahí, ste na úteku, inkognito, a pod.? Nerozumiem tomu.
Ano, preskakuje ti. A neda mi - co by stalo, kebyze si nahodou tvoje dieta odfotim?