Ako to máte na dovolenke pri mori s malými deťmi?

21. nov 2024

Ahojte ako to máte na dovolenke pri mori s malými deťmi?
Ja mám občas paranoju, že nás každý fotí a dokonca mám paranoje že naše dieťa fotia aj potajme že ľudia držia telefon len tak a cvakaju

Môj muž mi hocori že nie som normálna že kto a načo by si fotil naše dieťa 😆

Dnes sa mi dokonca zdalo že recepčná nenapadne dala telefon za ten recepčný pult a cvakla naše dieťa / nás ako obedujeme 😄

Preskakuje mi? Nie som žiadna slávna osobnosť, len skratka deti nedávame na sociálne siete 😂🙈
Dik za iné pohľady ľudí na dofce v ďalekom svete

simsalabim
21. nov 2024

Ano, preskakuje ti. A neda mi - co by stalo, kebyze si nahodou tvoje dieta odfotim?

dennissa16
21. nov 2024

Tak musíš sedieť s deťmi iba doma na dvore, lebo mňa by si s tym na dovolenke naozaj vytáčala. Muž ma pravdu.

hsara99
21. nov 2024

Tak toto je už iná paranoja

bellaa3007
21. nov 2024

Tak jedine nechodiť medzi ludí 🙂

thereisabear
21. nov 2024

Akože stať sa môže, ale toto už ozaj bude paranoja.

januska12323
21. nov 2024

Si paranoidna. Odfotiť si ho môžu aj na ulici keď ide do školy, kuklu na hlave snáď nenosí.

autor
21. nov 2024

@dennissa16 to mi aj muž hovorí

autor
21. nov 2024

@bellaa3007 no, ale asi mi už hrabe

autor
21. nov 2024

@januska12323 to je pravda

danieli
21. nov 2024

Vies ja niekedy telefon pouzivam, aby som sa pozrela, ci nie som strapata…

zuzanka.zuzu
21. nov 2024

džídípíárová maminka je na dovolenke 😂😂 uži si ju 😉 snáď dajú tvojim deckám na tvár smajlíka alebo srdiečko predtým než ich holé fotky pošlú na net 😁

kristinapetronela
21. nov 2024

Vieš čo možno by som si tvoje dieťa aj nejako zozadu odfotila keby ma super účes proste nejaké vlasy dobre spravené a že aj dcere by som také chcela ucesat. Bože neries ... Fakt sa ti sníva podľa mňa

maca1984
21. nov 2024

Áno, preskakuje ti.

Ja keď fotím na dovolenke, či kdekoľvek..snažím sa tak, aby som nikoho v zábere nemala.
A ak aj, nech je chrbtom ...

autor
21. nov 2024

@danieli ja nie ✌️

autor
21. nov 2024

@zuzanka.zuzu sorry teraz nejako nerozumiem

autor
21. nov 2024

@maca1984 dik😆😆😅chcela som sa iba uistit

maca1984
21. nov 2024

S prepáčením , vyser sa na tú paranoju.
Teba, deti môže odfotiť ktokoľvek, kedykoĺvek na Slovensku.
A ani to nemusí byť úmyselne.
A nebudeš ani vedieť.
Neznepríjemňuj si dovolenku takýmito " sprostosťami "
Možno aj ja " visím" dakde na nete medzi fotkami s recenziou 😁

zuzanaete
21. nov 2024

Je to iba v tvojej hlave. Nauc sa pracovat s tymito myslienkami, aby ta neovladali a nekazili vam dovolenku.

autor
21. nov 2024

@maca1984 anooo ale keď sa mi zdalo že recepčná mala mobil za pultíkom a odfotila deti alebo aj nás … no už toto keď hovorim mužovi povedal mi že mi totalne šibe 🤣 že načo by to robila v tak ďalekej krajine a čo by z toho mala 🤣 tak ale dobre väčšina žien pise že muž má pravdu 🤣🤣🤣

abbey1
21. nov 2024

A to si ešte uvedom, že ste prakticky permanentne pod kamerami.

autor
21. nov 2024

@zuzanaete asi to mám iba ja v hlave že vidím že nás všetci fotia 🤣🤣🤣alebo skratka aj keď niekto ide okolo, a má mob v ruke mne sa zdá že nás nenapadne fotí 🤣

autor
21. nov 2024

@abbey1 dik ! :(

maca1984
21. nov 2024

Ste v htl..
Predpokladám, že ten htl má xy kamier.
( všimni si nad recepciou napr).
To ti nevadí ?
A bývajú tie kamery na chodbách, nad bazénmi, smerom k pláži..
Nerieš..
Dovolenkuj

pralinka25
21. nov 2024

a naco by ta akoze vsetci ti ludia vsade fotili?
muz ma pravdu

autor
21. nov 2024

@pralinka25 možno decká , alebo nás … neviem tá recepčná sa mi zdala 🤣 a potom sa mi už zdali všetci

autor
21. nov 2024

@maca1984 vďaka

maca1984
21. nov 2024

Neďakuj...
Prestaň riešiť hlúposti a uži si dofču 🏝

cimage
21. nov 2024

A preco by si mali ludia fotit prave vas a tvoje deti? Su nejak vynimocne, zo zlata?
Mala si recepcnu konfrontovat, nech ti ukaze telefon, najlepsie pred manazerom. Potom by si zistila, ze si fakt mimo. Robila som v hoteli a viem kolko kamier tam je a kde presne boli. Ked ides po ulici, tak uz su naozaj vsade, bohuzial. Ak ti to vadi, tak nevychadzajte, alebo sa maskujte.

maca1984
21. nov 2024

A inak..aj hotel zvykne fotiť pri animáciách, v detskom klube..
Ak sa nikde nechceš ocitnúť, najlepšie je ostať doma..

oblecenie99
21. nov 2024

A teraz si predstav, koľko máte (resp. majú tvoji rodičia) doma starých fotiek v albumoch, napr. z dovolenky na pláži.. kde sú v pozadí deky a nafukovačky a neznámi ľudia a deti v plavkách. No a si predstav, v koľkých takýchto random albumoch na náhodných fotkách iných ľudí si v pozadí aj ty ako dieťa v plavkách, alebo tvoji rodičia, a to možno dokonca aj v nejakej čudnej nelichotivej póze, možno si niečo škrabeš, niečo ti vytŕča, divne sa tváriš, lebo ste ani netušili, že niekto sa pri vás fotí.. 😁
Ale aj keby vás fotili (čo si myslím, že nefotili)... Tak potom akože čo? Boli ste nahí, ste na úteku, inkognito, a pod.? Nerozumiem tomu.