Aké počasie je v Chorvátsku (zaton/zadar/nin) v septembri?

dadka_bb
30. jún 2018

Ahojte, prosim vas, boli ste po minule roky v chorvatsku v septembri? prvy tyzden cca. ake tam byva pocasie? nie je to uz take poletne, burkove? chladne? oblast zadar,zaton, nin. dakujem

zara0201
30. jún 2018

@dadka_bb Boli sme 5x po sebe v septembri v Zatone pri Zadare. Vzdy chodime az ten tyzden po15-tom. Posledny tyzden sezony a polovicne ceny. Pocasie zatial nikdy nesklamalo.

katkadp
30. jún 2018

@dadka_bb ahoj, my sme boli pred dvoma rokmi v Rogoznici, to je trosku juznejsie....a bolo celkom fajn, akurat trosku veternejsie....ceny za polovicu, menej ludi....pre deti podla mna super, lebo nie je zas az tak horuco.... sla by som uplne bez problemov znova aj v septembri. My sme boli od 7. do 15.teho myslim....😁

dadka_bb
autor
30. jún 2018

@zara0201 fiha, a to uz neni zima? 😊😊

dadka_bb
autor
30. jún 2018

@zara0201 my zvazujeme zaton holiday resort,boli ste tam?😊

zara0201
30. jún 2018

@dadka_bb Ano, chodime tam kazdy rok. 2x sme boli v mobilhomes a 3x v apartmanoch. No zavisi asi od roka ale nam 5x po sebe vyslo pocasie spickovo tak to je aka nahoda! Kupujeme priamo cez ich stranku. Kupujeme balik "family special". Tam vyjde tyzden pre piatich v tom termine okolo 730 € dokopy aj s polpenziou. Od vlani tam maju novy bazenovy komplex.

dadka_bb
autor
30. jún 2018

@zara0201 ano my chceme tie domy 6+1, premium. a polpenziu 😊😊no nas to vychadza 1500 eur ale delime to na 3, takze nas to vyjde 500 😊

aly
30. jún 2018

@dadka_bb my tam ideme o tyzden

dadka_bb
autor
30. jún 2018

@aly jeeejda! pis mi ! urcite 😊😊😊😊😊

aly
30. jún 2018

@dadka_bb jasne pošlem recenziu😀, my ideme 2 dospeli a 4 deti do apartmanu

danmag
30. jún 2018

a kde das link aj my mame 4 deti

danmag
30. jún 2018

cez aku stranku ten balik family special?

dadka_bb
autor
30. jún 2018

@danmag https://www.zaton.hr/en/ tuto si vyberes datum a ubytko cez to book now,maju podla mna volne uz len domceky,ale skus. a tam rozkliknes rates,a vyberes family special,to je polpenzia

leren1
30. jún 2018

Boli sme minuly rok vo Vire (kusok od Ninu a Zadaru ) , a bolo okolo 26 v priemere ...boli sme 9 dni a boli burky ,prsalo a ked sme odchadzali aj zaplavy 😞 bolo to zaciatkom septemra prvy tyzden

zara0201
1. júl 2018

@dadka_bb A to idete v akom termíne? Od 8.septembra je to za 1029 €.

zara0201
1. júl 2018

@leren1 No a my sme prisli ten tyzden po Vas, v Nine zobralo most do mesta. A my sme uz mali super pocasie.

hettinka
1. júl 2018

@dadka_bb my sme boli v HR v rôznych termínoch, aj na úplnom konci augusta aj na prelome jún/júl a počasie sme mali skoro vždy dobré, teplo, až horúco, more nemáme radi teplé ako čaj, skôr tak na plávanie aby bolo. V Nine bude teplé, je to tam plytšie.
Iba raz sme mali "zlé" počasie, polojasno, 24°C a búrky, paradoxne v strede leta to bolo. Nám nevadilo, kúpali sme sa aj tak. Búrka prejde a vyčasí sa, nie je to ako u nás, že je potom zima pol dňa.
Čo mi však vadí na augustovom termíne, sú krátke dni, slniečko síce hreje, ale skoro zapadá a rána sú už také tiež chladnejšie.

dadka_bb
autor
1. júl 2018

@zara0201 od 1.9.-8.9 1500 😊

dadka_bb
autor
1. júl 2018

@leren1 boze moj,my chceme ist 1.tyzden!

dadka_bb
autor
1. júl 2018

@hettinka no ja by som isla aj hned v juli,ale zima je aj teraz otrasna, bohvie co to ide byt za leto. svagrovci,a svokrovci chcu ist september tak neviem och😏😏

leren1
1. júl 2018

@dadka_bb tak nemusi byt tento rok totozne pocasie s minulym ...no my sme si ju neuzili 🙂 v septembri tazko povedat ci bude alebo nebude pekne pocko....kazdopadne drzim palce nech vam vyjde 🙂
Okrem pocasia sme sa aj otravili jedlom a vykradli nam apartman ...
@zara0201 ano ano ked sme odisli bolo tam uz potom pekne pocasie 🙂 sme nervacili 🙂

hettinka
1. júl 2018

@dadka_bb my ideme čoskoro. Od včera je v Zadare kamarátka, písala, že majú teplo a dúfam, že toto platí.

hettinka
1. júl 2018

@dadka_bb a ešte, na dovolenke sa nikomu neprispôsobujeme. Chodíme sami, skúsili sme aj s niekym, ale najlepšie je sami, podľa seba, kedy a ako chceme.

zara0201
1. júl 2018

@dadka_bb Jasne to je pre nich este sezona v plnom prude.

zara0201
1. júl 2018

@leren1 Svagrovci boli v tom case niekde pod zadarom, v hoteli plavalo blato po chodbach. Ale to bol extrem, mozno raz za 10 rokov sa nieco take stane.

zara0201
1. júl 2018

Ja som robila kedysi pocas VS delegatku, chodievala som do Crikvenice a do Zadaru. A boli aj cele tyzdne v mesiaci jul ci august ze prsalo a kosa sobota-sobota. Proste cely turnus zniceny. Je to vzdy asi loteria.

dadka_bb
autor
1. júl 2018

ved jasne to nikto nevie ako bude. sak staci kukat pocasie v tv, a netrafia sa ani ako bude na druhy den😂skor som myslela ze ci to nemaju aj chorvati tak ze septembre uz byvaju dazdive,ako nejake thaisko,ze obdobie monzunov 😂😂
@hettinka ja keby bolo na mne,ideme len na kovacovu 😂😂ale svagrinka je zlata,maju malu polrocnu ,a 4 rocneho tak by sa moja pohrajkala.len tí svokrovci och 😏😏😏😏 ale mame dilemu ze kam s nasim psickom. takze mozno ze ostanem doma tralalalaaa🤣

dadka_bb
autor
1. júl 2018

@leren1 preboha! este aj vykradli? 😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣

zara0201
1. júl 2018

@dadka_bb A akeho mate hafana? My s nasim chodime do Zatonu kazdy rok.

tomiholjubavi
1. júl 2018

byvam na Pagu, uz 7 rokov. to je pri zadare. september je náš najoblubenejší mesiac, vtedy nám chodí aj rodina, priatelia. More je nahriate z celeho leta, vonku teplo ale nie sparno na skapatie a v mestach menši natresk. To je všeobecne.

Ako bude toho roku v septembri tazko povedat. klima sa meni z roka na rok, počasie je vrtkavé, je velmi tazke odhadnut, čo bude. zvyčajne však byvame pekne.

demetria
1. júl 2018

@dadka_bb
My sme boli zo 2x koncom augusta a ako sme sa preklopili do septembra, zacalo byt veternejsie a citelne chladnejsie. Stretli sme tam rodinu, ktora zo zdravotnych dovodov chodi vzdy az v septembri a konstatovali, ze ano, september je chladnejsi ako august. Ale kupat sa da v pohode, len rana a vecery su chladnejsie.
Ale zaruku, ze bude dobre pocasie, nemas nikdy. My sme boli raz posledne dva julove tyzdne a vyse tyzdna nam lialo, fukalo, bolo do 20st, nanajvys 24, ked sa obcas na par hodin vycasilo. Kupat sa nedalo, ale rastli huby😂. Tolko nasusenych hribov sme si doniesli😉.