Rolety deň a noc bez vŕtania

28. okt 2024

Máte tieto rolety ktore sa montujú bez vŕtania? Ste spokojný ako to drží o rám okna?

katuskatt
28. okt 2024

My ich máme už 3 roky a bez problémov. Sú tam také úchytky.

autor
28. okt 2024

@katuskatt Odkiaľ si ich objednala? Áno tie úchytky na rám okna? počula som že môžu poškodiť ram okna a tesnenie.. tak neviem

cloviecka
28. okt 2024

Tiež ma zaujíma odkiaľ si objednávala. Inštalovali ste si ich sami?

mikella912
28. okt 2024

máme super to drží žiadny problem inštaloval to manžel je k tomu navod, nič sa nepoškodi je to iba zavesenne a utiahnutie hore aj dolen o ram okna drží to dobre

mikella912
28. okt 2024

my máme od fexi je tam vlastne aj návod video ako si to zmerať presne ked zadavaš objednávku zadavaš do poznámky miery okna, ešte mi volala pani aj spiatočne aby sme si uistili miery či su správne

gemerka17
28. okt 2024

@mikella912 ak sa môžem spýtať, tiež toto riešim. Pozerala som od fexi rolety a na vyber majú len 2 dĺžky 150 cm a 220 cm. Ak mám okno kratšie, ako sa to rieši?

autor
28. okt 2024

Ďakujem tak skúsim objednať na jedno okno. Preto sa pýtam či to nepoškodí okno lebo od sieťky máme odrete miesta na okne pre háčiky ktoré držia sieťku 😔

katuskatt
28. okt 2024

My ich máme z byvatmoderne.sk odmerali sme si ich, prišli kuriérom a manžel ich tam bez problémov dal.

mikella912
28. okt 2024

@gemerka17 Máte iný rozmer okna?

Ponúkame individuálne riešenie. Ak vám nepasujú nami uvedené rozmery, vyberte najbližší vyšší rozmer a vložte ho do košíka. V objednávke v treťom kroku napíšte do poznámky pre predajcu, aký potrebujete skutočný rozmer. Ak potrebujete mať roletu dlhšiu než 220 cm, neváhajte nás kontaktovať, vieme aj to. Za výšku nad 220 cm je 15% navyše z ceny rolety.

gemerka17
28. okt 2024

@mikella912 výšku okná mame 120 cm. Čiže zobrať potom 150 cm ? A ešte sa chcem spýtať, nevadí vám to pri otváraní okna? U nás to ma ísť aj na balkónové dvere, tak aby to nebuchalo.

mikella912
28. okt 2024

@gemerka17 no ide o to že ja to mám na okne od susedov ktoré vôbec neotvaram iba vetračku a ked mi treba umyť tak sa mi dá z vonku lebo inak to prekáža pri otvaraní, myslím že tam je niekde aj video navod presne ako to merať skuste si to pozrieť určite to tam je vysvetlené aj písomne už si totiť nespomínam ako to bolo ale pani mi volala vtedy o potvrdenie a pridali sme niečo naviac do dlžky.

mikella912
28. okt 2024

@mikella912 môžem vám to odfotiť ked prídem z práce ak teda nezabudem ja mam tu klasicku otvorenú s kazetou obyčajnú

gemerka17
28. okt 2024

@mikella912 aj ja by som bola rada za fotku.

hupko
29. okt 2024

Aj my sme nad tými rolatami rozmýšľali , Ale pri balkonovych dverách by bol problém pri otváraní , obyjala by sa nám stena , tak si to dobre pozrite

micicka
29. okt 2024

Mame taketo rolety. Su super. My ich uz mame asi 5 rokov. Instalacia je jednoducha.
Jediny problem je, ze sa okno neda otvorit uplne dokoran,lebo ten valec ma ktorom je natocena roleta zavadzia a buchne do steny, ak moc otvoris. Vtedy sa bud odlupi zo steny, pripadne vypadne cely ten valec- ten je mozme samozrejme potom dat naspat. Ale da sa na to rychlo zvyknut.
Ja som spokojna, nemenila by som.
Cim tmavsia farba, tym vacsia tma zostane po zatiahnuti. Mame aj svetlo hnede a tie prepustaju viac svetla.

autor
29. okt 2024

@micicka Máte tie rolety bez vŕtania? len zavesené? nepadá to?

mikella912
31. okt 2024

Nie nepadá pekne to drží to sa tak priťahuje ešte

mikella912
31. okt 2024
mikella912
31. okt 2024

Tam je ešte pod tým plastom lepka originál v balení aby sa to nehybalo

mikella912
31. okt 2024
mikella912
31. okt 2024

@gemerka17 akurát som skúšala ani to nevadí pri otváraní 😁ja som bola úplne v tom že ano

gemerka17
31. okt 2024

@mikella912 prosím nedáš fotku celého okna?

mikella912
31. okt 2024
autor
31. okt 2024

@mikella912 Super to vyzerá určite lepšie ako klasické žalúzie

gemerka17
31. okt 2024

@mikella912 ďakujem, je to fakt pekne. A vieš otvoriť celé okno ? To uchytenie rolety potom hore v rohu pri otvorení nebucha do steny ?

mikella912
2. nov 2024

@gemerka17 úplne dokorán nie asi iba do polovice lebo inak to už tlačí na stenu

mikella912
2. nov 2024

@gemerka17 ja mám ešte pod roletami matnu nálepku na okne co sme mali predtým inak by malo byť aj vidno cez tie pásy keď je otvorena roleta to len taký detail😊

micicka
2. nov 2024

Mame bez vrtania. Same od seba nespadnu. Len ak prudko otvorim okno a buchnem tym valcom do steny.

natallys
4. nov 2024

My sme si dávali robiť na mieru a montovali sme ich na rám okna bez vŕtania. Predtým sme mali v byte žalúzie a tie keď sa menili, tak ostali v ráme dierky, tak som povedala, že už takto nič na okná dávať nebudeme. Keď sa ich aj rozhodneme vymeniť, aby okná ostali pekné. Jaj a to som chcela ešte, že odporúčam firmu Isotra. Veľmi pekne vyzerajú, rýchle dodanie a sú fakt kvalitné 🙂

gemerka17
4. nov 2024

@natallys máš fotku prosím ťa ?