Ahojte prosim mate skusenost s parfumovanym olejom Puella? Odporucate? Nerobia flaky na obleceni? Zahliadla som na internete reklamu a uz mi tie obycajne avivaze z drogerie nevonaju...
@mimka795 dnes mi prišli vzorky, hneď som jednu použila a poviem vám paráda.
@michaelazavodska aj ja som objednala a som velmi spokojna 🙂
@mimka795 Ahoj, ja ich tiež používam a sú parádne teda. Ja som tiež používala avivaze a časom mi prestali voňať. Raz som v robote cítila z kolegyne úžasnú vôňu, že je to olejový parfém do prania a hneď som objednala a vôňa neskutočná, určite odporúčam. Prádlo voňavé, mäkučke a žiadne fľaky nerobí, perem v nich všetko. Krásna je ta ružová, červená aj modrá, ostatné sú tiež ale super.
Viete o tom, ze na etikete tej cyklamenovej je napisane, ze podozrenie, ze sposobuje neplodnost a poskodenie plodu v tehotenstve?
@valdovalda prosim ta, mozes hodit foto?
@valdovalda dakujem, ale to upozornenie som myslela.
@janulka182 uz som im to vratila spat, ale nedalo sa mi to odfotit, lebo to bolo malickym pismom a na oblom obale
@valdovalda nevadi. dakujem 🙂
@valdovalda a prosim ta, to len tento jeden mal? ci aj ostatne?
Pravdepodobne ide o niektorú zložku, pri urcitej expozicii... Bohužiaľ kbu zverejnenu nemajú a nechce sa mi obsah zhanat a po jednom čítať popisy... Nemyslim, ze oprate pradlo s tym mini dávkovaním na práčku prádla môže mat akýkoľvek efekt na čokoľvek, cez pokožku alebo ako..
Popravde sdom prekvapená ze ak je v kbu takéto upozornenie a teda dostalo sa na etiketu, nie je na webe pri popise tovaru. Je to totiž povinné.
@janulka182 pravdepodobne to budu mat všetky ved tsm byde rozdiel asi len v tej vonnej zložke
Ja odporúčam z vonavydomov.eu
Co som.sa pytala zien, co to pouzivaju, tak mala by to mat iba ta cyklamenova
@valdovalda dakujem moc. ❤
@ysseba tiez ma zaujima, ktore vone odporucas. ja uz mam z vonavydomov, tiez zopar, ale este by som nejake rada vyskusala
@sandyan
@janulka182 ahojte baby. Mam ich viacej oblubenych 😀 moje asi najoblubenejsie su Diamante, Smeraldo- tie som uz mala viac krat. Teraz aktualne co mam najnovsie, tak mi velmi voni dolce (zlta). To je krasna jemna kvetinkova vona, taky akoby agat alebo lipu mi to pripomina. Je jemna, ale na obleceni voni dlho. Tu mam teraz najradsej ♥️ A este v ciernom obale esenzza E. Tam je v popise ze tuti fruti vona. A ja tam citim aj vodny melon 😁
@ysseba ja mam tiez oblubenu Dolce. je to uzasna vona. taka cislo sladka. a tiez diamante, ylang, smeraldo a ciernu flasu A (ale ta vonia uplne slabucko). a mam zalusk na Fiori di pesco. neskusala si ju nahodou?
@janulka182 Nie, ten som veru nemala, ale už viac krát som na neho aj ja pozerala. nabudúce kúpim aj ja 🙂 Mne moc nevoňala magnólia - z fľašky krásne, ale na prádle to bolo dosť korenisté. Potom Neve a Luna mi prišli tiež korenisté a také skôr pánske. A potom ešte Agata a Gemma preziosa mi prišli také o ničom, ani ich nebolo cítiť a také fádne. A to je všetko čo som mala 🙂 Anoooo, Dolce je perfektná
@ysseba tu fiori som nemala, ale chcem vyskusat. a gio gio som este mala. to je vyslovene panska vona. no a perla je dost podobna diamon. taka mydlova je.
@mimka795 dobrý deň náhodne mi kvapla avivaz na silodur niečo ako tvrdý polyester a vyzeralo diery ..potom som položila vrchnák na medzi kus medzi prackou a sušičkou a do plastu sa vrylo koliesko ako po zieravine.našťastie som mala zakúpené len vzorky a najmenšiu fľašku ale týmto som aj skončila nakoľko nechcem aby sa mi poškodili spotrebiče.napísala som aj email do spoločnosti a priložila foto môžete skúsiť na obyčajný polyester ze to urobí aj vám.
@mimka795 výborné sú