Kočky, máte mydlo pri kuchynskom dreze a normálne si tam umyjete ruky, keď ich máte špinavé?
Ja si umývam aj v kuchyni a použijem normálne jar.. mám umývačku, avšak niektoré veci umývam v umývadle a tak mám samozrejme aj čistiaci prostriedok na riad..
Nemám mydlo, ale keď robím s mäsom alebo niečím mastným, tak si umyjem normálne s prostriedkom na riad.
Na dreze mam tri rovnaké davkovace s popisom, co je kde - mydlo, jar a antibakteriálny gel. Po práci so surovym masom si hneď umyvam ruky a nebudem kvôli tomu odbiehat do kupelne...
Áno, jasné. Mám tekuté mydlo. A umyjem si tam špinavé ruky od potravín, keď robím niečo v kuchyni. Neviem si predstaviť chodiť si umývať ruky zakaždým do kúpeľne, (ak ich mám povedzme od mäsa, strúhanky, múky, proste čohokoľvek), otvárať dvere do kúpeľne, zapnúť svetlo-s tými špinavými rukami 🤦♀️.
V kuchyni si umývam jarou.
@sovica to sa pytas vazne? Ano, mam mydlo specialne do kuchyne z DM.
Na surove maso alebo cibulu pouzivam rukavice.
Mydlo mam aj pri vode vonku, tekute.
Mam aj na wc na malom umyvadle, na dvojumyvadle v kupelni mam na kazdom mydlo. V davkovacoch tekute a jedno tuhe v miske ked deti maju ruky od farby.
Nie nemám,ak potrebujem umyť ruky po práci s mäsom, zeleninou a pod. umyjem si ich jarou v kuchyni
Áno, normálne mydlo,keď rozbíjam vajíčka napr.hneď umyjem ruky alebo keď ideme obedovať..umyjeme ruky...a kuchynský ručník na rýchle osušenie rúk..v kúpelni mám klasické uteráky...
@sovica a prečo nie .... ja mám naboku na chladničke toaletný namiesto kuchynských utierok, ktoré sú drahé podľa mňa len tak na utretie a vyhodenie 😁👉
mam tiez mydlo v kuchyni take to bezkontaktne. tiez sa mi nechce stale odbiehat do kupelne
@babulkomale a aj pre ostatné: Áno, pýtam sa to vážne. Diskusiu som otvorila, lebo ma svokor už vytočil do nepríčetna. Ja vo svojej domácnosti mydlo pri dreze mám. Je to praktické (nemusím utekať zakaždým do kúpeľne) a hygienické z hľadiska, že si umyjem ruky, keď pracujem s potravinami. U svokrovcov je kúpeľňa od kuchyne vzdialená dosť a keď prídeme k nim, vždy položím tekuté mydlo aj k drezu. Svokor stále šomre (veľmi jemný výraz), že si máme umývať ruky v kúpeľni a mydlo v kuchyni byť nemá. A pre tie, čo si umyjú saponátom - keby som to urobila, tak asi svokor vyskočí z kože🙈
@sovica ja nemám pri dreze, tiež si umyjem ruky saponatom, keď mi treba narýchlo. A popravde tiež by mi vadilo, keby mi nevesta niečo presúvala v dome, je jedno, že je to mydlo, nech si to robí vo svojej domácnosti 😉
@sovica to vážne, že kvôli saponatu by vyskočil z kože? Nabudúce urob podľa neho a keď budeš obaľovať rezne prejdi s rukami od strúhanky a múky do kúpeľne si ich umyť
Áno máme jar aj antibakteriálne mydlo. Plus máme kuchynskú utierku na "kuchynské" veci a potom uterák.
namargo svokra.. jeho kuchyna jeho pravidla ..doma si maj co chces ale ka sa to jemu nepaci naco ho provokujes.. tu jednu navstevu si snad ruky dokazes umyt v kupelni.. ci - nemamm problem - vyrobim problem?
Snáď v tej jeho kuchyni nevaríš tak tam ani nemusíš presúvať veci podľa seba.
Ja si umyjem ruky normalne jarou 😂
My máme kuchyňu na medziposchodi. Kúpeľne jednu hore, druhú dolu. Takže áno, mám mydlo aj v kuchyni pri dreze. Aj malého tam umývam pred jedlom, po jedle...
Respektuj jeho pravidlá v jeho domácnosti, tiez by sa Ti asi nepacilo ak by Ti svokor presuval veci u Teba v domácnosti, ci sa mylim? 😉
Tak ak by si u mňa návšteva preorganizovavala moju domácnosť, tak najprv asi len tak budem ticho cumiet, ale ak by to robievala pravidelne, tiež by som už niečo povedala.. skôr by som skúsila či by svokrovi naozaj umytie saponatom tak strašne prekážalo ako predpokladas..
@sovica msm antibaktrialne mydli sj uterak na ruky ma veskaku.
@skeblicka77 Ja nič nepresúvam. Ja si mydlo kúpim, dám ho k drezu a odložím ho do skrinky, keď odchádzame.
nie myslo mam v kupelnia ruky si umyva tam .. kedze mam unyvacku v dreze mam malokedy nieco ...