Mydlo pri kuchynskom dreze

sovica
4. nov 2023

Kočky, máte mydlo pri kuchynskom dreze a normálne si tam umyjete ruky, keď ich máte špinavé?

syslik81
4. nov 2023

nie myslo mam v kupelnia ruky si umyva tam .. kedze mam unyvacku v dreze mam malokedy nieco ...

akinomel
4. nov 2023

@sovica áno, mám Sanitol. Keď robím s mäsom, alebo keď čistím zeleninu, umyjem si ruky.

miamia04
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jana_eyre_2
4. nov 2023

Ja si umývam aj v kuchyni a použijem normálne jar.. mám umývačku, avšak niektoré veci umývam v umývadle a tak mám samozrejme aj čistiaci prostriedok na riad..

tosomja
4. nov 2023

Nemám mydlo, ale keď robím s mäsom alebo niečím mastným, tak si umyjem normálne s prostriedkom na riad.

tamta
4. nov 2023

Na dreze mam tri rovnaké davkovace s popisom, co je kde - mydlo, jar a antibakteriálny gel. Po práci so surovym masom si hneď umyvam ruky a nebudem kvôli tomu odbiehat do kupelne...

huxy
4. nov 2023

Áno, jasné. Mám tekuté mydlo. A umyjem si tam špinavé ruky od potravín, keď robím niečo v kuchyni. Neviem si predstaviť chodiť si umývať ruky zakaždým do kúpeľne, (ak ich mám povedzme od mäsa, strúhanky, múky, proste čohokoľvek), otvárať dvere do kúpeľne, zapnúť svetlo-s tými špinavými rukami 🤦‍♀️.

sovica
autor
4. nov 2023

@syslik81 Ak máš kúpeľňu hneď veľa kuchyne, tak chápem, ale ak ju máš umiestnenú ďalej, tak Ti nevadí odbiehať zakaždým, keď varíš a máš špinavé ruky (mäso, múka, vajíčka...)? Alebo si ich teda len opláchneš pod čistou vodou?

blanblan
4. nov 2023

@sovica môžem sa opýtať prečo sa toto pýtaš? Polka ti tu povie že má a polka že nemá. Ideš k ľuďom na návštevu a vsimnes si že polka má a polka nemá.🤷🏼‍♀️ Ja mám. U rodičov sme zas nikdy nemali....

januska12323
4. nov 2023

V kuchyni si umývam jarou.

babulkomale
4. nov 2023

@sovica to sa pytas vazne? Ano, mam mydlo specialne do kuchyne z DM.
Na surove maso alebo cibulu pouzivam rukavice.
Mydlo mam aj pri vode vonku, tekute.
Mam aj na wc na malom umyvadle, na dvojumyvadle v kupelni mam na kazdom mydlo. V davkovacoch tekute a jedno tuhe v miske ked deti maju ruky od farby.

matullienka
4. nov 2023

Nie nemám,ak potrebujem umyť ruky po práci s mäsom, zeleninou a pod. umyjem si ich jarou v kuchyni

mikadooo
4. nov 2023

@sovica nie, ja si normálne saponátom umyjem ak súrne treba. Ináč idem do kúpeľne umyť.

gondyo
4. nov 2023

Áno, normálne mydlo,keď rozbíjam vajíčka napr.hneď umyjem ruky alebo keď ideme obedovať..umyjeme ruky...a kuchynský ručník na rýchle osušenie rúk..v kúpelni mám klasické uteráky...

daniela2202
4. nov 2023

@sovica a prečo nie .... ja mám naboku na chladničke toaletný namiesto kuchynských utierok, ktoré sú drahé podľa mňa len tak na utretie a vyhodenie 😁👉

pralinka25
4. nov 2023

mam tiez mydlo v kuchyni take to bezkontaktne. tiez sa mi nechce stale odbiehat do kupelne

sovica
autor
4. nov 2023

@babulkomale a aj pre ostatné: Áno, pýtam sa to vážne. Diskusiu som otvorila, lebo ma svokor už vytočil do nepríčetna. Ja vo svojej domácnosti mydlo pri dreze mám. Je to praktické (nemusím utekať zakaždým do kúpeľne) a hygienické z hľadiska, že si umyjem ruky, keď pracujem s potravinami. U svokrovcov je kúpeľňa od kuchyne vzdialená dosť a keď prídeme k nim, vždy položím tekuté mydlo aj k drezu. Svokor stále šomre (veľmi jemný výraz), že si máme umývať ruky v kúpeľni a mydlo v kuchyni byť nemá. A pre tie, čo si umyjú saponátom - keby som to urobila, tak asi svokor vyskočí z kože🙈

skeblicka77
4. nov 2023

@sovica ja nemám pri dreze, tiež si umyjem ruky saponatom, keď mi treba narýchlo. A popravde tiež by mi vadilo, keby mi nevesta niečo presúvala v dome, je jedno, že je to mydlo, nech si to robí vo svojej domácnosti 😉

matullienka
4. nov 2023

@sovica to vážne, že kvôli saponatu by vyskočil z kože? Nabudúce urob podľa neho a keď budeš obaľovať rezne prejdi s rukami od strúhanky a múky do kúpeľne si ich umyť

laurita285
4. nov 2023

Áno máme jar aj antibakteriálne mydlo. Plus máme kuchynskú utierku na "kuchynské" veci a potom uterák.

syslik81
4. nov 2023

@sovica ano mam kupelnu hned edla kuchyne -ale na to si sa nepytala..otazka bola ci mame mydlo na dreze

syslik81
4. nov 2023

namargo svokra.. jeho kuchyna jeho pravidla ..doma si maj co chces ale ka sa to jemu nepaci naco ho provokujes.. tu jednu navstevu si snad ruky dokazes umyt v kupelni.. ci - nemamm problem - vyrobim problem?

januska12323
4. nov 2023

Snáď v tej jeho kuchyni nevaríš tak tam ani nemusíš presúvať veci podľa seba.

mclissa
4. nov 2023

Ja si umyjem ruky normalne jarou 😂

domculik
4. nov 2023

@sovica Áno, mám pri dreze pumpicku na mydlo a pumpicku na jar.

jaga18
4. nov 2023

My máme kuchyňu na medziposchodi. Kúpeľne jednu hore, druhú dolu. Takže áno, mám mydlo aj v kuchyni pri dreze. Aj malého tam umývam pred jedlom, po jedle...

trgypadl
4. nov 2023

Respektuj jeho pravidlá v jeho domácnosti, tiez by sa Ti asi nepacilo ak by Ti svokor presuval veci u Teba v domácnosti, ci sa mylim? 😉

jana_eyre_2
4. nov 2023

Tak ak by si u mňa návšteva preorganizovavala moju domácnosť, tak najprv asi len tak budem ticho cumiet, ale ak by to robievala pravidelne, tiež by som už niečo povedala.. skôr by som skúsila či by svokrovi naozaj umytie saponatom tak strašne prekážalo ako predpokladas..

slavomira236
4. nov 2023

@sovica msm antibaktrialne mydli sj uterak na ruky ma veskaku.

sovica
autor
4. nov 2023

@skeblicka77 Ja nič nepresúvam. Ja si mydlo kúpim, dám ho k drezu a odložím ho do skrinky, keď odchádzame.