Ahojte tie čo máte kavovar máte doma urobený nejaký ,,kávový kútik ,,?😊 v zmysle že máte pri ňom nejaké doplnky či už kávu alebo salky
Chcela by som si takýto kútik urobiť vždy som po tom túžila a konečne mám parádny kavovar tak chcem aj okolo Neho to mat pekne
Hlavne kávu by som chcela mat vyloženú lebo mám veľa rôznych pekných balení a nemám nejakú inšpiráciu nechcem to mat len vedľa kavovaru položené
Tak sa rada inšpirujem ak niečo takéto doma máte
Nemam kavovy kutik z praktickych dovodov, aby mi to nezaberalo miesto na linke a tiez nemam rada lapace prachu. Takze kavovar je na linke, kava v spajzi, salky v skrinke pri ostatnych poharoch. Nic ine ku kave nepotrebujeme. Vychutnavame si kavu, takze nemame ziadne sirupy, skoricu, cukornicku, atd…
Chapem tvoje nadsenie z noveho kavovaru a pekne balenej kavy, ale za mna je to zbytocnost…aby som sa pekne vyjadrila ;)
Radsej si kupuj kvalitnu kavu (tj nie z beznych obchodov)
@guudy vďaka ale v tomto mám jasno a chcela som čisto inšpiráciu od tých čo to tak majú 😊 tiež nemám rada prach a všetko všade mám schované tak tutu jedinú vec ozeliem že bude tak ako už roky chcem. Hrnčekov mám veľa tak pravdaže tie mám odložené ale chcem tam mat len kávu a možno nejakú cukornicku peknú , všetko decentne
Hlavne o tu kávu mi ide 😃
@pecka ďakujem to je zlate 😃 takto oresne uvažujem či nejakú malú skrinku alebo poličku nechcem mat všetko vonku iba niečo a hlavne všetko poruke čisto veci ku káve
Nemam, mam kavovar na linke, a nad nim v skrinke vsetky serepeticky, kavu, konvicky, rozne salky, cukornicku a nadobku na mlieko, podsalky, proste vsetko co potrebujes pre hocikoho, kto pije kavu. Plus caje. Pod kavovarom mame akurat pribory, cize vsetko na jednom mieste, nikde nemusim behat.
Neviem presne, ako si to predstavujes s kavou. Ta by totiz mala byt v ideálnom pripade pre zachovanie chuti a cerstvosti nasypana vo forme celych zrn v nasypke kavovaru len par hodin. Cize najlepsie je mat ju v original baleni, ja som preto presla na 200 g balenia, nasypat si do zasobnika a pouzivat a ked minies, zasa dosypat.
Cize mat ju v nejakych priehladnych dozach alebo rozne otvorene balenia neodporucam. Nemala by byt vystavena svetlu, kysliku a teplu.
Jasne ze salky a tanieriky, cukornicku mat mozes okolo, to je tvoja vec, co koho do toho.
@guudy a dodatok ku káve to je pre mna samozrejmosť keď mám kavovar skoro za 2 tisíc tak nebudem do neho dávať kávu z obchodu 😏 a rovnako tak ho beriem zároveň ako doplnok a preto si chcem naplniť tuto moju predstavu tak snáď sa ozve niekto kto to ma rovnako ako ja
Ja zase nemám inde lapace prachu ako obrazy vázy sošky atd aj linku kuchynskú komplet prázdnu iba nože 😁
Nemam rada povykladane taketo “blbosti”, takze mame vylozeny na pracovnej doske ostrovceka kavovar a potom v skrinke pod nim vsetky veci spojene s pripravou kavy ako salky, pohariky, cukor, sirupy, kavu atd
Neviem si predstavit mat povykladane salky, ved na to sa prasi. Este mozno zrnkovu kavu v nejalej sklenenej velkej doze (do tiez neviem ci to na svetle nedegraduje) alebo kapsule.
@babulkomale ja neviem človek sa tu spýta či ma niekto takýto kútik a dostanem tu odporúčaní akú kupovať kávu 😃🤦♀️ do zásobníka nedávam veľa už len preto že rada striedam tak nechcem tam mat dlho jednu
Mám aj sklene nadoby v ktorých mám nasypanu kávu ale keďže mám vždy iné nechcem si tam lepiť lístočky aká to je
Tie balenia otvorené sú vacsibou znova uzatvárateľné čiže to nevadí a aj tak nám nikdy dlho nevydrží
Momentálne mám asi 4-5 kav pravdaže nemám 30 balení a nebudem to mat doma ako v obchode
Skôr chcem v kuchyni len takýto pekný kútik kde bude polica s kavovarom možno nejaký maly obraz niečo v súvislosti s kavou čo sa hodí, 1-2 salky nejaký cukor a káva .. kto vie ten vie ako myslím 😊
@milanemila tam svetlo nejak nemám čiže nebude na to prazit ani slnko ani veľmi svetle miesto čiže to je ok
Prepac, ale ozaj si neviem predstavit dat 2000 eurovy kavovar na policu😂pozri si ked tak nejake napady na nete, ja som nic take u nikoho nevidela.
A otazka na ostatne kavopicky- mate skusenosti so skladovanim kavy v mrazaku?
@babulkomale presne ako pises s kavou. Tiez ju mam v originalnych obaloch z dovodu uchovania kvality. A kedze mam bezne aj 3-4 kila v tych 200 g baleniach, najlepsie je jej v spajzi😁😁😁
@babulkomale 😂😂😂 tak to naozaj netusim. Som tu uz dost dlho a len s jednym nickom. Kde ti to ukazuje? Tipujem, ze chyba v matrixe🙄
Autorka, pisala som ti o kvalite kavy preto, ze to prave stale nie je samozrejmost ;)
Autorka, mohla by si sem hodit fotku linky s kavovarom…nech aspon vieme, o ako style sa bavime 🙂
Mne by sa na tento účel hodila taka skrinka nástenná z jysku čas od času ju mávajú aj v rôznych farbách ja ju mám položenú na pracovnej doske a pripevnenu ku stene a tiež tam odkladám nejake cappuccino resp. Iné kavoviny
Ak sa to rata, tak nad kavovarom v skrinke mam vylozenu kavu v kilovych originalnych skaredych baleniach. Zrovna dnes sa mi podarilo jeden balicek vysypat na zem (nastastie tam uz bolo mozno len 200g, ale aj tak mi bolo do placu).
Dobre, prepac, uz nebudem nic pisat. Chcela som len dobre poradit. Svetlo nemusi byt slnko, kava oxiduje.
To máš pákový kávovar?
@diewcatqoo tak teraz moze ta vysypana kava posluzit ako dekoracia 👍
@babulkomale 😂😂😂 nuz okrem alkoholu a drog prichadzaju do uvahy este spinave okuliare😂😂😂😂😂😂
Pozri na tik toku (coffee station ideas) tam je kopec inšpirácií, mne sa to tiez veľmi páči, ale my zas nemame kavovar a ani nechceme 😀 my mame radi našu zalievanu klasiku.
@guudy nenosím 😃fakt to tam bolo 🙂
https://villa.decorexpro.com/sk/kak-obustroit-k...