Prosím, kde ich kupujete? Počula som, žeaj v Lídli občas mávajú kvalitné.
@patricja Dík, ale kde sa dajú objednať?
Ja som spokojna aj zo stranky 4home.sk ale najlepsie je asi kupovat v obchode a tu bavlnu si ochytat😄
Čo sa tyka kvality, tak suverenne naj obliecky mam z Tchibo, treba pozerat perkalove, velmi hladka prijemna a pevna bavlna, ziadne sito, co sa rozpadne. Co sa tyka dizajnu, tak uplne nadherne maju darre.sk alebo goldea.sk. A velmi prijemne mam aj z Ikea, len su dost tenke, ale suverenne najlepsie na dotyk. Len v Ikea si treba dat pozor na rozmer, oni maju svoje rozmery a tych nasich SK klasickych maju len par..
Tchibo ma super kvalitu aj cenu
ja mam z vaseobliecky.sk aj obliecky aj plachty, ceska vyroba, vysoka gramaz
Ja mam z jysku
Ja z emi.sk sú super
Tu sa pridam lebo uz potrebujem nove na vymenu…
Ja som si teraz kupila prvykrat Tchibo a som velmi prekvapena, ze ake su super, velmi prijemny material. Bohuzial ta cena je tam vyssia, ja som natrafila na nejake zlavnene za 18 EUR za 1 balenie (klasicky format na jednolozko).
@muchotrafka298 cena v Tchibo je síce vyššia, ale nie prehnaná a tá kvalita je fakt bezkonkurenčná. Ja mám jedny už pekne dlho, stále vyzerajú dobre, žiadne vyblednutie, ani zmolky, ani taký ten spraný pocit. Mám už aj novšie obliečky, ulakomila som sa na cenu a dizajn a vyzerajú, akoby mali za sebou 20 rokov používania, proste otrasné sú 🙄
@akvi urcite cena nieje prehnana oproti inym, len som este od nich nemala, lebo bud mi nesadol material (nie kazdy mi je prijemny) alebo sa mi nepacil vzor. Ja mam roky obliecky aj z Lidla, stali par EUR a vyzeraju stale super (len uz neviem tam kupit taky dobry material).
@muchotrafka298 inak Tchibo príliš nemení dizajn, ja mám od nich obliečky už nejakých 7 rokov a stále ich majú v ponuke. Ja práve rozmýšľam, či si ich nekúpim do zásoby 😅😂
@akvi ked ja mam problem, ze sa mi maloco paci...ze tie dizajny su uplne OK, ale proste mna to neoslovi..no divna som 🙂 V Kittsee som objavila Tchibo Outlet, len tam sa uplne nechcem zdrzovat velmi casto, lebo tam maju aj postelne, oblecenie, topanky, kancelarske, doplnky 🙂
Matejovsky ,kvalitne bavlnene a nadherny dizajn. kupujem aj z goldea.sk tam najdes tiez kvalitne bavlnene a pekny dizajn. . Dolezita je gramaz a vyberaj take,pri krorych pisu,ze je mozne prat na 60tke.
Tchibo... Ja mam dvoje obľúbené, periem ich už 6 rokov vkuse dookola a stále sú super...
Pozri stranku Emi, kvalitne slovenske rozne rozmeey a plachty maju skvele. Objednavam tam.
Práve mi prišla zásielka z emi.... Už to nie je čo bolo, plachty tenké a obliečky tiež priesvitné akoby šetrili na materiály... Dokonca tie 3D nie je ani ich výrobok - a vraj slovenský výrobca
Ja zase som za jimi textil..máme od nich niekoľko obliečok,resp asi 8 súprav,aj detské, plachty,kvalita fantastická..a to mením posteľné každé 2 týždne, takže periem stále.
Rovnako aj plachty.
Lidl..mala som aj plachtu odtiaľ,ťa šla do koša, fuj..hnusná kvalita, obliečky sú tenké a od kvality to má ďaleko
My kupujeme v ikea natjasmin plachty, je to vyborny material, na ktorych sa nepotis. tie plachty vydrzia roky a sú extrémne odolne (kupovali sme bavlnené a velky pes ich vzdy prederavil pazurami), tieto neprederavil.
Jednoznačne Scan Quilt
Tchibo je veľmi kvalitne a má bio bavlnu.
@tramtada31 IKEA má asi najlepšie plachty nezničiteľne.Obliecky mám z Emi, xxxlutz, Tesco má niekedy dobre.Jysk má veľmi tenke
Áno, plachty IKEA suverénne naj 👍
Ja som kupovala na intermedic.sk. velmi kvalitne obliecky a aj plachty som kupovala a su fajne pevne, nie take obycajne tenke
na internete ... https://www.acko.sk/c/spalna1/postelne-obliecky...
Objednala som obliečky zo stránky Slovenske-obliečky.sk, Výrobca Ruža Ružomberok. Výpredaj. Katastrofa. Rozmery nesedia. Vzor inde než má byť. V rýchlosti som oprala zostali pruhy. Skontaktovala som sa z jednou pani ktorá na ich stránke FB riešila nezáujem o reklamáciu, neberú telefón. Vymazali komentáre.Jej po oprati pustila farba na vankúše aj paplony. Máte niekto skúsenosť. Pravda je že som to mala riadne pozrieť. A bavlna? No nie taká ako deklarujú. Takto to nemôže fungovať.
Ačko Ružomberok... dobrá cena aj kvalita, žiadna umelina...