Dobrý deň, ako by ste ohodnotili Giovani oleje do prania?
Mala som v minulosti vzorky Puelly a pre mňa to bola silná vôňa - bolehlav..
Ďakujem
Skúsila som Giovanni a vraciam sa k Puelle
Co sa týka vône, je to vec vkusu... Mne sa puella nepáči, ta intenzita je priam vtierava, a je to čistý bordel... Giovanni ôk ale hľadám ďalej
Ja akozto fanusik zelenej puelly musim povedat ze giovanni jedno velke sklamanie. Vsetko ostro-kyslo-stiplave vone na obleceni. Nic prijemne co by som chcela citit ked otvorim skrinu alebo si na seba obleciem. Ale vec nazoru 100ludi 100chuti
Za mna jednoznacne Giovani. Mala som puellu, ale nesiaha Giovanimu ani po päty. Giovani je kvalita, je to vidiet a aj citit. Puella vone mi prisli aj o dost slabsie. Aj na Facebooku som videla vela podobnych nazorov. Giovani su TOP. 👍
Ďakujem žienky, mala som síce len vzorky Puelly a myslím že stačilo, pre mňa príliš silné vône. Raz som videla reklamu na giovani, tak ma to láka poskúšať aké sú. Mali ste niektorá aj tú zlatú limitku?
Ja som z tej smradľavej ťažkej Puelly prešla k Giovanimu maximálna spokojnosť😉ich vône su oveľa príjemnejšie
@dori2 tak asi máte slabší čuch ja keď som oprala v puele musela som vetrať tažka vlezla vôňa a pritom som vyskúšala úplne všetky.
@ivanka12311
@ivanatim cuch mam v uplnom poriadku. asi je to naozaj individualne. za mna guovani vonia pekne ale slabo🤷♀️ (resp. nie dlho…)
Mam ju a je krásna, mne osobne sa veľmi páči, je taká sladko parfemova a dlho ju cítiť, aj kolegyne si ju chvália
@ivanatim boze co sa nad tym pozastavujete? ja nepisem ze smrdia ani nic ine, pisem len ze v porovnsni s puellou si naozaj menej intenzivne. ja teda staly zakaznik nebudem… periem spravne a pracku mam tiez novu. ked vyperiem v puelle vonia cela zahrada, ked v giovanni tak vonia len balkon.
no a ja som teda rozhodne citala viac podobnych nazorov/ skusenosti. to ze vacsine ludi to vonia dost silno pre mna argument nie je. mozno keby to porovnam len s klasickymi avivazami tak ano. ale puella vonia za mna vyrazne intenzivnejsie
@dori2 ja ťa tu podporím, ako som písala vyššie, používala som Puellu a potom Giovanni. Vône pekne ale menej výrazné takže som sa vrátila k Puelle. Dokonca môj muž hneď po prvom praní v Giovanni povedal, nech už toto nekupujem že chce to čo mal predtým.
za mna giovanni vyrazne menej intenzivne ako puella. mne sa puella paci viac🤷♀️