Ale máte steny čisto biele alebo farebné? Môj prvý byt bol v sýtych farbách, druhý byt čisto biely a teraz zariadujem nanovo, uvažujem o bleducko farebných stenach. Ako to máte vy? Tešia vás farebné steny alebo biele?
Rozhodne biele. Biela je čistá univerzálna všetko k nej skombinuješ. Ak už chceš silou mocou farebné, volila by som neutrálne bledé.
Ja mám rada pestro farebné ale skresluje to fotky. Biele sú za mna krásne ale mna osobne "nudia" 🙂 bledé farebné sa mne osobne nepáčia
Biele, decentne, neutralne. Rovnako ked sa rozhodnes byt predat, lahsie sa predava vkusne prerobeny byt, pripadne steny idu celkom dobre premalovat. Ale taka zelena ci cervena vykachlickovana kupelna-tam pomoze uz len kladivo.
Aj aj. V obývačke, kuchyni biele. V izbách farebné.
Za mňa biele 😍 a keď už farby, tak jedine svetlé. V priestoroch so sýtymi farbami sa necítim dobre
Ja neznášam bielu, za mňa vystihuje smrť a chorobu, mám bledú capucino, a asi pridám pár kúskov hnedej
V mojom byte mám pastelové farby na stenách. Kuchyňa žltá pastelová, spálňa zelená a obývačka pastelová oranzová. Nechcela som biele steny, lebo mi to príde také sterilné ako v nemocnici 🙂 teraz ideme do nového s manželom a tiež som hovorila, že tiež nejakú farbu, že som moc neni za bielu.
@jabadabadu
🤣🤣🤣 si ma ale pobavila.
My máme v dome každú izbu inej farby.Kuchyna s obývačkou bledohnedá,spálňa bledozlta,dcéra detskú izbu chcela bledozelenu a syn bledomodru.Ostatne kupelka wc a chodby sú biele.
Mame biele, budeme mat biele, je to neutralne a vsetko sa k nim hodi, pekne zosvetlia interier, najpraktickejsie.
Ahoj,
tak s bielou skonbinujes fakt vsetko. Zalezi od toho, aky mas nabytok abco chces. My sme v najme a predstava premalovavat farebne na bielo v celom byte, brr. Predtym sme to riesili flisovymi tapetami, dali sa krasne v celku znova odlepit.
V spalni sme mali ruzovo sedu, len na jednej stene, v obyvke bledonodru s jemnym vzorom. Bolo to krasne a rychejsie, cistejsie ako malovanie 🙂
Ak vies, ze tam budes byvat dlho, pokojne si omaluj ako sa ti paci. Tiez by som skor riesila jemnejsie farby, a ak sytejsie ci tmavsie tak do velkych izieb a mozno len jednu stenu.
Takto sa tazko radi 🙂
Jednoznacne biela. Ja ked vidim niekde syto farebne steny, vlasy mi dupkom vstavaju. Este kremove a nejake blede znesiem, ale aj tak biele su naj. Mame cely dom na bielo zvnutra a som mega spokojna. Najlahsie sa to doladuje nabytkom a doplnkami. A presvetlenie interieru najlepsie s bielymi stenami.
Mala som biele, teraz mám v izbách farebné. K bielej sa už nevrátim príde mi to sterilné. Bola som u sestry ona má biele a veľmi mi to vadilo
Vacsinu mame farebny. Mna tiez hrozne prehovarali ked sme stavali dom ze ake je to pekne cele biele, ale proste mne to neda. Napr kuchyno- obyvacku mam napol biele a napol hnede steny, aj kuchynu mam bielu a hnedu pracovnu dosku. Ja to mam radsej take utulne s farbami. Ale to je zas na vkuse kazdeho ako si zariadi ako sa citi dobre.
Ja mám vždy jednu stenu farebnú, ale iba jemné, decentné farby. Na tej farebnej stene mám biely nábytok, v celom byte mám iba biely nábytok, či je to detská, kuchyňa s obývačkou alebo spálňa. Obyvačko kuchyňa je svetlé kapučíno, spálňa tiež, detská je svetlo fialová. Chodba a kúpeľňa tiež béžová, mne sa trochu farby do bytu pýta.
@jabadabadu a poprosim aj vynalezcu bananovo zltej , aj toho zahrn ( povedala som muzovi ze chcem stenu farby biela kava)
kombinacia za mna naj biela a kapucinova/late (bez zlteho akcentu)
V obývačke máme bledú béžovú a v spálni máme bielu, na jednej stene tapetu s jemným vzorom do mentolovej 😊 ak by som išla do nejakej farby, tak jedna a sýta, ja neviem prísť na stenách na chuť pastelovým odtieňom modrej, žltej, zelenej, oranžovej atď alebo potom nejaká pekná tapeta..
biele, svetlosive alebo jemne maslove. Farebne sa mi nepacia vobec, znesiem este tmavohnedu.
Mam aj biele aj jemne tonovane. Fazu vyraznejsich farebnych stien uz mam za sebou a k faze sytych farieb som sa nikdy nedopracovala
@jabadabadu ja by som tam pridala aj objavitela lososovej a hraskovo zelenej 😀
U rodicov sme mali vsade biele steny; na terajsom byte som chcela syte farby; na novom byte, co prave rekonstrujeme planujeme biele, i ked pre mna bola biela vzdy nudna farba na stenach, tak zial vyzera najelegantnejsie
Mne sa paci jedna stena farebna, alebo este lepsie s peknou tapetou.
Zatial mame biele, lenze nie je biela ako biela... mne sa paci polar, ziarivo biela ale mame obycajnu bielu, co mi dost vadi. Maloval nam cely byt svokor, sam sa toho ujal, za co som mu velmi vdacna, ale farbu si kupil vopred a nepytal sa aku bielu si predstavujem
Za mna biele, syto farebné su pre mňa vrchol nevkusu a gýču...
@jabadabadu súhlasím, my sme teraz prerábali byt a samu seba by som vycapkala.... S penetráciou to bol ťažký pôrod🥴, teraz sme stavili na bielu a fínsku saunu - viac mi nebolo dovolené a plne som súhlasila. 😉
Máme iba biele
Určite biele. Tie sú nadčasové a nikdy Ťa neomrzia. A môžeš meniť doplnky,kedy chces, aké chceš.
Ja mám farebné, mám rada farby, ale in sú biele... Ale svetlé farby neodporúčam, hlavne ak to vybledne časom, pôsobí to tak nečisto, divne, nevieš aká je to farba. Za mňa sýtejšie radšej.