Darček do kuchyne

anja27
17. aug 2021

Ahojte chcela by som sa trochu poradit ohladom vyberu nejakeho spotrebicu do kuchyne pre maminu. Nieco co ulahci pracu v kuchyni pri vareni. Robot aj mixer uz ma. Co sa vam tak celkom osvedcilo ze to pouzivate stale? Dakujem

pribinak
17. aug 2021

@anja27 kávovar?

h2
17. aug 2021

@anja27 Kontaktný gril. Neprejde týždeň, aby sme ho nepoužili. Alebo ak nemusí byť vyslovene spotrebič, tak nejaký krásny kúsok, typu misa na šalát, zapekacia misa, forma na tortu, alebo bábovku (nemyslím teraz obyčajné, ale také dizajnové kúsky).

anja27
autor
17. aug 2021

@pribinak kavu nepije tak to asi nie 🙂 skor nieco co by jej ulahcilo varenie alebo nejaku vychytavku rozmyslam

anja27
autor
17. aug 2021

@h2 ved rozmyslam nad niecim takym. a v tom grile co vsetko robievate?

marpel
17. aug 2021

@anja27 ryzovar 😊

enka81
17. aug 2021

@anja27 parný hrniec, elektrický krájač na zeleninu (rýchlejšie ho vyberie ako cely robot a je spratnejší),

h2
17. aug 2021

@anja27 Všetko možné: mäso, ryby, párky, slaninu, zeleninu, ale najčastejšie všelijaké zapekané bagety, obložené rohlíky, sendviče (máme doma aj sendvičovač, ale odkedy máme ten gril, tak ho vôbec nepoužívam.) Aj hrianky už som v ňom robila, namiesto hriankovača. Určite sa dajú aj napríklad hamburgery, ale to my nerobievame. Má naozaj všestranné využitie.

elizabet173
17. aug 2021

@anja27 ja by som sa jej priamo spýtala, aby si nekúpila niečo, čo bude prekážať na linke alebo trčať roky v krabici v komore

mirage
17. aug 2021

@anja27 misu od Mason Cash - toto su legendy kuchyne, alebo pekáč Cocottes - taky mercedes medzi pekacmi.

anja27
autor
17. aug 2021

@h2 a aku znacku ak sa smiem opytat?

anja27
autor
17. aug 2021

@elizabet173 ked ona povie ze nic nechce 🙂

elizabet173
17. aug 2021

@anja27 tak jej nekupuj do kuchyne, možno by jej bodla poukážka napr. na masáž, bežte spolu na wellness

x_mery_x
17. aug 2021

My sme kupovali mlyncek s roznymi nastavcami, ja by som zas prijala teplovzdusnu fritezu. :D ale aj parny hrniec je super

h2
17. aug 2021

@anja27 My máme presne tento. Je to XL verzia, ale majú ho aj v bežnom rozmere.

zuvelyn
17. aug 2021

teplovzdusnu fritezu. My me kupovali mame na vianoce (ale on ju chcela) a a vyuziva ju niekolko krat do tyzdna. Jedlo je rychlo hotove a na moje pocudovanie chutne (najma ryby) , idem si ju aj ja objednat.

katkami123
17. aug 2021

A nechceš jej kúpiť namiesto veci do kuchyne roboticky vysavac, keď už všetko ma? Ten určite využije na 100%

katulienkax
17. aug 2021

mne chcel ktosi kupit grill nastastie sa spytal tak som mu slusne vysvetlila ze v tom malom byte grill zaberie kopec miesta a ze to nechcem. Zvaz podla priestoru ci kupis taku velku vec niekomu do bytu. Ja uz mam zahadzane skrinky kadejakymi nepotrebnymi hrncami mixermi a podobnymi hovadinami ze dalsiu by som uz hodila do kosa

anja27
autor
17. aug 2021

@elizabet173 ona na taketo nie je rada sa praveze zvta v kuchyni. kozemtiku a taketo toho ma dost a nema nejake extra zaluby vies preto rozmyslam nad praktickym darcekom skor co by jej ulahcil robotu

anja27
autor
17. aug 2021

@zuvelyn mozem poprosit znacku? moja ma taky multifunkcny hrniec ale neviem ci to ma podobne funkcie

anja27
autor
17. aug 2021

@katkami123 aj nad tym som rozmyslala ale citala som si o tom ze ked je priestor zapratany nabytkom a tak nie je to az take dobre tak neviem..mozno na vianoce. ty mas doma vyuzivas ho?

zuvelyn
17. aug 2021

@anja27 delimano

evaachesa
17. aug 2021

Umývačku riadu ak ju nemá 😀

zadda1
17. aug 2021

@h2 zdieľam rovnaké nadšenie!!! 😀 máme ho od Vianoc v tom bežnom rozmere. kúpili sme ho za 100eur a bomba! úžasná vec s celoročným využitím. už nemám stres keď nie je navarene, že by rodina nemala čo jesť 🙂

andrea78
17. aug 2021

@anja27 tlakovy hrniec

anja27
autor
17. aug 2021

@evaachesa tu uz ma

anja27
autor
17. aug 2021

@zadda1 robis v nom povedzme aj maso rezne a take veci?

evaachesa
17. aug 2021

@anja27 tak potom kuchynský mixér ak pečie, prípadne cestovinovač...muž kúpil takú mašinku, len dáš múku a zmiešané vajíčko s vodou a ono ti to urobi parádne cestoviny ktoré potom rovno hodíš do vody variť. Ako ja by som si to sama nekúpila, stačia mi cestoviny z obchodu, ale muž je spokojný 🙂

andrea78
17. aug 2021

@evaachesa posles link, obrazok, presnejsi nazov, proste nieco blizsie. To ma zaujalo, mam doma cestovinofilov😁

katkami123
17. aug 2021

@anja27 ja mám doma a frči stále. Len ja mám 3 deti, veľký rodinný dom, ľutujem, ze som ho skôr nekúpila. Prejde aj okolo nábytku teraz si tie vysávače robia mapy, aby pri každom vydávaní povysavali co najlepšie

evaachesa
17. aug 2021

@andrea78 páči sa 🙂 muž ho kúpil v Lidli, mali ho v akcii za cca 70€ tuším alebo tak nejak. My v ňom robíme hlavne rezance také krátke, čiže stierkou čo máš k tomu, len predeľuješ cesto a padajú ti kratšie kúsky podľa toho ako chceš. Našla som aj video.
https://www.nay.sk/philips-hr2345-19-vyrobnik-c...

https://www.youtube.com/watch?v=KgTcKeefcbU