Ahojte chcela by som sa trochu poradit ohladom vyberu nejakeho spotrebicu do kuchyne pre maminu. Nieco co ulahci pracu v kuchyni pri vareni. Robot aj mixer uz ma. Co sa vam tak celkom osvedcilo ze to pouzivate stale? Dakujem
@anja27 Všetko možné: mäso, ryby, párky, slaninu, zeleninu, ale najčastejšie všelijaké zapekané bagety, obložené rohlíky, sendviče (máme doma aj sendvičovač, ale odkedy máme ten gril, tak ho vôbec nepoužívam.) Aj hrianky už som v ňom robila, namiesto hriankovača. Určite sa dajú aj napríklad hamburgery, ale to my nerobievame. Má naozaj všestranné využitie.
@anja27 ja by som sa jej priamo spýtala, aby si nekúpila niečo, čo bude prekážať na linke alebo trčať roky v krabici v komore
@elizabet173 ked ona povie ze nic nechce 🙂
@anja27 tak jej nekupuj do kuchyne, možno by jej bodla poukážka napr. na masáž, bežte spolu na wellness
My sme kupovali mlyncek s roznymi nastavcami, ja by som zas prijala teplovzdusnu fritezu. :D ale aj parny hrniec je super
teplovzdusnu fritezu. My me kupovali mame na vianoce (ale on ju chcela) a a vyuziva ju niekolko krat do tyzdna. Jedlo je rychlo hotove a na moje pocudovanie chutne (najma ryby) , idem si ju aj ja objednat.
A nechceš jej kúpiť namiesto veci do kuchyne roboticky vysavac, keď už všetko ma? Ten určite využije na 100%
mne chcel ktosi kupit grill nastastie sa spytal tak som mu slusne vysvetlila ze v tom malom byte grill zaberie kopec miesta a ze to nechcem. Zvaz podla priestoru ci kupis taku velku vec niekomu do bytu. Ja uz mam zahadzane skrinky kadejakymi nepotrebnymi hrncami mixermi a podobnymi hovadinami ze dalsiu by som uz hodila do kosa
@elizabet173 ona na taketo nie je rada sa praveze zvta v kuchyni. kozemtiku a taketo toho ma dost a nema nejake extra zaluby vies preto rozmyslam nad praktickym darcekom skor co by jej ulahcil robotu
@katkami123 aj nad tym som rozmyslala ale citala som si o tom ze ked je priestor zapratany nabytkom a tak nie je to az take dobre tak neviem..mozno na vianoce. ty mas doma vyuzivas ho?
Umývačku riadu ak ju nemá 😀
@anja27 tak potom kuchynský mixér ak pečie, prípadne cestovinovač...muž kúpil takú mašinku, len dáš múku a zmiešané vajíčko s vodou a ono ti to urobi parádne cestoviny ktoré potom rovno hodíš do vody variť. Ako ja by som si to sama nekúpila, stačia mi cestoviny z obchodu, ale muž je spokojný 🙂
@anja27 ja mám doma a frči stále. Len ja mám 3 deti, veľký rodinný dom, ľutujem, ze som ho skôr nekúpila. Prejde aj okolo nábytku teraz si tie vysávače robia mapy, aby pri každom vydávaní povysavali co najlepšie
@andrea78 páči sa 🙂 muž ho kúpil v Lidli, mali ho v akcii za cca 70€ tuším alebo tak nejak. My v ňom robíme hlavne rezance také krátke, čiže stierkou čo máš k tomu, len predeľuješ cesto a padajú ti kratšie kúsky podľa toho ako chceš. Našla som aj video.
https://www.nay.sk/philips-hr2345-19-vyrobnik-c...
@anja27 kávovar?