Ahojte,čo hovoríte na takýto typ posteľe,oplatí sa kúpiť?Chceme taký čo ma všetko teda rošt úložný priestor aj matrac.Matrac je z Pur peny plus bonulove pružiny.Nevyznam sa v tomto či to je dobré alebo zle.No cenovo vyzeraju fajn.Pridam pár foto
Za túto cenu to nebude bohvieaka kvalita.
A hlavne keď sa ti vylezi matrac budeš musieť vymeniť celú posteľ. My sme iba za kvalitné matrace dali viac ako 600 eur nie za celú posteľ
Ja by som tiez takuto calunenu nechcela, ale co maju znami takyto typ postele, nestazuju si. 100ludi 100chuti.
Ak sa vam paci...
@maickamf Tak vyzerá to dobre a hlavne aby nás to nezruinovalo finančne.Mame obehane aj všetky obchody v okolí a tam postele spolu a matracom idú od 800 eur vyššie.
@matullienka Keď sa vylezi matrac na týchto sa nedá vymeniť len matrac a posteľ by ostal?
Ono ta to finančne teraz možno nezrujnuje ale predpokladám, ze netúži posteľ meniť každé 2 roky. Za mňa by som volila radšej kvalitu
Pokiaľ to máš boxspring tak nie tam môžeš vymeniť len ten topper, ak chceš takúto čalúnenu tak nie boxspring ale pozeraj aby bol samostatný matrac
@matullienka Boxspring znamená že nedá sa vybrať matrac?Fakt nevyznám sa v tom.Predtym manžel mal klasický drevený posteľ a celý pruzinovy matrac a 8 rokov to vydržalo.Len teraz to už je tak vylezane že veľká jama tam je a zle sa v tom spí,tak chceme kúpiť nový posteľ.
Áno ten hruby matrac je súčasťou postele a na vrch je len ten tenký topper
@matullienka Ďakujem,tak ešte popozeram,najlepší by bol taký čo sa dá vybrať matrac
Nie z takejto postele sa matrac neda vybrat.Je to ako valenda.Za mna urcite nie.
Určite ak ak naozaj chcete meniť posteľ aby vám vydržala nejaký čas tak odporúčam ešte chvíľu počkať a trochu do šetriť peniažky. Za kvalitný matrac sa ti aj telo a chrbtica poďakuje
@elizabet173
@doriiis Kľudne napíšte alebo dajte link aký iný typ odporúčate .Cenovo nech je okolo 500 eur aj s matracmi.
@matullienka Už nemôžme čakať,lebo teraz na čom spíme je veľká jama vylezana.A zle sa nám tam spí,chrbát ma z toho boli.
Za 500 eur zázrak nečakajte za posteľ s matracom to bude haraburda
Tiez si myslim ze postel s matracmi do 500 eur bude zla postel + zle matrace.Kvalitny jednolozkovy matrac sa pohybuje od 300 € vyssie
Lenže za 500 eur sa ti moc lepšie spať nebude, ak je posteľ dobra kúpte za 500 eur radšej iba matrace
Ak mate uz ram postele doma - puses, ze manzel ma klasicku postel, staci kupit iba matrace… a 600€ uz urcite kupis dobre.
1 kvalitny matrac stoji 400 a viac, takze postel za 500 urcite nebude kvalitna. Nasi malli celocalunenu a mama povadala, ze nikdy viac
Suhlasim s
@matullienka ...radsej kvalitne matrace ako nova postel
@simsalabim Teraz spíme na posteli čo kúpil manžel pred rokmi drevený 140x200 no malé nám to je.Aj matrac už je vylezany.Preto chceme nový a väčší 180x200
@elizabet173 Nemáme ani koberec ani sušičku ani umývačku riadu.Proste kúpime len to čo nutné potrebujeme a teraz to je posteľ.
My sme za 4 matrace dali cez 2000 eur tak si neviem predstaviť co sú tam za matrace keď celá posteľ stojí 500 eur, to nebude ani kvalitná posteľ a matrace už vôbec nie.
Bohužiaľ nie sme na tom tak dobre finančne aby sme si mohli vyberať drahé postele a matrace.Preto sa pýtam na tieto čo som dala foto lebo komplet posteľ rošt úložný priestor a matrac za 500 eur sa oplatí cenovo
Poradím ti kúpte kvalitné matrace a zozente palety, tie zosrobujte a na to matrace, keď do šetrite kúpite posteľ a matrace už budete mať
Oplati ako oplati....ak si kupis hentaku postel o tri roky mozes kupovat novu
Bohužiaľ posteľ s matracmi za 500 sú vyhodené peniaze
Tak ako hovoria...kupit kvalitne matrace najskor...hoci ich aj na zem polozit a tak spat...potom nasetrit na postel
V tom pripade by som kupila dobre matrace a ram postele neskor. Mozno ram niekto dokonca daruje za odvoz. A neskor si kupis podla seba.
Za mna calunena postel nie... chyta prach a tazsie sa cisti a udrzuje bez flakov ako drevenna.