Ahojte potrebujem poradiť. Budú nám robiť šatníkovu skriňu u ale nechcem do vtedy čakať s sťahovaním, zvolili by ste spanie na gauči dočasne alebo máme normálne zmontovať posteľ a spat na posteli. Bojím sa že sa v spálni potom bude extrémne veľa prachu a všetko pôjde na posteľ aj keď ju zakryjeme. Viem banálna otázka ale fakt ma to trápi keďže mám obavy z toho prachu ale iste x ľuďom sa robili skrine v spálni už počas bývania
Vsak to dojdu s nachystanym drevom iba zavrtaju sroby, do steny mozno trochu
Ked mas taketo obavy, staci pocas montaze skrine zobrat matrace z postele do inej miestnosti. Postel utries od prachu lahko.
Spala by som iba na matracoch v spálni, prípadne v obývačke, posteľ môžete zmontovať potom. Na gauči to asi nebude plnohodnotné spanie 😉
Vsak maximalne navrtaju do steny par dier. Dones si vysavac a hned vysavaj prach spod vrtaka (ale vacsinou majstri vedia ako to maju robit). Keby nahodou bolo treba nejaku dosku prirezat, nemusia to robit v spalni ale niekde inde, napriklad na chodbe. Inac je cela montaz skrine len o tom, ze zoskrutkuju dosky ku sebe. Neviem ak prach ocakavas.
Mne montoval skrine posledné ani nevieš ze čosi robia. Stolár to len doniesol a posroboval dokopy. Žiaden bordel z toho nebol. Troska povysavat ale to fakt malicko
😂 ziadny prach len ti zmontuje skrinu dokopy. Jasne,ze spite na posteli,neboj nic sa ti nezaprasi.
Urcite z toho nebude ziaden bordel. Ved ti tu skrinu nejdu vytesat do panelu 🙂
Ďakujem za rady. Mám trochu fóbiu z prachu aj keď jasné viem že prach je všade okolo nás stále. 😀
a budu u vas v izbe aj pilovat dosky? ci len zmontuju. vtedy oroblem nie je. otazka je ci je tam dost priestoru na rozlozenie sa ked tam bude postel