Pekný večer žienky. Kúpili sme si lampu, našli sme jej miesto, ale ja sa neviem povzniesť nad ten hrozný kričiaci kábel. Máte niekto nejaký nápad ako to nejak rozumne vyriešiť? Nemáme ju kde inde dať v rámci izby kde by ho bolo menej vidno. Ďakujem.
@stellarstar a kábel pôjde popri stene aj keď dlhšie?
Ved zameň to a nejak to pekne urob aby sa s tým zamio zakrylo
A? Máš to?
Mozes dat nejakemu kutilovy vymenit ten cierny kabel za "priesvitny".
daj tam nejaky pleteny kos s dekou 😀
@aalt ale to hrozné čierne trafo či ako sa to volá? To by som musela riešiť aj to ..
Však píšem že s tým zamio zakryť vymeniť a tak umiestniť aby to bolo zakryté 🙈
@stellarstar vymenila som ale neviem či to pomohlo.. proste je tam kábel a čierna opacha zo zásuvky.. a nemôžem presunúť zamio pred zásuvku lebo tam máme skrinku na stene
@stellarstar a ak posuniem lampu príliš blízko k zamio tak to vyzerá smiešne lebo je zakrytá
To som nevidela že tam je skriňa. Hm tak jedine nieco nízke a podlhovasté tam dať
nevyriesis to nijak. Zasuvku presuvat nebudes, kabel tam nejaky musi byt, aj trafo. Mozes to len zamaskovat
trafo sa da kupit aj mnesie, aj biele, treba ho zobrat do elektroobchodu aby si kupila to spravne.
Kábel vieš dať do lišty popri stene a biele trafo
Napadá ma strieknuť kábel aj trafko na bielo sprejom na plast - v niekoľkých tenučkých vrstvách. Pri lampe plus vidlicu do zásuvky dobre pozaliepať maskovacou páskou a kdesi na veľkom kartóne trpezlivo nastriekať. Blbšia robota, ale partner ak je šikovný... Ale keď nikdy nestriekal sprejom, tak radšej nie.
@viestta len otázka je ako to bude cenovo.. lebo ak mám lampu za 30€ tak je mi ľúto dať ďalších 20€ za výmenu kábla a trafa
Len či aj partnerovi sa tento nápad bude zdať zaujímavý...
Daj tam bielu predlzovacku a ciernu opachu zamaskuj za kvetinac
Nemusis s tym kablom robit uz nic, s tymi kvetmi je to v pohode
@madeincssr 😂😂😂😂 jeho reakcia bola že mám vydržať 3 dni že si možno zvyknem
Tak mu odkáž, že to som Ti chcel tiež na xačiatku napísať, len som sa bál 🙂
@vanilkovazmrzka tiež mi to príde dobre schované s lopatkovcom.. ale proste chudák je len tak položený na zemi 😂😂 ale nemôžem špekulovať s nejakým podstavcom lebo je relatívne vysoký a skrinka relatívne nízko...
Samej je mi blbo akú hovadinu riešim 😂
Nie je to blbost, blbost je od vyrobcu dat na bielu lampu cierny kabel🙄
@0silvia0 však?!?!?! Tiež som si to povedala.. celá biela/svetlá lampa... Lidl no 😄
No a nemas doma bielu predlzovacku? Ja by som to takto poriesila.
No toto je ťažké vyčítať výrobcovi, lebo niekto chce ťahať kábel trebárs popod nábytkom na nožičkách, zásuvku má v kúte a tomu vyhovuje, aby tam v prítmí čierna zanikala.
@madeincssr je to vtipné lebo keď nám prišiel konferenčný stolík, bola som dosť nespokojná s tým ako nám nesedí odtieň... A už boli plány či tapetovať alebo striekať.. tiež povedal že dajme tomu týždeň.. a dali sme.. akosi to už nie je taká päsť na oko ako sa mi spočiatku zdala byť 😂😂
Tak tam mozes casom dat nejaky pleteny kosik, donho casopisy napriklad.
https://www.ikea.com/sk/sk/p/ljungan-kosik-7052...
https://www.ikea.com/sk/sk/p/tjabbig-kosik-prir...
Zameniť miesto s zamio