Priateľ nechce môjho psíka v byte. Chce, aby psík bol u jeho rodičov

1. nov 2024

Dobrý deň. S budúcim partnerom sa mame brať, nežijeme ešte spolu. Ja som u rodičov v rodinnom dome. Priateľ ma nový prerobený byt. Mám veľkého psa. On ho ale do bytu nechce, ale navrhol, že môže byť teoreticky u jeho rodičov v rodinnom dome. Nie som s tým úplne stotožnená, avšak chápem, že nechce aby môj pes zničil nejaké veci v novom byte, a že to nie je 5kg pes. Nemáte nejaké iné riešenie ? Neviem fakt, čo robiť.

nikoleta999
1. nov 2024

Nechať psa u Tvojich rodičov a chodiť sa on starať ?

slecnazkosic
1. nov 2024

Tiež mám nový byt a nedovolila by som psa

pribinak
1. nov 2024

Aký je to pes? Je naučený fungovať vo vnútri?

januska12323
1. nov 2024

Pes do bytu nepatrí nech by bol akokoľvek malý. Nechaj ho tam kde je doma - u tvojich rodičov.

terka402
1. nov 2024

Teraz býva psík vnútri či vonku?

ina2405
1. nov 2024

Aby pes zostal u vás v dome tak ako doteraz. Psa by som dnu nechcela.

lelelienka
1. nov 2024

Psa nechat v dome a ujasnit si vase predstavy o zvieratach do buducnosti, aby ste v tomto smere nenarazili na nejaky problem.

belllinka
1. nov 2024

Nechcete si najprv vyskusat spolu byvat a az potom sa brat?

pribinak
1. nov 2024

Priateľ je 100% vlastník, byt kúpený pred uzavretím manželstva …..byt na tvojom mieste riešim akú sumu dať priateľovi aby som bola na LV aj ja
Lebo takto ťaháš za výrazne kratší koniec a nebavíme sa o Duncovi

thirstymonk
1. nov 2024

Teraz sa presne ukáže, aké máš priority... kto ti je prednejší? Budúci manžel, či psík?

evcagabi
1. nov 2024

Keby chce moj chlap v byte psa tak by som sa s nim rozisla. nieco take by som nezniesla.

alickapusinka
1. nov 2024

Ja by som takeho človeka nie že ani k nemu nešla bývať ale ani nebola.Idete sa brať všetko je jeho TY tam nemáš nič to znamena bude si ešte sám zariadovať a TY ho nezaujímaš.A teraz čo že má nový byt.Ten pes je zvyknuty na byt alebo ho ťaha vonku že nemá problém ostať v zime .Ak možno že žil len v byte dvor nepozna ani by som s ním o tom nehovorila.Musiš si položiť na misku váh že či chceš uprednostniť partnera alebo psa.

jaja20
1. nov 2024

No,ja ti tak poviem, že s priateľom/manželom vám to nemusí vydržať večne,ale ten pes ťa bude verne milovať až do konca svojho života 🙂

buberova
1. nov 2024

No to je to že ľudia si berú psa, čo je záväzok na 10-15 rokov a nemyslia na to čo potom s ním... Je zlé riešenie ho zobrať do bytu, to je všetkým jasné, je škaredé nechať ho rodičom nech sa starajú a prečo by mal byť u svokrovcov tak to už vôbec nechápem..

buberova
1. nov 2024

@jaja20 ale to by znamenalo že pes/zviera má pre ňu väčšiu hodnotu ako človek.. a to je asi trošku čudné..

lukbe
1. nov 2024

@buberova ale preňho ma väčšiu hodnotu byt ako pes, a teda aj to, ako sa ona cíti.

ivik4
1. nov 2024

Velky psik do bytu nie, ak by tvoji rodicia suhlasili, ostal by u nich, je tam doma

buberova
1. nov 2024

@lukbe ale tak toto nie je len o byte.. je to o tom že celý život a VŠETKO treba prispôsobiť psovi.. a to už je vážna vec nad ktorou sa musia zamyslieť obaja ako bude vyzerať ich život a ako si to obaja predstavujú.

lujza123
1. nov 2024

A co chceš ty? A co tvoji rodičia? Vo väčšine rodin je pes v domácnosti členom rodiny tak by predsa mohol ostať tam kde vyrástol u tvojich rodičov.

heleninamama
1. nov 2024

@jaja20 Presne tak. A so psom bude mať určite vynikajúci vzťah a ešte lepší sex, pes si ju vezme za manželku a budú mať spolu šikovné a zdravé šteňatá a pes sa o nich všetkých postará. Krásna perspektíva. Hneď sa treba rozísť s normálnym, schopným chlapom a všetko treba podriadiť psovi a bude tu ďalšia šťastná žena.

nicoletta98
1. nov 2024

@buberova ale veď vedel, že ma psa keď sa spoznali, nie? Tak mal na to myslieť aj on 😃

unicornlady
1. nov 2024

@nicoletta98 Akože sa mal s ňou rozísť, lebo má psa??? Podľa mňa to tak bral, že pes je u rodičov, tak to tak aj zostane.

ropucha6
1. nov 2024

Naco hladas ine rady, nepsickar ti poradi nieco uplne ine ako psickar. Pre mna je pes clen rodiny, takze logicky by isiel tam, kde aj ja. Cize ja by som sa pred oltar s clovekom, co to nevie akceptovat, nedostala. Je to tvoj pes ci rodicov? Nemali ste to vydiskutovane?

jaja20
1. nov 2024

@buberova Nech sa rozhodne sama podľa vlastného uváženia,ale tento konkrétny partner možno ani nie je ten pravý... Keď neberie ohľad na jej priania a nie sú na rovnakej vlne v otázke zvierat v domácnosti.

betulinka1
1. nov 2024

Pes by mohol zostat u tvojich rodicov?

jaja20
1. nov 2024

@heleninamama A ty ho osobne poznáš,keď píšeš, že je to normálny schopný chlap?
Pomaly každý deň tu v diskusiách ženy píšu, ako sa ich dovtedy ideálni partneri po svadbe menia.

nicoletta98
1. nov 2024

@unicornlady tak, ale je to stále jej pes.. to, že bol u jej rodičov je v poriadku, môže sa cokolvek zmeniť kedykolvek aj s jej rodičmi 🤷🏼‍♀️

zooeynka
1. nov 2024

Pockaj kym pes zdochne a potom sa vydaj. Dovtedy nechaj veci ako su ;)
Ak uprednostnis psa pred snubencom, bude dotknuty snubenec. Ak okasles nevinneho psa, ktory ta(tiez)lubi tak to je zrada voci zvieratu. Zavesit psa na krk jeho alebo tvojim rodicom je nezodpovedne. Mas psa staraj sa ty.
A tiez by som velkeho psa do noveho bytu nedovolila....

ropucha6
1. nov 2024

@buberova neviem, preco by aj velky pes nemohol ist do bytu, ale so zvyskom suhlasim. Ludia nerozmyslaju. To akoze sa o tom doteraz nebavili, ze kto ma ake predstavy, kde budeme byvat, nic?

sense
1. nov 2024

Doteraz žil pes kde? Vnútri či vonku? Vydržal vy v byte sám bez toho aby ničíl veci keď budete obaja v práci? Predtým ako ste začali plánovať budúcnosť ste sa nerozprávali čo so psom, predsa len si psa už mala keď ste sa spoznali. Nemôže ostať u tvojich rodičov a ty tam budeš chodiť za a nim