ahojte.ake by ste mi odporucili vajicko pre novorodenca?ak ma vajicko zakladnu tak sa iba naklikne alebo treba priputat aj pasom?chcela by som iba take naklikovacie,pre rychly prevoz,existuje take?
pripadne Aton 5, je vacsie a dlhsie vydrzi, my sme mali napr. tiez Britax so zakladnou ale babysafe isize 2 myslim
Ja mam cybex z cloud isize za mna naj cybex vajco. Odporucam toto
cybex cloud z2 s otocnou bazou (da sa dat za jazdy dolahu, ze ti tam babo spinka a vydrzi cca do 18m). Plus podla kocika by som rovno dokupila aj adapter,kt. by bol kompatibilny s cybex vajickami - super prakticke, vykliknes z auta, nakliknes na konstrukciu z kocika a ides. Je to sice drahsie, ale mne ta praktickost stoji za vsetky eurka 🙂
@sajmonka_1216 takze ked ho chcem iba nakliknut treba mat zakladnu+isofix?...ak mam iba zakladnu musim priputat aj pasom?
@anelk no tá základná to je ten isofix… takze vajicko so základnou.. pozri na ytb videá keď tak.. sú take rôzne obchody ktoré majú videá s porovnaním sedačiek a uvidis tam aj ako sa čo dáva..
a skús ešte porozmýšľať nad tým, či budeš davat vajicko na kočík.. mne sa to veľmi osvedčilo najmä v obchode… vystúpime z auta, na kočiar dám autosedačkove adaptéry, ktoré som si dokúpila, nakojila vajicko a šli sme… a potom spat do auta…
@anelk ja som veľa pochopila na tomto videu, pozri 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=fyzWP2AJOSs@anelk mozes pripútať aj aj, keď chceš mat istotu na milión percent 😁 ja dávam len pasy a drží to poriadne aj tak
@sajmonka_1216 vzdy treba priputat vajicko podla navodu, niektore maju zakladnu, ktora sa upevnuje pasom auta, ale ak sa upevnuje isofixom, nemala by sa uz putat pasom auta
@anelk pozri Cybex Aton S2 so zakladnou Base One, vajicko mozes v pripade potreby upevnit pasom auta, alebo na zakladnu - zakladna sa upevnuje v aute na isofix
Vajicko potrebuje bazu ktoru pripevnis o isofix v aute. Treba ratat s tym ze aj ta baza nieco stoji a ked chces aj kvalitne bezpecne vajco povedala by som ze 400€ je tak ze sa zmestis
@evkao áno ved ja tiež tak viem, že bud to alebo to..
Ja len ze, isto nechces sem tam davat na kocik? Podla mna to je dost praktické ak potrebujes kdesi len vybehnut alebo k doktorovi autom a len kliknes vajce na kocik a ides... Žiadne ťažké vajce prenasat netreba alebo dieta vyberat a prekladat (ak nahodou aj zaspi)
@sajmonka_1216 nie nebudem davat vajco na kocik.pri prvej som to nevyuzila ani 1x 🙂
@sajmonka_1216 dakujem pozriem
urcite ano (obe) a aj my mame sikme sedadla, tou zakladnou na isofix sa da ten sklon vyrovnat napr. ale myslim, ze aj bez nej by to malo byt uplne v poriadku, ked sa priputa pasom
ja tu zakladnu urcite odporucam, stala za kazde euro, len sme naklikli a ficali, vajicko sme nosili hore aj s malym
ked sa naklikne (teda má isofix), nemusíš dávať pás... a takto už funguje väčšina, ak nie všetky vajíčka.. je na tebe, či si kúpiš aj základňu a budeš klikať alebo dáš pásy..