ahojte mamicky ...
chcela by som sa vas spytat ci mate skusnosti s touto autosedackou .... planujem ju kupit tak takto skusam aspon si "potvrdit" moje rozhodnutie tym ze si vas precitam ...
hlavne ma zaujima do kolkych mesiacov pripadne rokov ste v nej mali prckov !!!! bo ako vsimam dost skoro ich mamicky predavaju ... moja mala je dost velka ci vahovo aj vyskovo na svoj vek tak sa obavam ci jej nebude coskoro "mala" ... hlavne co sa do dlzky tyka ..
dakujem za kazde pismenka
@briseovna01 dakujem mooc za pismenkaaa 🙂 ... dneska sme boli pre nu a uz je doma ... tiez sa obavam ze nebude na dlho bo moja mala je tiez dost velka na svoj vek 🙂 ... a s tym pultom ... tiez myslim ze ho nevyuzijeme vobec .. to uz potom tiez pouvazujem nad tym junom ... teda doslova budeme opakovat po vas 😀 ... hlavne vela stastnych kilometrov a nech nikdy nepotrebujeme zistit ako moc su tie autosedacky dobre 🙂 tujtujtuj
@mells
@briseovna01
My mame sironu praveze len na dlhe trasy 🙂 Mala mala 6mes a 9kg tiez sme sa bali ze jej bude rychlo mala no teraz ma 12mes a 9,5kg takze asi nam aspon do tych 3 rockov vydrzi 🙂
@saxxxana wow dakujem za pismenka 🙂 to sa super ciiitaaaaa ... bo nakoniec som sa dozvedela ze mala este ani nema 9 kg ale uz ju v nej nechame ... je jej v nej pohodlne 🙂 a tych par gramov hore dole to dame behom tyzdna urcite 🙂 xixi ... najme to ze tvoja rocna v pohodke 🙂 to ma teska ze by mohla aj moja v nej v pohodke vydrzat 🙂
@saxxxana ano ved aj nas chodil v nej skoro do dvoch rokov aj dlhe trasy, proste vsade, aj v lete sme tak isli do chorvatska, to mal 1.5 roka, cestou spet sa uz v nej zlostil ale to len zato ze mu bolo dlho. grckat v nej zacal az teraz ked je vacsi a aj to si myslim ze bude podiel zatacok na ceste a naobliekania v aute🙂 ale je uz aj vacsi a chce viac pozerat na cestu, cize aj toto uz mu zacina prekazat tak preto skusime teraz na dlhsiu trasu normalnu cybex juno. na tej sirone sa mi paci ze sa da celkom dobre sklopit a fajne si v nej pospal aj cestou k moru. nebyt toho grcania do zatacok a toho ze chce pozerat na cestu, velkostne si myslim ze mu vydrzi este urcite nejaky ten cas, preto aj po meste si ju nechavame v aute na kratke trasy.
@briseovna01 Podla mna je to len tym ze ma s cim porovnavat. Ja nasu do smeru nedam, lebo to je uplne jasne ze by si urcite radsej jazdila tak ze vidi okolo. Ale je pravda ze naobliekany ani v zime nejazdime, lebo manzel vzdy ide vyhriat auto a ja ju len v mikinke dam do sedacky....Mozno aj tym to moze byt....Ktovie.
Kocky prosim vas mohli by ste mi sironu pomerat - hlavne maximalnu vysku opierky chrbatika- maly ma takmer 17 mes ... no cca 90 cm a blbe je ze on ma dlhy trup a kratsie nozky takze vajko co ma opierku 50 cm mu je uz male a obavam sa, ze sa mi do maloktorej protismernej aurosedacky nezmesti na dlzku ☹
@saxxxana
@briseovna01
@mells
@zlatat zajtra pomeram a napisem🙂
@zlatat ja som slubila ze pomeriam ale zabudla som ze manzel isiel autom na sluzobku aj so sedackou:( tak pomeriam az v piatok najskor. inak nas meria 90 cm, merany bol vo februari a este stale do vozime v nej v protismere, nemam pocit zeby sa tam nejako nezmestil, sedi celkom ok. vidi sa mi ze aj jemu presahuje hlavka ale len kusok, ale ma ju opretu, neviem si to teraz vybavit ani za nic,
@mells a vajicko je jej uz male? No my sme mali sironu, pouzivali sme do nedavna, asi do 25 mesiacov, este by v nej vydrzal ale uz mu kusok trcala hlava co az tak nevadi ale mne to uz vadilo a sli sme do 9-36 cybex pallas m fix... INak velikaaa spokojnost 🙂
@anuskaaprazko ahojky, koľko meria tvoj drobec? Maťko má cca 91 cm a obávam sa, že mu bude malá, prípadne akurát a dlho v nej nevydrží - ja by som ho chcela dlhšie voziť v protismere ale už som zúfalá z tých autosedačiek .. mám pocit, že ich robia pre malé čínske detičky a nie pre vysokých európanov ☹
@zlatat mato ma 91-92 cm... Fiha tak tvoj je iny dlhan... to uz ani nekupuj, ja by som na tvojom mieste sla do 9-36 cybexky pultikovej... Protismer je protismer ale pre dlhe deti holt nie je stavany... Aj keby mu sirona bola dobra v protismere uz bude mat nohy na operadle asi vylozene 🙂
juj babule ako ste sa tu pekne rozpisali 🙂 supis
a @anuskaaprazko ano mojka uz bolo vajce male ... co sa sirky tyka ... no my mame uz 74 cm a 10 kg ... a to este len 7a pol mesiaca 🙂 napriek tomu som ju kupila ... aj ked viem ze nebude na dlho ... bo uz nozicky mame nadoraz aj pri sede vzpriameno nie len v lezme ... 🙂
predala si tvoju sironu? a ak ano za kolko ? 🙂 bo ja moju planujem tiez predat urcite
@mells ahoj, nepredala, nechavame pre buduceho surodenca (snad)...
@anuskaaprazko sironu som už zavrhla aj Concord reverso, ale vraj ešte Besafe Izi combi by bola pre nás, len asi sa mi pre zmenu nezmestí do auta ☹ ☹
Prípadne ešte skúsim pozrieť Maxi cosi
Cybex Sirona je autosedačka, ktorá sa najviac pochvaluje neporazitelnou funkčnostou a designem 🙂 Určite by som ju ja osobne nezavrhla má neuveriteľne veľa pozitívnych vlastností 🙂 http://www.mojanjelik.sk/p/autosedacka-cybex-si...
@anuskaaprazko 🙂 áno mesiacov :D ale pani bola predovšetkým zvedavá na naše skúsenosti s touto autosedačkou a je samozrejmé, že ked dieťa dosiahne 18m tak treba väčšiu 🙂 a každé dieťa je iné niektorému postačí do 18m inému treba kúpiť skôr väčšiu 🙂 ale skúsenosti s ňou mám dobré 🙂
@evka8756 aj ja s nou mam dobre skusenosti. Ale ona ju chcela kupovat teraz a kedze by ju menila hned tak ju asi kupovat nebude 😀
@saxxxana z Poľska - u nás ju už nedostať ☹ mávali ju na www.bezpecnaautosedacka.sk no už asi nefungujú.
Je 9- 25 kg a v Poľsku výjde cca na 325 € - podľa kurzu poštovné 20
Baby mate skusenost s touto autosedackou aj v smere jazdy? Pretoze dcerka sa na dlhsie trasy v protismere zlosti a place, skusili sme ju teda otocit ale zdalo sa mi, ze ten pultik je mega velky. Presne ako pisala @briseovna01, prisla mi tam dost utopena a ani pohnut sa nemohla, nieto sa este hrat s hrackami. Mala sice neprotestovala aj sa smiala a aj v pohode zaspala, ale mne to prislo divne. A pri tom sme splnili pozadovanu vysku pre vozenie v smere jazdy (uz nie je vidiet ten cerveny pas na hlavovej opierke). Takze opat nosime v protismere, len mam taky pocit, ze aj ked bude vacsia stale ten pultik bude obrovsky.
Ahojte.chcem sa spytat,ze ak budem dieta v sirone vozit v smere jazdy, ci tam ten pultik musi byt?nestaci dieta iba priputat pasmi?dakujem
@mells ahoj, my ju máme asi od kedy mal malý pol roka, my sme s ňou spokojný, teraz má malý dva roky a ešte stále v nej chodí. Je pravda že len na krátke trasy po meste, lebo stále ho nosíme v prostimere jazdy a ked ideme dlhšie trasy do zátačiek tak mu býva zle, myslím že z toho ako je v protismere. náš je aj dosť vysoký a v pohode sa vojde ked ide v tom protismere. keď sme ho v lete skúšali dať v smere jazdy bol nespokojný, má tam taký pult ked ide v smere jazdy a dosť je vtedy zapadnutý v tej sedačke, sedel vtedy celý nejako zle a nepohodlne čiže preto ho tak nenosíme. ten pultík mu bol až po bradu v podstate bol celý snim zakrytý a nemohol sa ani pohnuť. na inom aute máme sedačku cybex juno - v tej chodí v smere jazdy a pultík má normálne cez bruško, sedí pohodlne a rád. ale v podstate ako vravím som so sironou spokojná - ozaj ju využíva už dlho a dá sa celkom dobre sklopiť ked bábatko zaspinká, ta juno je už pre väčšie deti co normálne vedia sedieť. na tie krátke trasy budeme určite sironu využívať ešte ďalej. keď chodí babatko v protismere jazdy je pohodlná, v smere jazdy s pultom sa mi zdá nepohodlná. náš neviem presne aký je vysoký ale nosí oblečenie 98.