Ahojte žienky,
prosím neviete mi poradiť, či niekto vie ušiť náhradný poťah na autosedačku? Mladší synček zdedil autosedačku po staršom, ale ten poťah už je dosť ošúchaný... Keď som chcela kúpiť originál poťah, tak ten je taký drahý ako celá nová autosedačka, 😒 čo je dosť choré...
Preto potrebujem zistiť vaše skúsenosti, alebo kontakty, kde by som sa vedela dopracovať k novému poťahu 🙂
konkrétne sa jedná o Maxi Cosi Priori.
za všetky odpovede vopred dakujem 😵
dakujem, je to sice v cechach, ale uz som pisala tej pani, ci by bola ochotna poslat aj na slovensko 🙂
dakujem este raz
@zuzulienka31 na Slovensko posiela..má aj účet v slovenskej banke
aha tak super, tak verim,ze sa s nou dohodnem 🙂
diky moc
Aj peg perego autosedačky?Ďakujem
ja som všade hľadala poťah do vajíčka Creatis fix od BEBE Confortu, ale nenašla som takúto možnosť doobjednania nikde., tiež máme vnútro vaničky celé od žmolkov, ale nikde som takéto možnosti kúpy náhradných dielov nenašla. :(
@terinka2013 vyzlečte autosedačku a dajte si ho ušiť podľa starého, nieje to nič zložité
@kiakocikovsvet
práve to, že som celý poťah dala dolu, ale je akoby podlepený mäkkým vlizelínom, tak sa na to nechytám ani sama. Už nemám toľko času kým pôjdem do pôrodnice, aby som to stihla 🙂 budeme ružový :(
@terinka2013 čaluník alebo krajčír Vám poťah prešiju
@terinka2013 ahojček pozri si môj bazár predávam taký
@zuzulienka31 Ahojte.Chcem sa spýtať,či ste si u tej pani z mimibazaru dala zrenovovať ten poťah na autosedačku.Ďakujem.Zuzka
@zuzulienkah Ahoj, ano ale nakoniec som nenechala renovovat, ale usila mi komplet novy potah. Lebo na postovnom by to vyslo drahsie, ako ked mi usila komplet novy 🙂 Ono to funguje tak, ze ty jej posles stary potah a ona ho zrenovuje. Ale mne usila komplet novy a raz za cas chodia na slovensko ku babicke, tak mi ho potom poslala zo slovenska, tak ma to vyslo celkom v pohode. Komplet novy potah aj s postovnym vysiel 32eur.
@zuzulienka31 Ďakujem za info. 🙂
ahojte,ak náhodou niekto potrebuje šijem aj ja nové poťahy na autosedačky,ale aj doplnky do kočíka keď potrebujete niečo 🙂
ahoj,samozrejme sa da usit,idem Ti napisat spravu 🙂
@lusiel Ahoj aj ja by som sa chcela informovat na potah do autosedacky s 1 dielu 9-18kg.Dakujem...:)
ahoj,dakujem za reakciu,idem napisat spravu 🙂 🙂
ahojte kočky ja som našla toto vyzerá to dobre už som tam aj pisala ale nevedeli mi povedať či bude pasovať konkrétne na moju autosedačku (Romer king plus) ale asi to risknem objednám dva a ak by nesedeli pošlem naspäť no. nepoznáte niektorá tento poťah?? http://www.anicka.cz/product/autosedacky-/autos...
môžem poprosiť o radu kde sa dá kúpiť nový poťah na autosedačku chicco key 15-36 kg ďakujem pekne 🙂
kocky, ma niekto skusenost s nahradnym potahom na romer king plus - len tu malu ciernu cast zahlavovu? dakujem
ahoj a na autosedačku cam by si vedela urobiť mám ju s 2 dielov to je aj s podsedákom
skús tuto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=30569424&ta...
@zuzulienka31