Ahojte, viem niekde zistiť aké značky autosedačiek tam majú? Ďakujem
@kikulienka94 akože pre deti? Normálne sa tam predávajú aj kočíky aj všetko možné
Zháňam jednu konkrétnu autosedačku a všade je vypredaná
Pořád sa v kúpime deti v aute nám poradili na mieru sedačku
@00momo ďakujem ale viem akú chcem sedačku, len ju nemajú nikde dostupnú
To je aká ?
@00momo axkid iné 2 i-size
*one
@00momo to je tar ja zháňam i-size
sorry, len som sa zlakla lebo alltoys mi príde asi tak vhodny obchod a kúpu autosedacky ako lidl
https://www.medvidek.sk/produkt/axkid-one-2-i-s... túto myslíš?
@kikulienka94 a čo je zlé na tom keď kúpim sedačku v lidli alebo presne tú istú v obchode s kočíkmi?
axkid skor v nejakej specializovanej predajni a nie v predajni s hrackami. Alebo potom uz len na nete objednat.
@kikulienka94 áno túto
@yanni na nete je na pár stránkach ale chcela som ju predtým vidieť tak už skúšam hľadať všade
@dagas zvyčajne sú tie sedačky v Lidli čistá hrôza, plus kto ti tam pomôže s výberom a inštaláciou a nastavením? teta predavačka?
@kikulienka94 ale podla čoho tak usudzuješ? Ja sa nehádam pýtam sa lebo ma to zaujíma. Keď kúpim napr. vajíčko cybex v lidli tak je horšia kvalita ako to isté vajíčko cybex v inej predajni? A kto inštaluje sedačku keď si niekto objedná z internetu? U nás vždy manžel 😏
Predpokladám že túto sedačku v predajni typu Alltoys nenájdeš. Ja som hľadala Axkid minikid v detských predajniach ale bez šance...dokonca nechápavo na mňa predavačky pozerali že hľadám sedačku v čistom protismere. 😅
Kupili sme cez eshop detivaute.sk na základe konzultácie a sedačka pekne sadla do auta ako aj synovi. Majú predajňu v BA a showroom v Žiline.
Nie je to táto sedačka? Prípadne im skús napísať na FB Deti v aute či takú nemajú. Oni sa špecializujú čisto na autosedačky. Môžem len odporučiť.
https://www.detivaute.sk/axkid-one-2-tar/
@evaachesa ďakujem ale nieje to táto, táto je TAR hľadám i-size
Kontaktovala som ich hneď prvých s nemajú ju takže hľadám ďalej
Už keď ju oni nemajú tak pochybujem že ju nájdeš v detských predajniach. Ak máš v blízkosti Brno tak skús FB Deti proti smeru...tam by mohli mať aj na predajni. Je to nejaká novinka? Vyzerá peckovo. 👍
@evaachesa ďakujem, zatiaľ som ju našla v Ostrave a Olomouci, ak sa mi nepodarí nájsť nikde na SK tak budeme musieť ísť na výlet
Je to ročník 2023, podľa mňa ideálna sedačka ale celkovo axkid je taká moja srdcovka, veľmi kvalitné výrobky
Pozerám teraz to Brno centrumautosedacek.cz ale ani tam ju nemajú, len tu 2 tar. V cene medzi tou isize a 2 tar nie je taký veľký rozdiel. Preco to musí byt práve tá isize? Aký je medzi nimi rozdiel?
My máme Axkid minikid a sme veľmi spokojní. U rodiny v zahraničí máme Axkid move takže tiež som Axkid fanusik. 😎 Tie vyššie verzie sú už iná kava. 😍 Pre aké veľké dieťa potrebuješ? Ja som zvedavá ako dlho v minikid vydrží syn. Má 4,5 a nevyzerá že ju tak skoro prerastie ani výškou ani váhou tak snáď vydrží ešte dlho. 🙂
Axkid One 2 nema rozne verzie, vsetko je to ten isty model podla i size normy, len niektore obchody supli do nazvu i-size (mozno aby to bolo zaujimavejsie, neviem), original nazov je Axkid One 2 (vsetko ostatne - Tar, Tile a podobne su uz len farby)
ano, a aky? a kde ste boli pozerat? to by ma naozaj zaujimalo, ked ani vyrobca tejto znacky neponuka iny model nez Axkid One 2, potom je este Axkid One 2+ (s novorodeneckou vlozkou), a starsia verzia Axkid One, a Axkid One+
vsetky Axkid one su isize. i-size je oznacenie normy. ONE ma modely ONE, ONE+, ONE2 a ONE 2+. a to co vy pisete, ze TAR, je oznacenie farby tak ako Granite-melange, Brick-melange a Tile-melange. Chapete? 🙂
Paci sa: info@domecekprodeti.cz toto je dodavatel zn. Axkid pre cz/sk trh. Mozte tam napisat. Verte ze vieme o com piseme, ja aj evka aj denisa, tie sedacky predavame uz roky. To ze si tam medvidek napise isize neznamena ze je to iny model.
@evkao jasne vyrábam problémy, v Ostrave sme boli, a áno bola to novinka ale ako vidím zbytočne
@denisabad ja viem čo píšem
@mamuskazuzuska ja nemusím nikde písať, prosím vás nemyslite si že som sprostá, tiež viem o čom hovorím aj čo som videla, zaujímavé že v Česku presne vedia ale tu nie.
V ostrave v akom obchode?
akože pre bábiky? :D