Naša kampaň sa pomaly prehupuje do druhej polovice. Treba uznať, že zatiaľ ste boli úplne fantastické a poctivo ste nás zásobovali zaujímavými tipmi, receptami a radami, pričom za každú jednu vám veľmi pekne ďakujeme.
V Hurbanove by sme radi vedeli, aká nová príchuť Radlera by vás v budúcnosti určite potešila. Napíšte nám do komentára jednu ingredienciu alebo kombináciu viacerých a môžete od nás získať nádielku nula nuliek.
@matus_bazant aloe vera
Pomaranč 😊
Melooooooooon 🍉🍉🍉🍉 mnam uz len pri predstave slina az po zem 😂🍉
Ja by som veľmi rada vyskúšala príchuť Citrón a černice 🙂 pripadne zakomponovať do nejakej príchute aj sladké drievko 🙂
Malina
Černice a bylinky alebo čierne hrozno a jahoda 🙂
Radler Materina dúška, jemný a sladucký alebo ovocný Mangový Radler na osvieženie v lete 🥭👍🏽
Lesné ovocie
Za mňa jednoznačne cantaloupe melon zbožňujem ho je veľmi lahodný, zdravy a je aj sladunky tak by som Zlatý Bažant radler oživila aj citrusom napriklad citron a mätou lebo tá sa mi hodí ku kazdemu ovociu davam ju do všetkych doma vyrobenych ovocných drení👍🏼 Perfektne osvieži🤗🍺
Teda novinka by bola;
Cantaloupe melon&citron&mäta😋🍈🍋
Maracuja 🙂
Jablko a škorica 🙂
@matus_bazant ananás-limetka
@matus_bazant "cider"
A moj muz mi krici ananas, alebo mango 😂
Zhravím Hurbanovo...🙋♀️
No topka by bola❤ 🍻 Mäta&zázvor 🍻❤
Broskyňa&rakytník
Granatove jablko by mohlo byť super... aj chuťovo, aj farebne 😍
Melon pripadne melon v kombinacii melon - broskyna
Už dlho túžim po melónovej príchuti. Bola by to super letná novinka 💕🍺
Príchuť drienky by mohla byť fajn 😊
Melón s maracujou 😋
Príchuť pina colada ( ananás a kokos)
zázvor
Melón ❤️
Mne by urcite chutila uhorka a mata 🙂
Mango, papaya, limetka
papaya
Melon by bol super🍉 alebo lesne ovocie-maliny,cernice 🍇 👍 alebo hocico s mätou 😁 tu zboznujem a vas radler mätovy je topka 🤩👍
Zázvorová príchuť.