Dnes som cestou do práce 👃 zacítil vôňu pokosenej trávy ☘ a uvedomil som si, že práve táto vôňa je pre mňa dokonalým stelesnením prírodnej krásy. Vône dokážu stimulovať nervovú sústavu a vyvolať v nás rôzne pocity od upokojenia až po návaly energie. 💪
Aj vy si z času na čas doprajete takúto prírodnú arómoterapiu? 😊 Napíšte nám, ktorá vôňa z prírody je vášmu srdcu najbližšia. Jedna z vás na revanš získa 6-pack Radlerov a aromatickú súpravu esenciálnych olejov. 👌
keď prichádza jar a vsetko kvitne, tak milujem tu vonu, aaaano uz jar prichadza, ale ak by som mala mat nieco pri sebe, tak je to urcite mäta zo zahradky, je ukludnujuca 😉
Ja milujem vonu lesa! Vzdy ma to tak nabije energiou ❤️
@michal_neuschl Pre mna je to urcite vona materiny dusky. Doma ju pestujem v okrasnej zahradke na kvanta. A stale sa jej neviem nabazit. A este potom ju mam aj celu zimu s rodinou do cajika. Mno proste 2v1. 😊👌🏻
levandula, mata, verbena s citrónom, aj ta pokosena trava je super 🙂
No ja mám dve takéto vône: Levanduľa a vôňa lesa. Vyrástla som na dedine dá sa povedať že rovno pod horou a teraz som veľmi rada keď sa vrátim domov a idem sa prejsť do lesa... kvety, stromy...Tieto dve sú balzam na moju dušu 😍😍😍
Ked kvitnu kvety a stromy to je radost. Taka lipa aaach😊
Vôňa čerstvého sena, vždy si spomeniem na svoje detstvo na záhrade 😊
vôňa rasúcich húb/hríbov v lese je super👍
Ja mám rada vôňu lúčnych kvetov.
Vôňa levandule 😍
Určite vôňa citrusov.Vona mandarínky,pomaranča,alebo citróna.😍..
A keď budem trošku nostalgicka, vôňa bábätká..Samozrejme nepokakaneho😆
našich susedov od nás delí taký úzky dedinský potok, a oni pri ňom majú v záhrade vyrastený agát, vždy sa na jar teším na túto vôňu, a som rada, že ten agát nevyťali a tak si navečer môžem vychutnávať toto čaro
vôňa byliniek
Cerstvopokosena trava a vonu ktoru citit po dazdi v lese. Je to nieco tak upokojujuce a je to neskutocny rozdiel oproti pachom na sidliskach. Joj uz asi viem kam sa dnes s drobcom prejdeme🙂
@michal_neuschl vôňa čerstvo pokosenej trávy, suchého sena alebo vzduch po letnej búrke😍
Pre mňa je to vôňa orgovánu a mäty. Zbožňujem ich vône vždy si spomeniem na detstvo u babičky.
Levanduľa 🍀
U mňa je top vôňa levanduľa - upokojúca🧘♀️ a proti bolesti hlavy, vôňa pokosenej trávy 🌱- detstvo, vôňa tulipánu⚘ - jar, a les 🌳🌲- cistota a energia 💓 🙂
Levanduľa je TOP👌
Ja milujem vôňu kávových zŕn 😍
Levanduľa, mäta a zelené ihličie.⛰
Ja úplne najviac zbožňujem bábätkovskú vôňu a taktiež vôňu čerstvo popršaných chodníkov 😍
Pre mna je to vona cerstvo pokosenej trávy😏
Vona letneho dazda
Pre mňa je to určite vôňa ruže 🌹❤️ milujem, keď na jar kvitnú máme ich plný dvor aj záhradku. Používam ju rôznych prípravkoch🧖🛀, v kozmetike🧴 ako krémy, telové mlieko, ružová voda na tvár🧖💆 alebo samozrejme na dobrú párovú masáž poslúži aj éterický ružový olej afrodiziakálnym a antidepresívnym účinkom. 🌹🥀❤️
U mňa je to tiež jednoznačne levanduľa a vzduch po daždi 😍
Seno mi tiež vonia ale mám naň alergiuu 😪
za mňa sú to jahody a vôňa po daždi
Za mňa je to levanduľa...ta vôňa má v sebe niečo meditačné 🙂