Najskúsenejším a každodenným zabávačom pre naše deti sme my mami – zážitky z výletov a vystúpení sú však o niečom inom. Máte svoje obľúbené miesto, speváka / speváčku, či vystúpenie, kam jednoducho „musíte“ ísť? 😊
Spievanka a Zahrajko aj Miro Jaroš👍👏❤😘😍😀😉🌜
Podla mna zalezi od veku deti, mladsia miluje Spievanku a Zahrajka, starsia Mira Jarosa a este ma u nas celkom uspech Smejko a Tanculienka..chodime vsak na vsetky dostupne vystupenia u nas v meste a okoli, ci uz spevacke,divadelne,sportove..a ked je aj niekde mimo nieco zaujimave,ideme aj tam🙂
*mamy
Co sa tyka mojej dcery, ma rada pesnicky o dopravnych prostriedkoch, nezavisle na spevakovi
Fiha tralala a Spievankovo bolo u nas top. Teraz uz fici aj Miro Jaros.
U nas vedue Miri Jaros a chodenie po hradoch 😊
moje baby sú už väčšie, sú to školáčky a oni stále milujú kúpaliská a aquaparky....🙂
zatial nie su predstavenia. ale hernicky s preliezkami, bludiskami ci kopou gulocok su v kurze 🙂
Miro jaros a momentalne tarajko a popletajka 😉
Paci Pac,Miro Jaroš Tralala🌜👍👏❤😘😍😉
U nas je to Harmonia... nie Spievankovo... jednoducho iba Harmonia... lebo ako moja mala princezna povie... preto lebo ona-Harmonia je Kralovnica😄
Deťom sme minule urobili obrovskú radosť, že videli na koncerte skutočnú Spievanku a Zahrajka.
U nas jednoznačne Miro Jaros 🔝🔝🔝
Spievankovo č. 6, o hudobných nástrojoch. 👍
Nasi zboznuju ,,kupikanie,, , cize voda a piesok si pre nich zatial top vzhladom k veku. Uz ich fascinuju aj zvieratka a co sa tyka vystupeni, vyhrava Miro Jaros a Kollarovci 😀
no nasa miluje kamaratov z trinity omnoho viac ako spievankovo a podobne. popravde. ale zas neohrdne ani typickymi detskymi hrdinami typu miro jaros ci paci pac. ale kupanie, vylety ale aj obycajny vylet do obchodu je pre nu zabava. dielnicky divadielko jeeejd asa nam to kopi 🙂 🙂 napriklad teraz je olympiada a stale ked pocuje to slovo tak povie ze aj ja som bola na clupkovej olympiade 😂😂😂
Moj maly ma rad fiha tralala ale potesi sa vsetkemu 😘
Radi si pozru Spievankovo a podobne ale pre dcerku su top Kopko a Svetluška 😊 napriek tomu ze ich vidi raz max. Dvakrat za rok tak ich spomina kazdu chvilu
Aquapark a lyzovacka, no a hrackarstvo: ) Tiež milujú chodenie na návštevy, výlety rodinné a pod.
Naša je ešte malá ale má rada Mira Jaroša vždy tancuje je to veľmi milé❤️❤️❤️tak uvidíme či sa to s ňou bude ťahať aj ďalej 😂
my so synom divadlo 🙂 videli sme už všetky detské predstavenia 🙂
Naše deti Jaroša,Spievanka a Zahrajko,Fíha,čokolvek nové
Nasa starsia 5rocna zboznuje hocijake vystupenia. Vsade a vsetko by rada videla. Neni konkretne zamerana na nieco. A maly 3rocny ten je zavislost mcqueen 😊
spievankovo je u nás na prvom mieste 🙂 🙂
moja dcéra rástla spolu so Spievankovom. Mira Jaroša vnímala najmä cez projekt Veselé zúbky. Teraz by možno rada videla na živo speváčku Kristínu 🙂 v škole idú mať stretnutie so spisovateľkou Gabrielou Futovou - veľmi sa na to teší. inak radi chodíme na divadlo, muzikál, ľadovú revue keď sa zadarí. naposledy sme boli na detskom muzikály Mimi a Líza. nádhera!!!
K vaaam 🤗chodime radi mame to tam radi aj maskotov aj animatorov, priestory, jedlo personal vsetko👍🤗🤗🤗
u nás je top Miro Jaroš, ale tešíme sa aj o mesiac na koncert Spievankovo 🙂
My mame radi vsetko smejko a tanculienka, Spievanka a Zahrajko, ale aj Miro Jaros je top
U nas je to pecenie kolacov a pritom pocuvanie hudby teraz je to kristina tane lebo tam je koza a to je velmi vtipne ... 🙂
Spievanka a Zahrajko a Smejko a tanculienka😀