Na jeho získanie pritom stačí tak málo. Keďže sa blížia Vianoce a prípravy stromčekov su v plnom prúde, súťaží sa o najlepšieho detského pomocníka. Prispejte najkreatívnejšou fotkou alebo foto príbehom ako vaše dieťa pomáha pri tvorbe vianočnej atmosféry. Nezáleží na tom, či už sa bude jednať o zdobenie stromčeka, či pomáhanie pri pečení vianočných koláčikov. Jednoducho fantázii sa medze nekladú.
Darček pre novorodenca v tvare TROJKOLKY v hodnote 69,99 EUR.
Balenie obsahuje:
40x jednorázová plienka Pampers veľ. 2
2x bavlnená flanelová plienka T-Tomi
1x hrnček na nápoj 200ml – AVENT
1x plyšová hračka
2x podbradník
2x bambusivá žinka na umývanie
2x detské ponožky veľ. 62-68
Navyše, aktuálne u nás v TPD až do Vianoc rozdávame každý pracovný deň 500 EUR! Preto sme sa rozhodli, že aj keď kreatívny darček vyhrá iba ten najlepší a najkreatívnejší detský pomocník. My dáme až piatim z Vás šancu vyhrať počas XXL Vianoc. Inak povedané, nami zvolení piati najlepší pomocníci budú zaradení do žrebovania o 500 EUR, ktoré žrebujeme každý pracovný deň, pričom nie sú podmienení žiadnou registráciou, ani nákupom.
1. Miesto získa:
Darček pre novorodenca v tvare TROJKOLKY v hodnote 69,99 EUR.
Zúčastnenie sa žrebovania o 500 EUR
2. - 5. Miesto získa:
Zúčastnenie sa žrebovania o 500 EUR
Fotky je možné pridávať do nedele 6.12.2015, víťazi budú zverejnení do piatku 13.12.2015. Darček bude zaslaný do troch týždňov od zverejnenia výhercu, alebo si ho je možné vyzdvihnúť aj osobne v predajni TPD.
------------------------------------------------
Vyhodnotenie:
1. Miesto:
@magdalena459
2. – 5. Miesto:
@iwesska
@majik66
@jeyka
@janulla142
Výhercom gratulujeme!
Sice nas Sebinko bude mat teraz 10 decembra len dva roky je velmi velky pomocnik🙂 a pomaha pri vsetkom co robim 😀 na prvej foto pomaha starkej v zahrade.Na druhej foto kym ja utieram prach umyva dlazku,na tretej fotke pripevnuje policku v skrinke lebo aj tatik to tak robi🙂 a na poslednej fotke minule Vianoce testoval ci som neklamala ci su tie gule ozaj nerozbitne 😀 Najviac nam ale pomaha tym ze ho mame 😵
Moj maly ma velku zabavu v robeni vianocnej dekoracie🙂 kresli si, papka a mamke diktuje kam nalepit vlocku na okno, do ktoreho rohu hulobicku, na ktore dvere zavesit vyzdobu a ktoru sviecku sfuknut🙂)) Teraz to budu jeho druhe vianoce 14 m, ale stromcek bude urcite vysiet zo stropu🙂)) co najdalej od krpatych prstikov tesime sa na spolocne vianoce🙂
zacali sme nacvicovat pecenie medovnickov este v oktobri, kazdy tyzden pol davky, to mame tak na 4 dni 🙂 a potom zasa.. zo zaciatku to bola fuska, zosuladit dve "naspidovane uderky", ale techniku i obratnost vylepsujeme, stale objavujeme, ze sa da este nieco zlepsit a uz nam to pojde od ruky.. pocitam teda, ze 3 dni pred Vianocami budem len sediet s vylozenymi nohami 😀 hahaha
Mam tri deticky a snazim sa ich stale nejako zamestnat aby neboli medzy deti nezhody,velmi radi mi pomahaju,tvoria nieco,potom maju z toho radost.Su velmi sikovne ,snazia sa mi urobyt radost kazdy den aspon s nejkou malickostou,ale asi co ma najviac dojima tento rok je list mojej dcery Jeziskovy,v ktorom posi o darceky pre mna a pre ocka,bude mat na buduci rok 10 a je velmi krasne ze sale veri ze darceky nosi Jezisko ,uz poslala tri take dopisy a si povedala ze este posle a snad ju Jezisko vypocuje a obdari mamku a ocka.Mam uzastne deti a milujem ich nadovsetko,
Veľa známych mi hovorí, že som ako sestra Alexandra Monka. Všade musí byť čisto a upratané. Tak som sa pustila do veľkého vianočného upratovania. Ako prvou som začala kúpelňou a potom nasledovala kuchyňa. Vtedy som si uvedomila, že drobec je príliš ticho. "Načapala" som ho v čerstvo upratanej kúpelni, ako jej vylepšuje fasádu. Kam dočiahol, tam kreatívne roztrel môj mejkap, na záchodovej doske si z neho urobil jazdnú dráhu a kým som zachraňovala čo sa dalo, tak drobec si ruky elegantne umyl v záchodovej mise. On len chcel, aby kúpelňa bola na Vianoce krajšia, lebo mu vždy hovorím, že maminka si mejkap dáva preto, aby bola krásna. (Fotky som urobila pre môjho manžela, ktorý si častokrát myslí, že materská je len o pozeraní Spievankova)
Syncekove foto nechceme davat na net, takze drzime krasnym pomocnikom pasticky ;) 🙂
maminke pomaham tak že davam zo stromčeka dole vianočne ozdoby 🙂)) 😀