Aj dnes môžete vyhrať 30 € poukážku na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov. Stačí, ak napíšete, kto je PICKER a čo je jeho úlohou?
(Možno vám pri súťažení pomôže môj blog 😉
Výherkyňu zverejníme zajtra doobeda.
----------------------------------------------------------------------------
Súťaž bola vyhodnotená.
Clovek, ktiry spraví nákup v podstate za mna. Zoberie si moj nákupný zoznam a naloží vsetko do košíka, vyberie potraviny, ovocie, zeleniny, masko, vsetko.
Asi doslovný preklad picker=vyberač
Picker je osoba, ktorá vyberá každé ráno tie najlepšie výrobky pre nákup donáškovej služby Tesco Potraviny domov z regálov v predajni. Okrem iného kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa heslom: "Kúpil by som si to aj ja?"
Clovek, ktory vybera a kontroluje najlepsie a najkvalitnejsie potraviny za spotrebitela donaskovej sluzby Tesco PD, aby sme mali doma to najkvalitnejsie z Vasich regalov.
Picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?
Picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja? 😊
Picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja? 😀
od slova PICK- zobrat, vybrat, vyzdvihnut. Cize clovek, ktory vezme moj nakupny zoznam a povybera pre mna pekne a cerstve potraviny a prekontroluje zaruku. Taky "profimanzel nakupny" 😀
picker je pracovník - "nakupi" za mňa objednaný tovar najlepšej kvality a čerstvosti.ako by kupoval sebe.
Je to clovek, ktory za nas vybera to najlepsie, najcerstvejsie a najkvalitnejsie z vasich Tesco regalov a pracuje pre sluzbu Tesco potraviny domov. Riadiaci sa tym najspravnejsim heslom zakaznika: Kupil by som si to aj ja?
Picker je clovek, ktory pracuje v sklade. Okrem ineho vybera potraviny podla zoznamu, ktory si urobime, ked chceme urobit nakup cez donaskovu sluzbu, kontroluje ich cerstvost, a hlada nahradu, ak by nieco chybalo. 🙂
Jeho ulohou je vybrat kvalitny, cerstvy tovar, akoby som si sama vyberala v tesco regaloch 🙂 podla mojho zoznamu - proste clovek na nezaplatenie. Taka praca by bola pre mna 🙂 po materskej pouvazujem 😉 pekny dnik!
zamestnanec, ktory pripravi nakup podla mojho zoznamu 😅 😉
Pickeri - vyškolení pracovníci sa pri výbere tovaru riadia heslom: „Vyberám si tovar ako pre seba.“ To znamená, že sa do nášho nákupného košíka dostane len to najlepšie z najlepšieho.
picker je v idealnom pripade clovek shopoholic ktory si uziva nakupovanie znova a znova, pritom ho nemusi zjest ani zaplatit.
Picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?
Je zamestanec v tescu kt.vlastne urobi nakup za mna. Super 😉
Picker je osoba, ktorá vyberá každé ráno tie najlepšie výrobky pre nákup donáškovej služby Tesco Potraviny domov z regálov v predajni. Okrem iného kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Pracuje v tesco.
Dobry den prajem, picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá najkvalitnejsie vyrobky, ovocie a zeleninu.. Riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?
Dobry den, Picker /zberač/ je človek, ktorý za mňa nakúpi to najlepšie.
Dobrý deň, picker je veľmi dôležitý človek.Je to moja predlžena ruka 😀
Vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie.Kontroluje trvanlivosť výrobkov.
.
Picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie.
Tie najlepšie výrobky pre váš nákup každé ráno z regálov v predajni vyberá pracovník vychystávania tovaru (tzv. picker) donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Môžete sa naňho spoľahnúť – riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?
Picker je osoba, ktorá vyberá každé ráno tie najlepšie výrobky pre nákup donáškovej služby Tesco Potraviny domov z regálov v predajni. Okrem iného kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa heslom: "Kúpil by som si to aj ja?"
Tie najlepšie výrobky pre váš nákup každé ráno z regálov v predajni vyberá pracovník vychystávania tovaru (tzv. picker) donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Môžete sa naňho spoľahnúť – riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?
Picker je pracovník, ktorý vychystáva tovar pre donáškovú službu Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá pre nás tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Jeho heslo: Kúpil by som si to aj ja?
Odpoved na dnesnu otázku: picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?????
Vybera najlepšie výrobky pre nas nákup každé ráno z regálov v predajni vychystávania tovaru (tzv. picker) donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a a ovocie.