Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do našej súťaže o Kocúrikovu lampičku, ďakujeme rodičom, ale hlavne deťom! 🙂 Lampičku vyhrávajú:
@erikaemkina
@janica009
@jany205
@kupcovci
@vonava007
@kajkajanka
@lbk
@jamila
@cadulka2908
@rora
@lucik1707
@romca23
@nastenka555
@tabjanka
@mslt
Všetkých výhercov prosím o správu do internej pošty. Uveďte do nej prosím celé meno, presnú adresu a telefónne číslo. A ak sa na vás tentokrát neusmialo šťastie, nezúfajte! Pripomínam, že súťažiť môžete o lampičky aj na webe obľúbeného Pribináčka http://pribinacek.sk/kocurikova-lampicka a to až do 19. 11.! A letí k vám aj srdiečko pre šťastie! ❤🙂
Ďakujeme krásne
Dakujem tesim sa veľmi blahoželám ostatným 🙂
dakujeme vam - malu ste velmi velmi potesili - este raz dakujeme
prosim Vas, a je mozne, ze som nakuila pribinaciky so sutaznou nalepkou a ziadne kody tam neboli? dakujem
@jane0123 Na krabicke hned pod uzaverok..Ako odrhas tak 1cm pod tym--
Blahozelam inym ako vzdy ty isty kolom do kola.Aj moja svagrina uz za rok 3 krat vyhrala..Parada ja som ty roky sice pod inym nikom ale admin i.p vie.A roky nic tu.
Ako vzdy ja sa uz za tie roky iba zmejem 10 rokov nic..A to som tu bola bod inym nikom..Najrychlejsie ma vyhodili alebo blokli ..ako vyhrala som..uz sa iba smejem nad tym..ci som tu bola ako agaven teraz margaretka..nuz co uz..Peniazky zdravie mame to nam staci..Veci sa casom pokazia a pojdu do kosa..Na chvliku detom radost postaci ....ako poviem mam co mam lepsie ako nic...🙂
Aspon na www.zdravie som 3 krat vyhrala za rok asi s atam vratim...aj blba varecha ci naberacka a kremik tam ma potesilo...naozaj tu iba ten bazar ako tak ..inak pre mna uz nic nazujimave tu na citanie..iba zavist a predbiehanie co kto co ma.. ako to zrebuj by ma zaujimalo ce zpocitac tak nech hodia foto kukneme ci ten pocitac naozaj tak vybral alebo vybera asi xx ta ista osba podla mna..zeby kamoskam? Nuz uz neverim tu nicomu.Posledne kd e som sa tu zapojila.Uz mam svoj nazor na tie sutaze.A nezabudni ta maz evyhodit ked si tu tuknem svoj nazor . Pocitac hodi 10 zien vylosovanych tam nan dajte to fofo z pocitaca ako to vylosoval HMHM? a neveriaci ako ja uverim...Ak s alsuje xx zena muz podla toho ako im pasuje tak necudo ze dana osoba kolom do kola vyhrava..
skoda stastie ani s kodmi ani tu no co uz vydrzime aj bez lampicky
No u nas plac ☹,ze dcerka chcela bracekovi vyhrat lampicku a s takou laskou sutazila...blahozelame vyhercom 🙂
skoda :/ gratulujem a to sme sa snazili
Ani my sme nevyhrali, avsak ani by ma nenapadlo utocit a zavidiet inym detom lampicku ci inu vyhru. Sa spamatajte niektore ! A este aj sledovat, ze niekto kto vyhral uz niekedy vyhral nieco tiez. Je to vzdy o kreativite tak BUDTE KREATIVNEJSIE ... A nikto o losovani nepisal. Bolo pisane pokial si dobre pamatam, ze vyhraju najzaujimavejsie 🙂
Ja vsetkym vyhercom blahozelam, nech deticky lampicka potesi a tmy sa neboja ;)
Si tu od roku 2011 ja OD ROKU 2002 A UZ MA TO NAOZAJ PRESTALO BAVIT NIC V ZLOM. NEZAVIDIM AK UTOCIS NA MNA ..JA im to prajem.Ale aby ta ista ososba vyhrala lego aj lampicku tak potom uzas....S jedneho pocitaca firma sutazit dalsi doma treti nachate ..zeby nahoda ? nejde o to ale ja uz zistujem inym smerom.A zistim aby nejaka osoba vyhra 3 krat ina zase 15 rokov nic zaujimave.
Věřte mi, že kdyby to šlo, lampičku by dostal každý výtvor, všechny děti se snažily, to je mi jasné. Bohužel, lampiček bylo omezené množství a soutěžících plno. Berte to tak, že jste strávili příjemnou kreativní chvíli se svými dětmi. ❤
Pokud někdo vyhrál i někde jinde, jde o náhodu, asi má prostě ten člověk větší štěstí. Můžu vás ujistit, že v tom nejsou žádné osobní vztahy ani preference.
Přeji vše dobré a hodně štěstí do dalších soutěží! A jak jsem již zmínila, o lampičku se hraje na webu pribinacek.sk až do 19.11.
Bože ženy prestante si závidieť :D na som vyhrala tento rok cez 40 sutazi a minulý asi 90 :D čestne, so šťastím a kreativitou... Tak sa viac snažte a prestante na seba útočiť... Už kto by podvádzal pre LAMPICKU :D smiešne
@margaretkanarocna
Ja so tu necelý rok a vyhrala som tu už asi 5 cien aaa? Volá sa to Šťastie... A hlavne dopraj a bude ti dopriate.. Mier
@sabusik321. Wau, tak tomu sa naozaj povie šťastie 😉 my sa všelikde zapájame a veru tiež sa nám nedarí. A pritom nie všetky súťaže sú len o kreativite.. Naozaj je to o šťastí... A viete nám dať aj nejaké tipy, kde sa zapájate okrem MK? 🙏 Že by sme aj ostatné maminky skúsili aj inde šťastie.. 😉 Ďakujeeeeem 😉
@evamajercak FB, časopisy, rádia, spotrebiteľské sútaže v potravinách🙂 napr včera mi prišiel IPhone moja najväčšia výhra 🙂... Keď sa človek zapája raz to príde 🙂
@sabusik321 tak to je supeeeer, verím, že potešilo 😉 ďakujem za tipy.. 😉
@sabusik321 Ved dobre 40 krat za rok. Mk uz musi vediet vasu adresu naspamet .To je krasne. Ine maminky cakaju a vam rocne pride 40 cien ..A ze mk je kontrolovany:Naco chcu i.p a adresu? Skoda 40 mamickam mohol prist darcek co uz
Maminky cakame dlsich 30 rokov..Ja som hus co gaga ano. A preto ma vzdy vyhadzuju od mk..krasa..
Radka Hodova ma v blogu 16 mamiciek ako oblubenych
zaujimave ...
erikaemkina vyhrava ta mamick a co ma pani v blogu
lucinka1707 mamicka dalsia od Raka Hodova oblubena dalsia jej mamicka su dve dalej uz nejdem snorit nebavi ma to zeby nahod aasi nie..Tak a kukajte ako s avyhrava A ze je o statsti? teraz mi to vysvetlite,
@margaretkanarocna Ved je v Moji obľúbení , v mojom Blogu
čo to tu rozoberáte teraz , aj iné si to možu dat
Je mi až zle , fuj sama
Závisť
Nedoprajete niektoré ani detom
Z jej blku 16 naj mamiciek kamosky ..Radka Hodova
Vyhrava
erikaemkina
kupkovci
lucik1707 ako nahoda? Ach to je ale nahoda ..No co uz nik mi nevysvetli..A pootm z eje to o nahode..Pani radka hodova si do darcekov da maminky oblybene 16 ich je tu na mk a sups 3 im dam cenu precby mali vyhrat ine..Ved su to moje kamoksy nie
No a som dosnorila a o com je Modry konik uz som v obraze staci sa trosku hraba na Modrom koniku
aka zavidt Pani ma mamicky 16 vybrate tu na mK z blogu svojom a zaujimave z erovno 3 da ceny? To nie je zavist otvaram oci dalsim mamickam co naivne cakaju na darcek aj pre ine mamicky nie svoje kamosky co napisala som pravdu? Preco vybrala rovno Vas Ma ich tam 16 hodenych a 3 vybrala darcek.? Fuj Modry konik to som necakala a iba chvilku staci snorit a pozorovat dlksie Modry konik a som v Obraze.
Idem radsej sa venovat dietatu ako sa tu rozculovat...
@margaretkanarocna to nie ona ich ma vybrate, ale mamicky si ju dali medzi oblubene.. To iste mozete urobit aj Vy, ja, ktokolvek... Ja si tiez davam maminky medzi oblubene... A pritom ich nepoznam, len mam nato dovod... Aj baru_lego mam pridanu medzi oblubenymi, aby som si mohla pozerat, ci ma nieco nove a tak.. A pritom ju vobec nepoznam.. A teda uz dva roky sutazime o lego a nevyhrali sme... To ste len nespravne pochopili s tou oblubenostou...
@evamajercak presne tak 👏
@margaretkanarocna Jáj Je mi z Vás smiešno , sorry
@evamajercak Ti napísala jasne
@margaretkanarocna prosím aký admin aká IP? Totálne hlúposti... Bud sa žrebuju sútaže cez random, alebo stríhajú papieriky a losuju...aleho keď ide o kreativitu tak si proste vyberu.. Čo s tým má MK? Každú Výhru som vyhrala cez iného ambasádora, to s MK nemá nič... Možno pre vás prístup a negatívne myslenie sa Vám šťastie otáča chrbtom 🙂 a ďalšia vec tých 40 cien.. Keď som zapojila asi do 1000 sutazi je aká úspešnosť? Pekný večer
A erikaemkina je súťaživá žena :D tu vidím asi všade (nič v zlom 🙂) a proste ma šťastie a vie ako na to
@sabusik321 kto nehrá , nevyhrá
Dnes na Fb som vyhrala múku😂 Babičkina volba ..
Dakujem moja 😘
@erikaemkina ja včera deku :D 🙂
@sabusik321 super
Ja čakám ešte na tričko a mentosky 😀
je to o štastí , nič viac . .
Blahoželám výhercom. Moje deti sú smutné, že nevyhrali, ale nevadí. Skúsime šťastie ešte na stránke s kódmi.. Tak snáď...