SÚŤAŽ pokračuje – vyhrajte pre svoje deti super Kocúrikovu lampičku!

radka_pribinacek
Moderátor
2. nov 2017

Vyhrajte lampičku od Pribináčka, tá vyženie z detskej izby vsetky nočné strašidielka!
Stačí, keď nám do komentárov vložíte obrázok, ako si vaša ratolesť představuje tak zvaného Kabátovca nočného alebo iné strašidielko.
15 najzaujímavejších príspevkov odměníme lampičkou. A pokiaľ by ste neuspeli, o lampičku si môžete zasúťažiť aj na stránke www.pribinacek.sk!

g_fecka
2. nov 2017

Tak u nas je “kabatovec” strasidlo jedine cert. Dokonca aj starsi 5 a pol rocny ma neuveritelny strach. No ale kto by nemal. Nas dedinsky cert je “echt” cert 😜 A milujeme svetielka a lampicky a pribinacika. Kocurikova lampicka by veeeeelmi potesila 😍

erikaemkina
2. nov 2017

kedže radí SÚŤAŽIME a ako som písala fotak haproval , no Maminka je šikovná
len sa dalo , farbičky a papier sa znova tešili SÚŤAŽNA je táto kresba , čo a kde emuš vyfarbila po svojom

kristinka86
2. nov 2017

Takto vyzerá strašidlo podľa synčeka. 😀 Hádam tam je čosi aj vidno. 🙂 Pekný večer prajem!

nikinkals
2. nov 2017

Krasna sutaz...u nas sa boji Bubaka nas drobcek Misko a jeho starsia sestricka i ked sa boji aj ona,snazi sa ho vzdy chranit pred zlym a tmavym Bubakom..kedze nas drobec este nevie kreslit,tak sutazi jeho sestricka a velmi by si priala tuto lampicku pre svojho braceka 😉

ivankajar
2. nov 2017

Nas kabatovec - reakcia mojho dietata zapojme sa do sutaze nakreslis kabatovca zlatko? A Toto he vysledok mame ho teraz na stene.... As I buds dtrasit teraz mna 🙂)

tabjanka
2. nov 2017

U nas sa boji bubaka Patko (4.5r) aj Miki (2r)🙂)) Patusko ale nechce aby bubak strasil Miska tak nakreslil Kabatovca, ktoreho kabat sa premenil na farebny hviezdickovo-kruzkovy plast, ked nanho zasvietila kocurikova lampicka🙂))) Miki spinka s celou kopou kocurikov a maciciek a chodia s nami vsetky vsade;))) preto by Patusko chcel prenho aj kocurikovu lampicku, aby ho strazila aj ona;)))

zdenkakarolina
2. nov 2017

dcerka nakreslila pred dom

zdenkakarolina
2. nov 2017

A druhá nechcla byť horšia😨

squishy
2. nov 2017

Toto je strasidielko, ktore nakreslil moj 4 rocny syn. Ma zlomene 2 zuby, lebo jedol iba maso a ziadne ovocie a zeleninu. Nazval ho masozrut 😀

ninka1609
2. nov 2017

Moja malinká mi este nevie povedat coho sa boji ale ked som sa nechtiac na ňu otočila v tejto maske tak vyzerala ze jej neni vsetko jedno 😊

evamajercak
2. nov 2017

Posielam strašidielko strašidlaté, ktoré nakreslil môj syn 😉 Hádam nás v noci nepríde strašiť 😨 😲 😂

sweetlip
2. nov 2017

Moja 2,5 ročná dcérka má fantáziu teda v plnom prúde a dokáže sa báť asi všetkého.No terajším jej strašidielkom je pre ňu jej vlastná fotka ktorú volá jezibaba

radka_pribinacek
autorModerátor
2. nov 2017

@sweetlip ta je teda dost strašidelná!

elka7
2. nov 2017

Kabátovca nočného si dcérka 3 ročná predstavuje ako druh lietajúceho strašidla

cevrik5
2. nov 2017

Taketo strasidla nakreslila nasa jelka a tato jej ich prekopcil na loparik, aby si na nich mohla pokrajat, ked sa ich bude bat. 😁😊

nebojtesa
2. nov 2017

3 rocna dcerka vzdy zaspava so mnou pri nocnom tlmenom svetle. Staci ze nieco vrha na stenu tien a uz sa boji. Preto aby pochopila, co je to tien, jej robim obcas take divadielko, ze nad nocnou lampou robim rukou rozne zvieratka a premieta sa to na stenu. Velmi sa jej to paci. S takouto krasnou kocurikovou lampickou by sa na uspavanie urcite velmi tesila. Macicka je jej najoblubenejsie zvieratko.
"Sarinka nakreslime spolu coho sa po tme bojis?" "Ja sama!" A tu je jej vytvor.

megan6
3. nov 2017

Ak teda môžeme ešte raz.Ešte jeden "bubak"nám Z noci pribudol

klauduska33
3. nov 2017

My ešte nevieme kresliť tak sme modelovali 😉

matricia
3. nov 2017

Tak taketo strasidielka nakreslil moj patrocny syn. On velmi rad kresli kostricky a lebky. A este strasiakmi su prenho aj creeper a bubovia z hry Minecraft, ktora ho fascinuje a on s nimi bojuje.

sashenocka007
3. nov 2017

Náš kabátovec nočný 😂 zadanie ťažké až sme sa museli za hlavu držať ale zvládol to 😝

babalenka
3. nov 2017
babalenka
3. nov 2017

😉Tak tohto sa boji moja mala zabka

janca0079
3. nov 2017

Malý sa nebojí len sa hanbí 🙂 takéhoto strašiaka nám vyrobil tatko a Mareckovi sa veľmi páčil

martinkaha
3. nov 2017

Naše deti, keď ich ráno budím, často nachádzam troch v jednej postieľke. 😀 Nechápem, ako tak natlačení môžu spať, ale zlé sny a tma robia svoje.🤔 Pre pokojný spánok by sme radi vyhrali vašu krásnu lampu - usmiateho kocúrika. 👍😍😘Toto strašidlo deti spoločne nakreslili.

margaretkanarocna
3. nov 2017

Nasa nicna mora

ghelena
3. nov 2017

Moji chlapci volaju strasidlo LEV 😀 je to aj ich znamenie zverokruhu 😀 vcera neposluchali a hore dolu zapinali vypinali svetlo a manzel vypol poistky... to ste mali vidiet! Pekne spinkali a rano o 5-tej sa tesili, ze ujo opravil svetlo ... lampicka biely kocurik Pribinacek by potesil ... podedili uz aj rupsaciky, z ktorych uz vyrastli. Zboznovali ich.