Vyhrajte lampičku od Pribináčka, tá vyženie z detskej izby vsetky nočné strašidielka!
Stačí, keď nám do komentárov vložíte obrázok, ako si vaša ratolesť představuje tak zvaného Kabátovca nočného alebo iné strašidielko.
15 najzaujímavejších príspevkov odměníme lampičkou. A pokiaľ by ste neuspeli, o lampičku si môžete zasúťažiť aj na stránke www.pribinacek.sk!
U nas sa boji bubaka Patko (4.5r) aj Miki (2r)🙂)) Patusko ale nechce aby bubak strasil Miska tak nakreslil Kabatovca, ktoreho kabat sa premenil na farebny hviezdickovo-kruzkovy plast, ked nanho zasvietila kocurikova lampicka🙂))) Miki spinka s celou kopou kocurikov a maciciek a chodia s nami vsetky vsade;))) preto by Patusko chcel prenho aj kocurikovu lampicku, aby ho strazila aj ona;)))
@sweetlip ta je teda dost strašidelná!
3 rocna dcerka vzdy zaspava so mnou pri nocnom tlmenom svetle. Staci ze nieco vrha na stenu tien a uz sa boji. Preto aby pochopila, co je to tien, jej robim obcas take divadielko, ze nad nocnou lampou robim rukou rozne zvieratka a premieta sa to na stenu. Velmi sa jej to paci. S takouto krasnou kocurikovou lampickou by sa na uspavanie urcite velmi tesila. Macicka je jej najoblubenejsie zvieratko.
"Sarinka nakreslime spolu coho sa po tme bojis?" "Ja sama!" A tu je jej vytvor.
😉Tak tohto sa boji moja mala zabka
Moji chlapci volaju strasidlo LEV 😀 je to aj ich znamenie zverokruhu 😀 vcera neposluchali a hore dolu zapinali vypinali svetlo a manzel vypol poistky... to ste mali vidiet! Pekne spinkali a rano o 5-tej sa tesili, ze ujo opravil svetlo ... lampicka biely kocurik Pribinacek by potesil ... podedili uz aj rupsaciky, z ktorych uz vyrastli. Zboznovali ich.
Tak u nas je “kabatovec” strasidlo jedine cert. Dokonca aj starsi 5 a pol rocny ma neuveritelny strach. No ale kto by nemal. Nas dedinsky cert je “echt” cert 😜 A milujeme svetielka a lampicky a pribinacika. Kocurikova lampicka by veeeeelmi potesila 😍