Kocúrikova lampička svieti niekoľkými farbami a zhasne 30 minút po poslednom dotyku. A ako ju získate? Behom tohto týždňa budeme na stránkach Modrého koníka o ňu súťažiť, ale šťastie môžete skúsiť I na www.pribinacek.sk. Držím palce!
To je krásne. Malý sa od toho nevie odtrhnúť a vykrikuje, že nech mu ju kúpim. On totiž zaspáva pri svetielku. Škoda že nie je na predaj.
@lbk zkuste štěstí v naší soutěži a třeba ji pro synka vyhrajete ;)
Jeee aj ja chcem pre maličkého , sa nám naša lampička - hribik pokazil
Uz sutazim na pribinacek.sk dúfam ze vyhraaam 🙂 ale vyskúšam šťastie aj tu 😊
Krásna lampička, moje detičky zaspávajú pri svetielku, takže by sa veľmi potešili lampičke od pribináčka, keďže ho milujú.
My sme uz tiez poslali kody a mohlo by sa veru stasticko na nas usmiat bud tam alebo tu v sutazi😉
@katka6161 držím pěsti, ať se zadaří!
@radka_pribinacek asi Nám neprezradíš kedy asi tá sutaž bude ..
@jahodka84 jsem ráda, že se vám líbí! Přeju hodně štěstí v soutěži 🙂
@cadulka2908 držím palce 🙂
@erikaemkina veeeelmi brzy 😁
@radka_pribinacek Dakujem
@radka_pribinacek dakujeme😘
Naši drobci milujú pribináčika. Je to naša každodenná maškrtka 😊
Super, tešíme sa 😍 Šťastie skúšame a skúsime aj tuná 🙏😎
Jeej..ta by potesila nejedneho drobceka 😊
@radka_pribinacek prosim vas som sa nikde nedocital a ze co mam poslat tie viecka z pribinacka ci kody ? ak kody tak kam posielat , nenasla som propozicie iba z jesennej sutaze , dakujem za radu
@andraska sbíráte kódy, které najdete po straně na kelímku Pribináčka, začíná označením "KOD" a zadávají se na webu http://pribinacek.sk/kocurikova-lampicka, celá pravidla soutěže najdete tady: http://pribinacek.sk/userfiles/doc/pribilampick...
Na Modrém koníkovi budeme o lampičky soutěžit taky, ale trochu jinak 😉
@radka_pribinacek Chcem sa spytat ak som zadala kody a 2. tyzden sme nevyhrali zostavaju kody v sutazi alebo sa musim registrovat znova na dalsi tyzden? Dakujem
@andraska
Viem co myslite aj ja som mala problem leby ked som isla na sutaz bola tam len ta o skolske potreby ale ked ste tam vratite sa na stranku tuknete dole vlavo na domcek na hlavnu stranku a objavi sa vam sutaz a zadavanie kodov. Skuste 🙂 ale cele je to nedomyslene bohuzial ved ta sutaz co skoncila uz mala byt prec a nova mala byt v sutazi, no bohuzial niekde to viazne ☹ ale lampicka je super. My mame plysaka uz par rokov a je uzasny maximalne vyhraty ❤ takze hor sa na lampicky..
@radka_pribinacek DAKUJEM
krásne,pekné,super lampičky 👍👏😍😉🙂😀🐱🌞🍂🍀🌴🌳
@cilkau děkujeme, to je jedna lampička, ale takhle mění barvy ☺
Da sa aj kupit? Poslali sme 9 kodov a pisali ze su nespravne aj ked boli spravne 😒
Pribináčik milujeme,
vo veľkom ho kupujeme,
aj do súťaže sme sa za zapojili,
celá rodinka sme sily spojili.
Kódiky poctivo vložili,
radosti z lampičky sa priblížili,
možno sa práve šťastíčko na nás usmeje,
a jednu aj k nám priveje 😉.
@danaholanova každý týden se losuje znovu, kódy z předešlého týdne tedy již neplatí a potřebujete nové.. Hodně štěstí!
@1mata koupit se bohužel nedá, můžete o ni soutěžit buď tady, na Modrém koníkovi, nebo na webu pribinacek.sk . Držím pěsti! ✊🏻🍀
@curcuma držím ✊🏻🍀
jéj , ty su krásny