Poznáte robotické vysávače? Máte jeden taký doma? Ak nie vy, ako vaši známi, čo oni na to? Ak ho ešte nemáte, uvažovali ste nad takýmto pomocníkom? Myslíte si, že roboticke vysávače nečistoty zberajú, alebo vysávaju.
Dobre rano. My mame sice od inej znacky,ale sme velmi spokojni. Uz pri zariadovani bytu sme niektore veci prisposobovali vysavacu(napr.vyska gaucu od zeme). Myslim si,ze necistoty vysava ako klasicky vysavac,a niekedy aj omnoho lepsie.
Ja mám doma a za mna vysáva na jednotku. Neviem si už bez neho predstaviť upratovanie. Ráno odchádzame do školy, škôlky a Robie zatiaľ povysava. Raz za cas vytiahnem kvôli pavucinam aj klasicky vysávač. Ale skutočne len raz za cas. A ono sa to ani nezdá, koľko prachu vytiahne z koberca, nestačím sa čudovať. Za mna top pomocník v domácnosti 👍
Moja sestra ma a veľká spokojnosť 🙂 vzdy keď šla kočíkovat zapla roombu a hotovo :D raz sa jej stalo ze poštárka čakala pred dverami (kedy dovysava že jej dá balíček 😂😂😂) no zbytočne :=ja by som chcela robotický vysávač no rozpočet nepusti
Máme staršiu roombu, je to veľký pomocník v domácnosti, pracant 😊 oceňujem hlavne, že povysáva tam, kde sa nedostanem s obyčajným vysávačom - pod sedačkou a posteľou. Ale je to podobné ako s umývačkou či sušičkou - človek sa bez nich zaobíde, ale s nimi je život jednoduchší ...
My tiež máme doma robotický ale inej značky, a sme spokojný. Vysávač nečistoty a prach pozbiera do zbernej nádoby a tým nám šetrí čas aj sily. U nás beží každý druhý deň 🙂 Je to šikovný pomocník, keďže si všetko sám sníma.
...a nazbiera toho dosť, aj keď je pustený každý druhý deň, vidno to v odpadkovom priečinku 😊
Robotický vysávač nemám a ani neuvažujem o jeho kúpe. Najprv by som ho musela otestovať, vyskúšať, presvedčiť.
Uvažujeme nad jeho kúpou... Kamarátka má robotický vysávač (síce neviem akú značku) ale je veľmi spokojná...
to je moj zivotny sen :D a hned po nom umyvacka riadu 🙏
My máme robotický vysávač,som spokojná až na tú hlučnosť😉,zapínam keď odchádzam z domu lebo mi to lezie na nervy a ďalší dôvod naša ročná Eliška sa ho strašne boji😉,ale inak.....čo sa týka vysávania super pomôcka ale....kto lepšie si povysáva ako ja sama😂😁😂😁
My zatial nemame ale verim ze raz pride ten spravny cas a bude sucastou nasej domacnosti 😊
Robotický vysávač nemám, ale kedže máme doma kocurika ragdoll, tak si myslím, že by u nás nemal šancu.
rozmyslame nad kupou, lebo mame dva psiky a fakt by sa nam hodil 🙂 pockame este chvilu, kym zlacneju a ideme na to 😀
Hned by som brala ako pomocnika... a moj drobec zas robota havka, ako si roombu na jednej navsteve po svojom vysvetlil 😃
Máme a spokojnosť velika. Veď kto by šiel pod posteľ povysávať? Fešák Karol 😂.
robotický vysávač nám vysáva už 3,5 roka. Je to obrovská pomoc, veľké odbremenenie od domácich prác. Za mňa najlepší domáci pomocník hneď po práčke. Ani umývačka riadu či sušička sa nechytá 😉 Klasický vysávač u nás slúži maximálne na odsávanie soplíkov 😉
chcela by som vidiet ako mi povysava schody 🙂 Ak to zvladne, zvazim kupu 🙂
je to zbytocna neprakticka blbost. Stasne som zvedavy, ako by to povysavalo kuty.
Mame robota 🙂 urcite to nenahradi klasicky vysavac, ale ako pomoc v tyzdni na vysavanie napr. V spalni perfektne ;) ja si neviem vynachvalit ;)
Povysava aj kuty. A este lepsie ako klasicky vysavac. Klasickym, ked chces povysavat dokladne kuty, musi vymenit alebo zlozit z hubice "koncovku".
Schody tiez povysava, kedze ma senzory a nespadne. Problem je len, ze "nevyskoci", cize povysava tak akurat jeden stupienok ha
@katka1981
@norulakp
@samsung_tomas mame a nemenila som. Na bezne vysavanie velkych ploch v minimalisticky zariadenom dome o 300 m2 obytnej plochy plus dve obytne miestnostii v pivnici je na nezaplatenie.
Robot odporucam ale len na velke plochy s minimom nabytku. V nejakom 50-60 m2 bytiku je to uplna zbytocnost.
Mame i Robota. Som tehotna a muza bolia krize 😆, tak sme kupili elektricky vysavac. Je super, aj ked raz za cas vytiahneme aj klasicky vysavac. Roboticky sa nam totiz nezmesti pod vsetky skrine a pisaci stol. Mame aj kocura, vzdy som prekvapena kolko prachu a chlpov povysava. Za mna odporucam.👍
Ma niekto roboticky vysavac z Lidla ?
Nemam s nim skusenosti. Pre nasu domacnost,je to velka polozka na investovanie,no snad raz sa podari 😊
My nemame je to drahe dosť neviem či to skutočne všetko povysava aj po detoch ty vedia všetko do poslednej odrobinky namrviť 🙂
Mam dokonca 2, ano je to velká položka no ja nelutujem človek nikdy tak detailne nepovysáva ako robot ... najlepšie to vidno na kobercoch tie su povysavane dokonale.
Baby mna najviac trapi prach na nabytku. Existuje okrem vysavaca aj nieco ine, s cim likvidujete prach na nabytku, obrazoch...? Nejaka speci prachovka alebo nieco?
dobry den.. tak my nemame ziadny roboticky vysavac ale verim ze svoju ulohu pozbierat spinu a povysavat, naplna.. zatial sme neuvazovali nad kupou . prajem pekny den