Naša kávička sa musí pred zabalením vydýchať. To aby vo Vašom sáčku nerachla. Ako bomba 🙂 Takto čakajú plné vozíky na balenie. Akú kávu kupujete v obchode? Zrnkovú, alebo mletú? Dajte nám vedieť. Krásny deň.
Zrnkovu ( vacsinou ), a pomelieme cerstvo pred pripravou ☕,
@marton_popradske my kupujeme vašu popradskú ale zrnkovú
PS:vyzerá to u vás ako v márnici 😀
Mletu 💝 este zatial nemam mlyncek ale ked bude urcite zrnkovu lebo ta vooona cerstvo zomletej 😍😍😍😍
Vetsinou zrnkovu.
Myslim,ze je este vonavejsia.Mam taky stary mlyncek na kavu a vzdy si poctivo zmeliem 😉
Mletuuu
@dominika6 dobrá fantázia. To mi nenapadlo... ale keď sa tak na to pozerám, pripúšťam vidinu márnice. Ale je to len pomletá káva 🙂
👍
U nas sa Popradska kava pije od nepamati.Pamatam si ,ze raz jedna firma sa snazila napodobnit obal.Ta kava ale vonala hnusne a odvtedy nikto u nas nepovie Popradskej inak ako slahackova kava.Jednoducho musi byt na obale kava so slahackou.Potom este skontrolujeme nazvov Popradska.👍
@marton_popradske
mne otvorilo..
na dobré sa čaká...
a fotky vozíkov s niečim prikrytým..
reku...čo to tu ten chalanisko dal 😀..
my vravime s manzelom ze ked budeme velky kupime si poriadny kavovar :( neda sa porovnat cerstvo namleta..s namletou este vo vyrobe...a "nescu" to je za trest :( mame zatial french press ale to tiez je nic moc..chodim na dobru kavu ku svokre :D
mletú aj zrnkovú Popradskú kávu ☕👍😍😉
Najradšej mletu extra špeciál🔝
Aj aj zrnkovu do kavovaru aj mletu či pre hosťí aj pre seba už aj bezkofeinovu no z každého treba doma mať
Určite zrnkovu. Máme doma kávovar ktorý si ju pomelie.
my kupujeme mletu aj nescu finessu..... iba obcas zrnkovu a takuto kavicku si potom obzvlast vychutnam lebo cerstvo namleta je suprova a kraaaasne vonia😉😉
@katusikkk áno veľmi dobre sa pamätáte. Nakoniec ako spieva Tublatanka - Pravda víťazí 🙂 A Popradská Extra špeciál je jediná 🙂
teraz ste mi dal nápad na vianočný darček....mm veľmi rád pije kávu, kupuje si pomletú - kúpim mu mlynček na kávu....😉 Kedysi boli v obchodoch stroje na mletie kávy....nezabudnem na tú vôňu, príjemná....
pomletu, lebo nemam mlyncek na vahu 🙂
tiez mletu 🙂 ale kedysi som este ako teenagerka pijavala s mojou mamkou cerstvo pomletu z toho stroja z obchodu 🙂
zrnkovu kavu, melieme si ju tesne pred pouzitim
Mletuu .. bohužiaľ nemám mlynček
U nas tiez mleta ☕☕☕
@deti95060810 perfektný tip
@deti95060810 u nas este je v obchode taky, a funguje 🙂
Odkedy mame doma kavovar, tak zrnkovu...ale priznam sa este som neochutnala ani jednu od Popradskej kavy, nevedela som, ze uz mate aj zrnkovu. Kedze pozeram aj na cenu( zase ale musi mi chutit😉), tak vacsinou kupujem v akcii.
My uprednostňujeme zrnkovú, nakoľko máme mlynček na kávu. Ale nepohrdneme ani mletou 😉 ☕ 😉
mletú, nemáme doma mlynček, ani espresso stroj 🙂