Prajem krásny pondelok maminky 🙂
Napíšte mi ktorý Linola prípravok máte najradšej a jedna z vás bude odmenená sprchovým a umývacím gélom Linola Shower and Wash.
Viac o našich produktoch si môžete prečítať tu https://i.modrykonik.sk/prehlad_produktov
linola fett, je vyborny na ekzematicku pokozku, premasti, nedrazdi....
Vobec znacku nepoznam ale rada by som vyskusala aby som mala svoj oblubeny produkt.
Nepoznám túto značku a ani výrobky, ale rada vyskúšam.
sprchac sme este nevyskusali, ale linolu pozname 🙂 aaaa..za mna Hand-ik 🙂
My najviac vyuzivame telove mliecko, mala je ekzematik, rovnako ako ja a s Linolou sa nam dari drzat ekzem na uzde ☺
Nemam viac skusenosti...ale Linola Hand je super😊
Najviac využívame telové mliečko, dcérky majú ekzém a Linola nám super pomáha 🙂 nedáme na ňu dopustiť 🙂
O značke som už počula, ale ešte nemám vyskúšaný žiaden produkt. Páči sa mi nedráždivý šampón, ten by bol vhodný pre moje baby.
Dobry den,poznam vas krem na ruky,mam na nich ekzem a krem je super.ostatne vyrobky nepoznam.
pouzivame zatial na odporucanie koznej lekarky len prisadu do kupela a som maximalne spokojna http://www.linolapredeti.sk/prehlad-produktov/l...
Zatiaľ som vyskúšala len telové mlieko, odporúčam, je vynikajúce 🙂
Linola šampon
Nepoznam tuto znacku.
zaujala ma táto značka, mám letáčik ale zatiaľ som nestihla vyskúšať ;)
Krásny pondelok aj Vám 🙂 my máme radi Linola Shower and Wash a Linola Lotion. Pokožka po nakrémovaní je príjemne jemnúčko voňavá a hlavne perfektne hydratovaná, nie však mastná 🖒🖒🖒
ešte som nevyskúšala žiaden produkt značky Linola a rada by som to zmenila 🙂
Linola feet pomohla mojmu drobcovi v lete zbavit sa nepeknych flakov na zadocku a nozkach
Nepoznam
Linola feet, je výborný na ekzématickú pokožku, premastí, nedráždi, 🙂 páči sa mi to
Šampón je super
u nas linola fett
Tiež sme mali ekzém , teda mala ho Emka , na líčku .. velmi ju to svrbelo , ale klop,klop Linola feet jej pomohla , nevrátil sa ekzém .. a som rada
Dobry den, este som nemala skusenost s touto znackou, ale rada by som vyskusala. Mam problem s ekzemom na rukach, bolo aj take, ze som sa celu noc skriabala a do rana ruky od krvi..Nastastie to ustupilo a uz mam len mensi fliacik na dlani, ktora sa z casu na cas zhorsi. Bolo by super, keby sa to dalo este zmiernit. Ak nevyhram, urcite tuto znacku budem hladat ☺
Ja poznám iba Linola fett ale zato funguje skvele - vždy na jar a v lete, keď sa mi objaví alergia na slniečko....
Nepoznam tuto znacku, musim presondovat 🙂 Ci pre rodinu alebo aj seba
ahoj simonka teším sa že sú dní s našou milovanou linolou🙂najradšej mám nas fett olbad je tp proste zázrak, a s shower sme mali len vzorku ale tiež je super :=)
Ahoj Simi, teším sa, že je tu opäť moja obľúbená značka kozmetiky, ktorá nás denne zachraňuje a ochraňuje od kožných problémov. Úplne najradšej mám Linola Lotion - pleťové mliečko. Krásne vonia, ľahko sa vstrebáva, akurát premastí, používam ho ja aj deťom natieram celú pokožku. Je super aj na tvár, aj na suchú a podráždenú pokožku rúk. 🙂 😎 🙂
O tejto značke počujem prvýkrát