Dny s LEGO DUPLO začínají! Co vás čeká?

bara_lego
9. nov 2015

Jsem moc ráda, že tu s vámi mohu tento týden být. Dny s LEGO DUPLO právě začaly a já jsem tu od toho, abychom si je společně užili 🙂. Mám pro vás nachystané tipy na vánoční dárky, spoustu zajímavých informací a také inspirativních her. Chybět nebudou ani soutěže o krásné stavebnice LEGO DUPLO. Na první soutěž se můžete těšit již dnes.

LEGO DUPLO, to nejsou jen kvalitní a bezpečné stavebnice, ale celý svět plný dobrodružství a kreativních her, do kterého vás chci pozvat. Ráda vám odpovím na vaše otázky a pomůžu vám zjistit vše, co vás o LEGO DUPLO zajímá. Těšíte se, až si spolu zasoutěžíme?

moni244
9. nov 2015

@bara_lego konečne niečo, čo ma zaujalo 😀 😀 😀 😀 moja dcéra sa nehrá s ničím iným, len s legom, aj tohto roku bude hrať prím pod vianočným stromčekom, tak už sa teším na súťaže a dúfam, že niečo aj vyhráme 😉

mary75
9. nov 2015

teším sa môj malý teraz objavuje čaro skladačiek,takže tešíme sa na súťaže,a keby sme sme aj vyhrali? 😀 😉

majkat1
9. nov 2015

Aj moje deti miluju lego duplo....nech mame kociek kolko vela,stale je ich malo...i tento rok.bude duplo pod stromcekom 🙂

monikasun
9. nov 2015

Super! Nasich Lego duplo tiez uputalo a to maju 4 a 2r.,maly rano vstane a zahlasi: 'idem hrat s Jego'🙂)) este nevyslovuje L 😀 😀 😀 😀

emka2610
9. nov 2015

Super!!!

cukricek12
9. nov 2015

Jeéj, veľmi teším sa . Už som v hráčkarstvách pokukovala po stavebniciach, lebo kamarátky vravia, že je to perfektná hračka a dieťa sa s tým skvele zahrá. Keďže mám chlapca predpokladám, že budeme na tom fičať🙂

anka2103
9. nov 2015

Krasne dni plne hier 😉

poleva
9. nov 2015

tešíme sa 🙂

kajca84
9. nov 2015

Aj u nás sa deti rady hrajú ci uz s legom alebo lego duplom,som rada,ze ste tu a ze si zasútazíme😊

aluxka
9. nov 2015

Teším sa veľmi 🙂 na súťaže, informácie, tipy... 🙂 lego nás veľmi baví - áno aj nás rodičov 🙂

bubloska135
9. nov 2015

urcite sa velmi tesime, moj syncek miluje lego duplo, staviame mega stavby z neho a dokaze sa snim prehat aj 3 hodiny 🙂 co je super a beriem to za plus

vladkapri
9. nov 2015

Lego Duplo mame doma uz 15rokov,tie velke kocky co boli ako prve a su na nezaplatenie teraz co mame synceka tak len toto kupujeme,lebo viem,ze sa vyhrajeme a stale nieco nove no a jasne aj ja sa s nim hram a proste Lego Milujem. 🙂

cathie23
9. nov 2015

Konečne týždeň pre nás 🙂 tešíme sa

timcik
9. nov 2015

Tesim sa 🙂 minule sme boli na navsteve a tam sa chalani hrali s kockami a zapacilo sa mu 🙂 takze zvazujem, ze si ich pod stromcekom najde 🙂

bara_lego
autor
9. nov 2015

@moni244 To moc ráda slyším! 🙂 Čekají vás 3 soutěže... a také tipy na dárky, tak věřím, že si přijdete na své 🙂.
@mary75 Děkuji moc za zprávu. Jsem nadšená z rychlé odezvy. Slibuji, že soutěžit budeme. Jednu soutěž už máme dokonce tady ve féru online. Těším se na Váš příspěvek 🙂.
@majkat1 Majko, děkuji moc za zprávu. Máme připravené naše doporučení pod vánoční stromeček. Kdybyste cokoliv ráda také zkonzultovala a potřebovala poradit, pište klidně do zpráv.
@cukricek12 Dobrý den, moc děkuji za zprávu. Věřím, že si během tohoto týdne budete moci udělat ještě lepší obraz o tom, co by Vašeho chlapce mohlo bavit nejvíce. Jsem k dispozici také v soukromých zprávách, tak klidně pište a můžeme společně vybrat toho nejlepšího Ježíška 🙂.
@vladkapri Moc děkuji za nádhernou zprávu! 🙂 Jsem nadšená, že tady máme takové fanoušky.
@timcik To slyším moc ráda! Určitě je skvělé se na začátku "odpíchnout" od toho, jak máte staré kluky. Pro menší (od 1,5 roku) máme speciální sady. Moc ráda odpovím na konkrétní otázky také ve zprávách, tak klidně pište 🙂.

Moc děkuji za tak vřelé uvítání všem! Lepší jsem si ani nemohla přát. 😎

erika630
9. nov 2015

jeeej super tesíme sa 🙂

henikaaa
9. nov 2015

Super...môj drobec Lego DUPLO miluje

poleva
9. nov 2015

@bara_lego naše dvojičky majú 5 rokov a lego je stále to najobľúbenejšie 🙂 🙂

foolie
9. nov 2015

Velmi sa tesime lego duplo spolu s autickami je u nas top hracka ostatne ho vobec nezaujimaju. Najoblubenejsi je moj prvy vlacik a lego duplo si pamatam aj ja z detstva dokonca babina nasla aj par zvieratiek a kociek z nasich detskych cias a hra sa s nimi nas drobec 🙂 takze neznicitelne nadcasove a stale in ♡

trinity888
9. nov 2015

Huraaaa Duplo 🙂, je to jedina hračka ktorú im neberiem i ked si neupratuju hračky ;)

mercijan
9. nov 2015

Supeeer tešíme sa Lego Duplo

dankaa78
9. nov 2015

Veľmi sa tesime.Lego Duplo este nemame a sutazit budeme cela rodina🙂

dadka_bb
9. nov 2015

Aj my sa tesime na sutaze, moja dcerka ma len 9mesiacov a lego duplo este nemame,ale pod vianocny stromcek jezisko mozno prinesie.musime sa ho spytat ked pride z roboty 🙂

irenaliza
9. nov 2015

super, tešíme sa, lego je u nás výborná hračka a nielen pre moje 4 dcérky, ale aj manžela, ktorý s nimi skladá všelijaké zámky, domy, a super sa pri tom pohrajú, teším sa na súťaže , snáď sa pošťastí, budeme sa snažiť a veľmi sa tešíme. krásny deň.

maryon1
9. nov 2015

Veľmi sa teším z tohto týždňa 🙂 Máme doma dve dcérky, a tá menšia začína objavovať čaro kociek, jeho tvarov, farieb, a ja sa spolu s ňou stávam na chvíľu dieťaťom, keď spolu vytvárame naše spoločné "veľdiela" - vežičky, domčeky....

Tento rok sa v liste Ježiškovi určite spomenie i darček vo forme lega dupla pre ňu 😵 😵 😵

renaatka
9. nov 2015

Tešime sa, súťaži sa zučastnime a snáď sa nám aj niečo malé podarí vyhrať pre malého 🙂

ikika
9. nov 2015

Jeeej, ja sa velmi tesim na Dni s Lego Duplo! 😵 😵 😵
Uz ja som sa ako mala, trosku taka vacsia mala 😅 , chodila hrat k malej susedke s Duplickom, moja srdcovka... vzdy som vedela, ze mojim detom kupim Duplo... a aj maju plnu skatulu...
ALE Dupla niky nie je dost... a preto stale dokupujeme, ale aj dostavame, ci darujeme... a hra sa cela rodina. 😅 😵 😵 😵

Moje dcerky maju tiez Duplo velmi rady... ta mladsia, kedze uz mame par sad a ma to k dispozicii, sa hra od 10. mesiacov, sice to zozaciatku bolo trosku nemotorne, ale teraz uz krasne stavia sama... 😉 😵 😵 😵

bazarocka
9. nov 2015

Veľmi sa teším na tipy a súťaže, Lego duplo by bol výborný nápad na darček pod stromček 😊 máme od vás aj plyšového lego duplo zajačika a je to najoblúbenejšia hračka nášho malého.

adaduk
9. nov 2015

super napad, duplo milujeme, mame stajne, vlacik aj safari, staviame si zoo, gazdovstvo a mnozstvo dalsich... 🙂 duplo je fantasticka hracka,
teraz mame princeznovske obdobie, TOP je Sofie prvni,
vsimla som si, ze tento rok je aj duplo so Sofiou 🙂

vtacatko3
9. nov 2015

Teším sa, že nasledujúce dni budú v téme Lego. Pracujem ako učiteľka a Lego bežne zaraďujem do vyučovacej hodiny, pretože s ním je to hravá forma, ako sa deti nenásilne a s chuťou môžu naučiť niečo nové. Teraz som na materskej s mojím skoro 2 ročným šidlom a Lego bola prvá edukačná hračka, ktorú sme mu kúpili.