V úvode sme si povedali niečo o zvedavej chobotničke Kvído. Poďme sa spolu pozrieť na jej hry detailnejšie.
Hry sú určené pre deti rôzneho veku, od 2 rokov až po 12-ročných školákov. Nájdu sa v nich naozaj všetci. Tí, ktorých baví kreslenie, či radi objavujú všetko okolo nás až po tých, ktorých baví učenie.
Vlastne, aj keď máte pocit, že sa vaše dieťa učí nerado, stačí učenie premeniť na hru a hneď ide všetko ľahšie. Kvído má takejto zábavy na rozdávanie 😉
Do akej skupiny patrí váš malý nezbedník?
Je pre vášho školáka učenie ťažké? Napíšte mi tipy, ako si viete učenie uľahčiť.
Ďakujem za komentáre. Posielam srdiečka ❤❤❤
@86488648 Šikovný to výmyselník 🙂 Takého by sme potrebovali do tímu u nás v Albi 😀
Moja dcéra patrí do kvido objaviteľ.....
Mam objaviteľa a už začínajúceho školáka a veru obávam sa ako to všetko budeme zvládať 😏
@nela_kvido tak moje KVIDO BABY sa momentálne dokáže najdlhšie zahrať s viečkmi na zaváranie🙈😉. Nie preto že by nemal s čím, hračiek má až až, ale nakoľko je zaváracia sezóna, mám ich v kuchyni častejšie ako počas roka, a on samozrejme musí pomáhať 😉 a ja som rada že sa ako tak zabaví
Starsia (Karin) by som zaradila aj do školaka aj do objavitela. Ona totizto miluje vaetko ohladom ludskeho tela, to myslim ze uz teraz vie takmer vsetko co ma dieta prveho stupna vediet. A to este do skoly nechodi
A objavitel vzdy nieco vystroji 😂
@kikuska555 Wau, tak to je riadne šikovná! 👍 S tým objaviteľom, tak to je asi v každom z nás, aj keď sme už dávno dospelí 🙂
Môj má 3,5roka a hravame skôr športové vonkajšie hry zatiaľ. Keď náhodou s e vybrali človeče on chcel každú farbu figúrky 😆😆😆
Kvido hrac. Vzdy a vsade pripraveni na nejaku hru!
Aj u nás Kvido Baby...o par dno ideme na dovolenku, obzerám dcérke niečo do lietadla, teším sa,že ti najdem inspiráciu 😊
@nela_kvido my máme doma dve babule. Jedna je kvido školáčka a baví ju najmä vypĺňať a maľovať. Druhá je kvido baby-hrac-objavitel 😆 baví ju všetko po novom najmä pexeso 😊
Dcerka 3 a syncek 6 🙂
@nela_kvido moja dcerka sa radi do skupiny kvido baby, aj ked obcas mam z nej pocit pocit ze patri aj do skupiny objavitel a umelec 😀
Máme objavitela. A "učenie" sa u nas realizuje formou výmeny. Spraví si úlohu, cvičenie výmenou za odmenu hry ktoré ma rád a podobne...
Kvido-umelec. Dcerka (4) rada kresli, maluje, striha. Ale aj kvido- skolak. Pocitame, piseme cisla, ucime sa slovicka v anglictine.
Môj je Kvído baby a momentálne najlepšia hra je navážanie piesku v malom traktoríku, Thomas vláčiky a "puzzle" z farebného papiera, príp. tvorenie obrázku z kamienkami.
@nela_kvido máme kategórie dve a to kvido školák a kvido umelec.
No vidím, že tu máme zástupcov z každej kategórie 🙂
@nela_kvido nemam doma este skolacky ale moje doevcata bavia hry a inihy albi, a netreba ich nejako nutit motivovat proste ked si zoberu knihu ci hry do ruky same snazim sa im venovat a vratit sa do detskych cias s nimi 👨👩👧👧
Mame doma aj objavitela aj hráča 😊
Pre nas momentalne kvido baby a kvido objavitel 😊 mladsi sa uci napodobnovanim a vela skuma vsetko vokol, starsi sa uci rad z knih, ked mu citam a teraz zacalo aj obdobie otazok 😊 tak kazda pomocka pre nazorne vysvetlenie mi pride vhod.
My nie sme ešte ani KVÍDO BABY 🙁
Dcérka bude mať 4 roky, zatiaľ je teda objaviteľ 🙂 mladší ešte musí dorásť do Baby..
@nela_kvido ja mam pocit ze moja 3,5 rocna dcerka patri do vsetkych kategorii 😀 rada objavuje nove veci ako aj ostatne deti, hra sa aj sama aj spolocne, umelkyna je z nej na 200% po vsetkych smeroch a pride mi aj na skolacku, pretoze sa snazi ucit pismena stale sa pyta ake je to pisneno, skusa ich pisat, aj cisla, rada pocita aj po anglicky (do 10) aj po slovensky (do 13 - potom uz to mota 🙂
nase obe patria do kvido objavitel kvido skolak 🥰🥰🥰
Náš synček je objaviteľ, zatiaľ sa len pokúšame hrat pexeso , človeče a učíme sa pomocou rôznych pracovných zošitov , lepíme z farebného papiera a maľujeme to majú drobci radi.
Najviac sa deti učia hrou.
Kvido objaviteľ 4r. syn a kvido školák 6r.syn
Ďakujem za všetky pripojené komentáre. Posielam srdiečka ❤
@nela_kvido Kvido objavitel a hrac 🙂
Moj syncek je momentalne aj objavitel aj hrac,najradsej ma take hry alebo hracky pri ktorych moze objavovat moznosti ako sa s nimi vyhrat...t.j.ako vselijak sa da s nimi hrat a je mu jedno,ci su papierove,drevene ...ak sa pri tom nieco nauci je to len plus...