Kniha o perníkovej chalúpke

melania111
2. júl 2018

Ahojky, velmi radi mame kuzelne citanie. Chyba nam knizka o pernikovej chalupke dcerka by ju velmi chcela, no nikde ju uz nevieme zohnat ☹ viete nam prosim poradit?
Dakujeme 🙂

zorilka
2. júl 2018

Veru, my sme kupili 2tyzdne dozadu v draciku. Objednala som cez eshop a prevzala na predajni (odporucam na zaver zadat aj cislo karticky a 1€ pojde dole). Som strasne rada, lebo moju dcerku 3rocnu bavi zatial najviac 😉

melania111
autor
2. júl 2018

@patrica8 jej dakujem, ja som zhanala pred mesiacom a v albi mi bolo povedane, ze uz dlho nemali a ze nevedia ci vobec este bude, v panta rei, ze uz sa ani objednat neda a v draciku tiez vtedy nebola.
Dakujem este raz idem objednat 😉

evka1247
2. júl 2018

Ja som kupila na MK v bazare

melania111
autor
2. júl 2018

@patrica8 v martinuse to iste bolo ☹ a prave som pozrela vsetko este raz kedze to bolo uz davnejsie a nikde teda neni, ale uz som objednala z dracika 🙂

melania111
autor
2. júl 2018

@evka1247 to ma nenapadlo pozriet

nelakuzelnecitanie
Moderátor
2. júl 2018

@melania111 Som rada, že sa nakoniec niekde našla. Na našom sklade už nie je (teda ani na našom e-shope), ale u iných predajcov hračiek ešte bude 🙂

dazdovka
2. júl 2018

A nie je to moc krvak? Ako a cim je vynimocna? Priznam sa, neviem ako ponat tento pribeh, co si z toho maju deti zobrat, ako v nich nebudit odpor a strach z ludi a kopec otazok, ktore vyvstanu z toho strasneho deja...

nelakuzelnecitanie
Moderátor
2. júl 2018

@dazdovka Je to klasický príbeh o Jankovi a Marienke, podaný pre 3 ročné deti, naozaj veľmi rozprávkovo. Knižka je doplnená o zvuky zvieratiek alebo o kvízy, kde deti potom hľadajú predmety na obrázkoch. Nič strašidelné 🙂

kvietokniki
2. júl 2018

Pre nás je kúzelné čítanie ešte niečo nové. Dcérka má 3,5 roka. Knižky zbožňuje a určite pod stromčekom nejakú z kúzelného čítania nájde :D Veľmi sa mi páči, že tieto knihy ponúkajú aj možnosť zvukov, hudby alebo slov. Takže sa s knihou vie hrať aj sama a má z toho viac ako len obrázky. Videli sme Vaše knížky aj na 1.detskom festivale pre deti v Nitre minulý víkend. No úžasný výtvor keďže to nie je klasická knížka. Možno sa nám aj podarí a nejakú vyhráme ešte pred Vianocami :D

blontimka
12. jan 2019

Neptedavate niekto? Neviem to absolútne nikde , zohnať

myvanka
12. jan 2019

aj ja by som mala zaujem o knizku Albi O Perníkovej chalúpke. Ďakujem!

kisinka24
29. jan 2019

Mam velky zaujem o knihu Albi O pernikovej chalupke.Prosim,poradte mi kde ju mam zohnat,alebo nepredavate niekto?dakujem

nafanny
3. apr 2019

Zdravim, mam knihu Kuzelne čitanie O pernikovej Chalupke, dva-tri krat použita, mojho syna ne zaujma :( ak mate zaujem možem posunut za 10e 🙂

blontimka
3. apr 2019

@nafanny mám zauhem

blontimka
3. apr 2019

@nafanny píšem ss

luki2404
23. apr 2019

@nafanny predané ?

nafanny
23. apr 2019

@luki2404 ano 🌸

ivanamyl
23. apr 2019

Mamičky, odporucam stránku detskyantikvariat.sk
Prip. napiste im mail, mozno Vam pozhanaju 🙂😉

boredka
19. okt 2019

nema niekto este tuto knihu na predaj? dakujem

kika46
29. nov 2019

Nepredáva niekto knižku O perníkovej chalúpke

kvietokniki
29. nov 2019

Dobrý večer, mám na predaj v bazáriku Albi produkty.

stella26
6. dec 2019

Dobry den...neposuva prosim este niekto tuto knihu?

karpiatko
16. dec 2019

Tiez by som rada kupila knihu o pernikovej chalupke. Vedeli by ste mi poradit? Dakujem

ejka1288
26. máj 2020

Prosím nemáte ju niekto na predaj .. ďakujem

millymillie
4. jún 2020

Prosím vás nemáte ju niekto na predaj, mám o ňu veľký záujem. Ďakujem

novell11
6. jún 2020

Dobry den, nema niekto na predaj?.Ale len slovencine. Dakujem za ponuky

lilecek
27. júl 2020

Nepredava niekto knihu o pernikovej chalupke mam zaujem

mikuska172
15. nov 2020

Ahojte, nepredáva niekto tú knihu o pernikovej chalúpke, kúpime hneď. Vieme sa dohodnúť aj na cene