Ahojky, velmi radi mame kuzelne citanie. Chyba nam knizka o pernikovej chalupke dcerka by ju velmi chcela, no nikde ju uz nevieme zohnat ☹ viete nam prosim poradit?
Dakujeme 🙂
@patrica8 jej dakujem, ja som zhanala pred mesiacom a v albi mi bolo povedane, ze uz dlho nemali a ze nevedia ci vobec este bude, v panta rei, ze uz sa ani objednat neda a v draciku tiez vtedy nebola.
Dakujem este raz idem objednat 😉
Ja som kupila na MK v bazare
@patrica8 v martinuse to iste bolo ☹ a prave som pozrela vsetko este raz kedze to bolo uz davnejsie a nikde teda neni, ale uz som objednala z dracika 🙂
@evka1247 to ma nenapadlo pozriet
@melania111 Som rada, že sa nakoniec niekde našla. Na našom sklade už nie je (teda ani na našom e-shope), ale u iných predajcov hračiek ešte bude 🙂
A nie je to moc krvak? Ako a cim je vynimocna? Priznam sa, neviem ako ponat tento pribeh, co si z toho maju deti zobrat, ako v nich nebudit odpor a strach z ludi a kopec otazok, ktore vyvstanu z toho strasneho deja...
@dazdovka Je to klasický príbeh o Jankovi a Marienke, podaný pre 3 ročné deti, naozaj veľmi rozprávkovo. Knižka je doplnená o zvuky zvieratiek alebo o kvízy, kde deti potom hľadajú predmety na obrázkoch. Nič strašidelné 🙂
Pre nás je kúzelné čítanie ešte niečo nové. Dcérka má 3,5 roka. Knižky zbožňuje a určite pod stromčekom nejakú z kúzelného čítania nájde :D Veľmi sa mi páči, že tieto knihy ponúkajú aj možnosť zvukov, hudby alebo slov. Takže sa s knihou vie hrať aj sama a má z toho viac ako len obrázky. Videli sme Vaše knížky aj na 1.detskom festivale pre deti v Nitre minulý víkend. No úžasný výtvor keďže to nie je klasická knížka. Možno sa nám aj podarí a nejakú vyhráme ešte pred Vianocami :D
Neptedavate niekto? Neviem to absolútne nikde , zohnať
aj ja by som mala zaujem o knizku Albi O Perníkovej chalúpke. Ďakujem!
Mam velky zaujem o knihu Albi O pernikovej chalupke.Prosim,poradte mi kde ju mam zohnat,alebo nepredavate niekto?dakujem
Mamičky, odporucam stránku detskyantikvariat.sk
Prip. napiste im mail, mozno Vam pozhanaju 🙂😉
nema niekto este tuto knihu na predaj? dakujem
Nepredáva niekto knižku O perníkovej chalúpke
Dobrý večer, mám na predaj v bazáriku Albi produkty.
Dobry den...neposuva prosim este niekto tuto knihu?
Tiez by som rada kupila knihu o pernikovej chalupke. Vedeli by ste mi poradit? Dakujem
Prosím nemáte ju niekto na predaj .. ďakujem
Prosím vás nemáte ju niekto na predaj, mám o ňu veľký záujem. Ďakujem
Dobry den, nema niekto na predaj?.Ale len slovencine. Dakujem za ponuky
Nepredava niekto knihu o pernikovej chalupke mam zaujem
Ahojte, nepredáva niekto tú knihu o pernikovej chalúpke, kúpime hneď. Vieme sa dohodnúť aj na cene
Veru, my sme kupili 2tyzdne dozadu v draciku. Objednala som cez eshop a prevzala na predajni (odporucam na zaver zadat aj cislo karticky a 1€ pojde dole). Som strasne rada, lebo moju dcerku 3rocnu bavi zatial najviac 😉