Modrý koník nám prezradil, že mamičky z tohto fóra rady súťažia! Preto sme okamžite zalarmovali našu vedúcu happykidsáčovej garderóby a na začiatok nachystali pre Vás, milé maminky, tri tímové tričká, bez ktorých sa nepohneme na žiadny tábor a po návrate z neho v nich naši Kidsáči chcú ešte dokonca aj spať! 🙏👦👧🙈
Súťažná otázka teda znie: Ktorý z našich táborov Vás zaujal najviac a vedeli by ste si predstaviť, žeby práve tu strávilo aj Vaše dieťatko skvelých pár dní prázdnin? (Pre rýchlejšiu voľbu pomôžeme, všetky naše aktuálne tábory nájdete na našej stránke: http://happykids.sk/, v sekcii Tábory 2017. )
Súťažíme do dnešného večera, do 22:00. Začíname teraaaz!
Tri vyžrebované dámy získajú tričko pre svoje dieťatko. Prosíme potom sledovať vyhodnotenie a napísať nám (v prípade výhry) do správy poštovú adresu, vek a pohlavie dieťatka. A keďže u nás chodíme zásadne vymaľovaní ako lentilky, budete sa musieť nechať prekvapiť v akej farbe dôjde bavlnené a príjemne mäkučké tričko práve k Vám! ;)
(Foto na obrázku je ilustračná.)
Najviac ma zaujal Rybarsky tabor prezitia. Je to nieco nove a netradicne. Sportovych, tanecnych, tenisovych ci futbalovych taborov je kopec, ale toto je nieco nove. Nie vsetky deti maju ocinov rybarov, alebo rodicov, ktori ich dokazu naucit nieco take ako ulovit rybu a aj ich nieco o tej rybe a zivocichoch naucia.
Podla mna skvely napad!!!!
Za mňa jednoznačne multišportový tábor na Železnej - plávanie, korčuľovanie, neustály pohyb a dieťa vysmiate ako slniečko 🌞 čo viac si rodič môže priať 😎
Vsetky su lakave😉
Plavecky tabor Ruzinov ). Dakujem za Alexa! )
Jednoznacne rybarsky tabor prezitia, maly rad chodi na ryby odmalicka, cize pre neho by to bol zazitok ako hrom, ani som nevedela, ze taky tabor vobec existuje
Mna zaujal najviac futbalový kedze nas Jakubko ma futbal velmi rad ⚽⚽⚽
Plávanie , aby do buducna sa naučila a nebola Taká ako Ja som 🙂 Ktorá vo vode iba stojí a člapka sa
Mne sa paci futbalový nakolko synáčik velmi rád striela góly👍👍👍⚽⚽⚽⚽
Pre nás top tábor futbalovyyyyy👍nakoľko nás Matusko je zanietený futbalista😉 Cez prázdniny majú futbalisti pauzu, takže taký futbalový tábor by cez prázdniny bodol, a ja by som nemusela teraz každý deň byť brankárkou,kedze on tvrdí že musí trénovať😀
Jazdecký tábor Edyho ranč...môj syn miluje koníky, jazdí na nich od dvoch rokoch. A keď mu poviem, aby niečo nakreslil, tak iba kone 🙂 a samozrejme sa hráme aj na indiánov!
My sa zúčastníme multišporového tábora Železná studnička.... Je to super, že sa pre deti niečo také organizuje aspoň nevysedávajú doma pred telkou a tabletom.
Cyklotábor, naši chalani milujú bicyklovanie
Nasu malu by urcite potesil multisportovy tabor lebo je stale v pohybe,cely den sa nezastavi...mozno by ste mi ju tam trosku "znicili" 😁len ma este len dva roky tak si na takyto tabor musime este chvilu pockat 😐
Multišportový tábor, Železná studnička, ako stvorený pre aktívne deti🙂)
Na začiatok pre Vás palec hore 👍 za širokú ponuku, bolo by z čoho vyberať mať tak ešte ten vek, no o rok už budeme mať 4 rôčky tak za nás by to bol určite multišportový tábor Železná Studnička 🌞.
Zatiaľ poteší trochu šťastíčka 🍀
a výhra mileného trička 😉
u nas by vyhral futbalovy tabor🙂............i ked naozaj ponuka je velmi velka a zaujimava🙂......ale u nas sa žije momentalne len futbalom, všetko ine je nezaujimave🙂Keby bol v našom meste alebo okoli futbalovy denny tabor na 100% ideme ale bohužial u nas sa nič take nekona a dat ho na cely tyžden vzhladom k jeho veku ešte nie😉
Všetky ma zaujali 😲 .Moje dievčatá chodia kazdy rok do toho isteho tabora, asi by mala nastat od buduceho roku zmena 👍 Ani som nevedela, ze nieco taketo existuje 👏
Krasna ponuka pre deti, ale zatial nie pre nas. Este nesplname roky.
Mozno o rok, ked budeme mat 4 roky - multisportovy tabor Zelezna Studnicka.
Ale maleho by bavili koniky, ktore mate ale az od 6 rokov - Jazdecky tabor, Edyho Ranc.
Snad sa na nas aspon trochu stastia usmeje a tricko pekne vyhrajeme.
Určite jazdecký na Edyho ranči, bol by to skvelý zážitok pre deti, ku koníkom sa cez rok len tak ľahko nedostanú... Ale určite každý z ponúknutých táborov má niečo do seba... 🙂
Robka od Vás potešil nielen tábor ale aj všetky plavecké a korčuliarske kurzy🙂
od nás ste odporúčaný pre všetky detičky ale to viete🙂
Najviac by sa mne i synovi pozdaval najdrahsi tabor z ponuky a to:jazdecky:-)
Syn ma rad kone a kedykolvek je prilezitost si ist zajazdit tak ju vyuzijeme.
@meginka88 dorastiete aj na táborík časom. A vidím, že máte pod príspevkom poznámku, že čakáte ďalší prírastok. Neuveriteľné ako si tu, maminy na Modrom koníku fungujete, koľko vecí a naozaj niekedy až veľmi zaujímavých a praktických tém preberáte! Pre mňa, menej zainteresovaného muža to je všetko také nové, no pomaly sa začínam vážne orientovať... :D No a Vám meginka prajem nech to dobre dopadne a nech sa čoskoro v zdraví tešíte z nového člena rodiny, gratulácia! 😉 👍👶
vsetky!!!! 🙂
@marlenka112 podobne, gratulácia i Vám! 🙂 👍👶 To bude športovcov! 👏😎
@janulabj frajééér! Šikovný 😉👍 Takéto šikovné detičky potom vedia potiahnuť aj menej smelších kamarátov...
@anka2103 super!!! Aj parádny dres! 🚲 Kde jazdíte?
Nás zaujal tábor Multišportový tábor,Železná studnička ,deti by si to určite poriadne užili... Nakoľko je tábor až od 4rokov tak musíme si ešte počkať 🤗