VEĽKÁ SÚŤAŽ O MESAČNÝ PITNÝ REŽIM RAJEC

danica_rajec
Moderátor
16. jan 2018

Mamy to dobre poznajú - s deťmi sa von chodieva každý deň a za každých okolností. Ako si užívate tohtoročnú zimu spolu so svojou svorkou? Trávite viac času na horách a v prírode alebo preferujete potulky mestom a bojujete so zasneženými chodníkmi?

Pošlite nám fotku vášho dňa a my jednu odpoveď odmeníme mesačným pitným režimom od značky Rajec. Aby ste na to mali dosť času, súťažíme celý tento týždeň – až do nedele 21.01. do 21:00 hod!🙂

erikaemkina
16. jan 2018

Ahoj 🙂 tak tieto dni trávime ako sa len dá , ak sme v izbičke tak Moja Ema tvorí všeličo možné , či už oddychuje ležká si alebo kreslí , potom ako je papier a nožnice , fixky , Kinetický piesok
Jasne , ide sa aj von 🙂 pred dom kde ma plac , kde sa vygeží kolko len chce , vyhrá sa aj s pieskom 🙂 prechádzky to je naše , chodime k Jazierku , na Fitness proste pochodíme celu našu dedinu a domou do tepla 😉 ❤ Emka so snehuliakom ❤

anka2103
16. jan 2018

Kratenie si zimnych dni. Moje najmilsie 😊

danica_rajec
autorModerátor
16. jan 2018

ja som dnes tiež bola dievčatá a tematicky! 😉

carmen238
16. jan 2018

Naše dni sú rôzne 🙂 keď je veľká zima tak sme najradšej v teplúčku 🙂 odprevadíme bračeka do škôlky a kým príde tak si užívame hračky ;) aj zimu si užívame prechádzkami samozrejme a čakáme na poriadnu nádielku snehu 🙂

ask
16. jan 2018

Co najviac voooon, teda pomedzi choroby😀

hela_tn
16. jan 2018

My sme von za kazdeho pocasia,ihrisko musi byt,poslednu dobu tam byvame iba my🙂

sashenocka007
16. jan 2018

Keďže nám do našej svorky pribudlo nové mláďatko, trávime väčšinu dní starostlivosťou oň 😂. Každopádne naše staršie mláďatko pri tejto namáhavej činnosti ako je držanie cumlíka a tlačenie kočíka cestami necestami vždy umiera smädom 😋 a taktiež maminka potrebuje dodržiavať pitný režim aby mala mliečko no a keď náš prírastok spokojne s plným bruškom odfukuje a my už máme upratané aj navarené tak sa hráme s legom autíčkami alebo kreslíme či čítame 😘😍

sabusik321
16. jan 2018

Naša prvá spoločná zima 🙂 s Timuskou chodíme na prechádzky a stále čakáme kým napadne dostatok snehu, že ju prvýkrát posadime na sane ❤️

petulda333
16. jan 2018

Ja zimu velmi nemusim,takze keby bolo namne odletime niekam do tepla. No moji chlapi maju radsej zimu a kedze zatial toho snehu vela nebolo,travime cas len v blizkom okoli. Prechadzky po meste,vencenie,futbal na prvom snehu a napokon uspokojit mamku a ist do tepla,do thermalparku. Milujem chvile s mojimi chlapmi 👨‍👩‍👦💖😊

ludka140281
16. jan 2018

mi tak všade trošku,ale hlavne,že spolu <3 u nas nieje sneh,tak sme si zašli do Tatier 🙂..a ked nieje sneh,tak je aspon voda 🙂

monika11m
16. jan 2018

Hračky do piesku alebo do snehu, jemu je to uplne jedno. Hral sa ako keby vonku ani zima nebola.

majocka24
16. jan 2018

Snehu moc neni ale von chodíme radi a pravidelne

monika11m
16. jan 2018

@erikaemkina hello kituliak? Krasny velmi kreativne!

peip
16. jan 2018

Naši chlapci si na záhrade stavajú snehuliaka - ako vedia -svojpomocne, no hlavne samy a nehádajú sa pritom :D :D

kupcovci
16. jan 2018

Ahoj my si uzivame zimu na dedine u starkych zabavaju sa aj ,,velke"aj male deti staviame snehuliakov ,gulujeme sa a odpratavame sneh 🙂

kaja0073
16. jan 2018

Naša prvá sánkovačka ❄👪❤

dracikdrahosko
16. jan 2018

@ludka140281
jeeej ale ste krásne kočky🙂 Ľudka tebe to bruško fakt pristane🙂

dracikdrahosko
16. jan 2018

My s našim takmer dvojročným synčekom trávime veľkú časť dňa vonku, samozrejme v teplejších mesiacoch, no i teraz v zime chodievame von za každého počasia, aj keď samozrejme dĺžku prechádzky prispôsobíme aktuálnemu počasiu. No teraz, keď nám práve napadol krásny sniežik, sme obaja práve ochoreli a tak jeho vločky sledujeme len cez okienko☹ Táto fotka vznikla minulý mesiac, ešte na začiatku decembra, keď napadol úplne prvý sniežik a bola to prvá sánkovačka nášho chlapčeka🙂. Verím však, že na túto zimu ešte nie posledná🙂

barboravaclavikova
16. jan 2018

Takáto momentka sa mi podarila ze duck face 😘

erikaemkina
16. jan 2018

@monika11m Snehuliak si chcela 😉 Dakujem🙂

domidee
16. jan 2018

Ahoj my takto ako na jar 😄😄

kajkach
16. jan 2018

My si voľné chvíľky užívame či už sankovačkou, hrami v detskej izbe, alebo domácim leňošením.

fia232
16. jan 2018

Napr.takto a všelijak ináč 🤪

kajkach
16. jan 2018

A samozrejme dodržiavame pitný režim 😉

lusytka
16. jan 2018

Keďže zachvilu mam termin porodu travime zimu len tak v okoli domu,lebo sa bojim že sa niekde šmyknem😀 ale nasej prvo rodenej staci behat aj po zahrade,partacku na to ma 🐶

lenuska1907
16. jan 2018

Nasnežilo, takže prvá sánkovačka 🌨☃️❄

onmaria
16. jan 2018

My momentálne takto 😉

jabucko
16. jan 2018

konecne nasnezilo tuto zimu ... sa doslovne uracilo :D ... hned sme vytiahli zaprah a slo sa do sveta chotara ;)

nellita
16. jan 2018

Konecne sneh,mozme sa zahrat s tatom snehom,oddych ako.vysity,co, inev si zelat,milujeme zimu

meiwe
16. jan 2018

My na kavicke s babami 🙂