Mamy to dobre poznajú - s deťmi sa von chodieva každý deň a za každých okolností. Ako si užívate tohtoročnú zimu spolu so svojou svorkou? Trávite viac času na horách a v prírode alebo preferujete potulky mestom a bojujete so zasneženými chodníkmi?
Pošlite nám fotku vášho dňa a my jednu odpoveď odmeníme mesačným pitným režimom od značky Rajec. Aby ste na to mali dosť času, súťažíme celý tento týždeň – až do nedele 21.01. do 21:00 hod!🙂
Keďže nám do našej svorky pribudlo nové mláďatko, trávime väčšinu dní starostlivosťou oň 😂. Každopádne naše staršie mláďatko pri tejto namáhavej činnosti ako je držanie cumlíka a tlačenie kočíka cestami necestami vždy umiera smädom 😋 a taktiež maminka potrebuje dodržiavať pitný režim aby mala mliečko no a keď náš prírastok spokojne s plným bruškom odfukuje a my už máme upratané aj navarené tak sa hráme s legom autíčkami alebo kreslíme či čítame 😘😍
Ja zimu velmi nemusim,takze keby bolo namne odletime niekam do tepla. No moji chlapi maju radsej zimu a kedze zatial toho snehu vela nebolo,travime cas len v blizkom okoli. Prechadzky po meste,vencenie,futbal na prvom snehu a napokon uspokojit mamku a ist do tepla,do thermalparku. Milujem chvile s mojimi chlapmi 👨👩👦💖😊
@erikaemkina hello kituliak? Krasny velmi kreativne!
@ludka140281
jeeej ale ste krásne kočky🙂 Ľudka tebe to bruško fakt pristane🙂
My s našim takmer dvojročným synčekom trávime veľkú časť dňa vonku, samozrejme v teplejších mesiacoch, no i teraz v zime chodievame von za každého počasia, aj keď samozrejme dĺžku prechádzky prispôsobíme aktuálnemu počasiu. No teraz, keď nám práve napadol krásny sniežik, sme obaja práve ochoreli a tak jeho vločky sledujeme len cez okienko☹ Táto fotka vznikla minulý mesiac, ešte na začiatku decembra, keď napadol úplne prvý sniežik a bola to prvá sánkovačka nášho chlapčeka🙂. Verím však, že na túto zimu ešte nie posledná🙂
@monika11m Snehuliak si chcela 😉 Dakujem🙂
Ahoj 🙂 tak tieto dni trávime ako sa len dá , ak sme v izbičke tak Moja Ema tvorí všeličo možné , či už oddychuje ležká si alebo kreslí , potom ako je papier a nožnice , fixky , Kinetický piesok
Jasne , ide sa aj von 🙂 pred dom kde ma plac , kde sa vygeží kolko len chce , vyhrá sa aj s pieskom 🙂 prechádzky to je naše , chodime k Jazierku , na Fitness proste pochodíme celu našu dedinu a domou do tepla 😉 ❤ Emka so snehuliakom ❤