Aj vám sa ťažko stáva v pondelky ráno z postele do práce? Pre mňa je to hotová hrôza 😴.
Predsa len ostať v posteli je príjemnejšia predstava, ako uponáhľane bežať do práce, no nie? Napíšte čo vás zaručene vytiahne ráno z postele a naštartuje do nového dňa/týždňa. Tri z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý vás zaručene postaví na nohy! Žrebujeme zajtra ráno 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lucik194, @kika831, @rebeka7501 Dámy gratulujem - vy vyhrávate balíček, ktorý vás postaví na nohy! Prosím napíšte mi adresu, na ktorú vám mám poslať balíčky! 🙂
Zvyšné dámy, vy nebuďte sklamané..tento týždeň bude ešte dostatok možností pre výhru!
Prikladám aj obrázok, kde vidíte, že tri mená boli vážne vylosované poctivo! 🙂
*Distribučná poznámka 😃: Ak vám to nebude vadiť, všetky výherné balíčky budem posielať behom budúceho týždňa, pretože poslať každý deň iné výhry by bolo z časového hľadiska nemožné! Ďakujem za pochopenie. 🙂
Ešte raz gratulujem tým čo vyhrali a teším sa na pokračovanie!
Moje dieta, ked uz nechce lezat v posteli 🙂 Ci chcem, ci nie, musim vstavat 😊
Môj synček,ten sa veru nepýta, či sa mi chce a nedá sa prestaviť na neskôr ako budík 😎
mam psika, sice maleho, ak nechcem, aby ma celu oslintal a olizoval po tvari, tak vsat musim, ci sa mi chce, alebo nie.
je prijemne rano vstat a urobit si prechadzku, urcite stretnem niekoho ineho na prechadzke a pokecame 🙂
čo ma zaručene vytiehne z postele? Nuž krik,alebo bitka mojich detí,tak letím dávat do poriadku slzičky,alebo,,vona čerstvo uvarenej kavy...alebo slnečne luče 🙂....alebo,ked je manžel doma a pošepce-"dame si kolečko?"😀😝 tak to som už hned aj oblečena,obuta a na odchode😅😇
👣Mna vytiahne z postele moj syn 14mesacny ktory je ranne vtáča a nastartuje ma ovsena kasa s chia semiackami z Dm 👍 a momentalne teraz sa mi lepsie vstava do noveho dna ked pocujem spev vtacikov- JAR🌻
Nuž, zaručene ma z postele vytiahne iba hulákajúci budík 😀 a naštartuje ma hneď krpatá , keď sa jej nechce obliekať do školy 😀
Momentalne do prace nechodim. Jednoznacne ma na nohy postavia moje deti. Ci pri vstavani do skolky alebo len tak lebo su skor hore. Takze moj budicek nosi pyzamo. 😘
moje malé deti, špeciálne synček s jeho každoránovou vetou "dobré ránko, vstáva pánko" 😀
Jednoducho budik.vstanem hned ako zazvoni.ani sekunda dlhsie;)
Na nohy ma jednoznačne postaví môj synček, ktorý sa po mne začne válať a kričať mami mami pood... to je to najkrajsie zobúdzanie ❤❤❤❤❤
Vtaciky☺chodia nam na balkon.davame im tam chlebik.rano pridu zaspievaju☺ a rano je krajsie
Z postele ma najlepšie vytiahne moja dcérka Lívia. Ona síce vstáva o dosť skôr než ja, ale ešte sa hrá s ockom, kým neodíde do práce. Keď už manžel potrebuje ísť, Livuška už stojí pri mojej posteli a ťahá mi paplón. Potom sa ku mne na chvíľu pritúli a to je najlepší a najkrajší budíček !
Keďže nechodím do práce, lebo čakáme tretie bábätko, z postele má vytiahne povinnost odviesť deti do skolky 😊 ale predtým mi pomohla sprcha a vôňa sprchového gélu, najlepšie s vôňou ovocia a teraz už konečne po dlhej zime prišiel čas keď stačí ráno otvoriť okno a to slnko a vtáci štebot ťahajú z postele zaručene 😊
Moja dcérka 🙂 tam na postaví na nohy niekedy už aj o šiestej 🙂
Deti 🙂
Mňa vytiahnu z postele moje deti👶 obidve sú ranné vtáčatká 😝
Čo ráno preberie mňa ? Dvojročný syn, ktorý sa mi prevalý cez tvár každé ráno, aby vybozkaval 5 mesačného brata , potom mu povie rozprávku v jeho verzii o troch prasiatkach a šup, už uteká pozrieť, kde je babka 😀 a ja ? Nechápem, že už je ráno, keďže v noci mladšieho kojím aj 10 krát a spí pri mne, takže som ráno miesto famme fatale akurát tak fatal error.... Pondelok proste ,,milujem,, keďže mi do práce odíde moja polovička (ktorá ma v sobotu ráno vždy nechá spať dlhšie) ☹ 😀
Budik, nemam problem vstavat 🙂
Nehladiac na sviatok ci piatok ma zarucene z postele vytiahne moj dvojrocny expert, ktory zvacsa vstava este za tmy 🙊🙈🙉 dnes mi napriklad robil oftalmologicke vysetrenie v posteli 😁😁😁
Ja našťastie do práce nechodím,no náš 10-mesačný čertík je jediný kto sa dokáže postarať o to aby maminka vstala vtedy keď chce on 😂 svojim nebezpečným plazením po celej posteli a nazeraním z postele dolu ma veľmi rýchlo vytiahne spod perinky či chcem či nie 😂😊 ale pre koho iného by som vyšla z postele ak nie preňho ❤️ Ale všetko to ospravedlní svojim nevinným úsmevom hneď po prebudení,ktorý mi naštartuje deň strávený s ním 💕
Zaručene? Nutnosť ísť na wc-ko 😀 a samozrejme deti...
Momentálne má z postele vytiahne naša malá repetuľa ktorá od rána blaboce...ale keď som chodila do práce nič mi nepomohlo tak ako káva káva káva ☕☕a sladké pečivo 😋
mna z postele vytiahne sused, ktory pravidelne hned z rana pusti telku a kedze dobre nepocuje, zobudi pol domu....
Priznávam sa, že u mňa je ranné vstávanie nočná mora, strašne rada spím, vytiahnuť ma z postele je priam zázrak, ale keďže musím vstávať do práce, tak mi vždy ráno môj drahý spraví kávičku a položí mi ju k nočnému stolíku, vôňa kávy ma zatiaľ vždy prebrala 🙂