SÚŤAŽ: Ach, tie pondelky...

sisa_dm
Moderátor
9. apr 2018

Aj vám sa ťažko stáva v pondelky ráno z postele do práce? Pre mňa je to hotová hrôza 😴.
Predsa len ostať v posteli je príjemnejšia predstava, ako uponáhľane bežať do práce, no nie? Napíšte čo vás zaručene vytiahne ráno z postele a naštartuje do nového dňa/týždňa. Tri z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý vás zaručene postaví na nohy! Žrebujeme zajtra ráno 🙂

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂

@lucik194, @kika831, @rebeka7501 Dámy gratulujem - vy vyhrávate balíček, ktorý vás postaví na nohy! Prosím napíšte mi adresu, na ktorú vám mám poslať balíčky! 🙂
Zvyšné dámy, vy nebuďte sklamané..tento týždeň bude ešte dostatok možností pre výhru!

Prikladám aj obrázok, kde vidíte, že tri mená boli vážne vylosované poctivo! 🙂

*Distribučná poznámka 😃: Ak vám to nebude vadiť, všetky výherné balíčky budem posielať behom budúceho týždňa, pretože poslať každý deň iné výhry by bolo z časového hľadiska nemožné! Ďakujem za pochopenie. 🙂

Ešte raz gratulujem tým čo vyhrali a teším sa na pokračovanie!

roberta000
9. apr 2018

Priznávam sa, že u mňa je ranné vstávanie nočná mora, strašne rada spím, vytiahnuť ma z postele je priam zázrak, ale keďže musím vstávať do práce, tak mi vždy ráno môj drahý spraví kávičku a položí mi ju k nočnému stolíku, vôňa kávy ma zatiaľ vždy prebrala 🙂

dimbo
9. apr 2018

@sisa_dm KAVA😎

anka2103
9. apr 2018

Moje dieta, ked uz nechce lezat v posteli 🙂 Ci chcem, ci nie, musim vstavat 😊

lelusa
9. apr 2018

Môj synček,ten sa veru nepýta, či sa mi chce a nedá sa prestaviť na neskôr ako budík 😎

pribinak
9. apr 2018

mam psika, sice maleho, ak nechcem, aby ma celu oslintal a olizoval po tvari, tak vsat musim, ci sa mi chce, alebo nie.
je prijemne rano vstat a urobit si prechadzku, urcite stretnem niekoho ineho na prechadzke a pokecame 🙂

ludka140281
9. apr 2018

čo ma zaručene vytiehne z postele? Nuž krik,alebo bitka mojich detí,tak letím dávat do poriadku slzičky,alebo,,vona čerstvo uvarenej kavy...alebo slnečne luče 🙂....alebo,ked je manžel doma a pošepce-"dame si kolečko?"😀😝 tak to som už hned aj oblečena,obuta a na odchode😅😇

domincek11
9. apr 2018

👣Mna vytiahne z postele moj syn 14mesacny ktory je ranne vtáča a nastartuje ma ovsena kasa s chia semiackami z Dm 👍 a momentalne teraz sa mi lepsie vstava do noveho dna ked pocujem spev vtacikov- JAR🌻

lienqa
9. apr 2018

Nuž, zaručene ma z postele vytiahne iba hulákajúci budík 😀 a naštartuje ma hneď krpatá , keď sa jej nechce obliekať do školy 😀

mata0410
9. apr 2018

Momentalne do prace nechodim. Jednoznacne ma na nohy postavia moje deti. Ci pri vstavani do skolky alebo len tak lebo su skor hore. Takze moj budicek nosi pyzamo. 😘

jajamalka
9. apr 2018

moje malé deti, špeciálne synček s jeho každoránovou vetou "dobré ránko, vstáva pánko" 😀

lubica285
9. apr 2018

Môj syn, hned ako otvorí oči už pýta traktor alebo auto💗😊motorku. Rýchle raňajky a šup na motorku 🤗

gabi122l
9. apr 2018

Jednoducho budik.vstanem hned ako zazvoni.ani sekunda dlhsie;)

svetlusb
9. apr 2018

Na nohy ma jednoznačne postaví môj synček, ktorý sa po mne začne válať a kričať mami mami pood... to je to najkrajsie zobúdzanie ❤❤❤❤❤

kikundela
9. apr 2018

Vtaciky☺chodia nam na balkon.davame im tam chlebik.rano pridu zaspievaju☺ a rano je krajsie

domkus123
9. apr 2018

Z postele ma najlepšie vytiahne moja dcérka Lívia. Ona síce vstáva o dosť skôr než ja, ale ešte sa hrá s ockom, kým neodíde do práce. Keď už manžel potrebuje ísť, Livuška už stojí pri mojej posteli a ťahá mi paplón. Potom sa ku mne na chvíľu pritúli a to je najlepší a najkrajší budíček !

princetongirl3012
9. apr 2018

Keďže nechodím do práce, lebo čakáme tretie bábätko, z postele má vytiahne povinnost odviesť deti do skolky 😊 ale predtým mi pomohla sprcha a vôňa sprchového gélu, najlepšie s vôňou ovocia a teraz už konečne po dlhej zime prišiel čas keď stačí ráno otvoriť okno a to slnko a vtáci štebot ťahajú z postele zaručene 😊

tatianka0000
9. apr 2018

Moja dcérka 🙂 tam na postaví na nohy niekedy už aj o šiestej 🙂

dzanet
9. apr 2018

Deti 🙂

evuch
9. apr 2018

Mňa vytiahnu z postele moje deti👶 obidve sú ranné vtáčatká 😝

niky21
9. apr 2018

Čo ráno preberie mňa ? Dvojročný syn, ktorý sa mi prevalý cez tvár každé ráno, aby vybozkaval 5 mesačného brata , potom mu povie rozprávku v jeho verzii o troch prasiatkach a šup, už uteká pozrieť, kde je babka 😀 a ja ? Nechápem, že už je ráno, keďže v noci mladšieho kojím aj 10 krát a spí pri mne, takže som ráno miesto famme fatale akurát tak fatal error.... Pondelok proste ,,milujem,, keďže mi do práce odíde moja polovička (ktorá ma v sobotu ráno vždy nechá spať dlhšie) ☹ 😀

veronique_1
9. apr 2018

Budik, nemam problem vstavat 🙂

ivanna1
9. apr 2018

Nehladiac na sviatok ci piatok ma zarucene z postele vytiahne moj dvojrocny expert, ktory zvacsa vstava este za tmy 🙊🙈🙉 dnes mi napriklad robil oftalmologicke vysetrenie v posteli 😁😁😁

nikolanustakova
9. apr 2018

Ja našťastie do práce nechodím,no náš 10-mesačný čertík je jediný kto sa dokáže postarať o to aby maminka vstala vtedy keď chce on 😂 svojim nebezpečným plazením po celej posteli a nazeraním z postele dolu ma veľmi rýchlo vytiahne spod perinky či chcem či nie 😂😊 ale pre koho iného by som vyšla z postele ak nie preňho ❤️ Ale všetko to ospravedlní svojim nevinným úsmevom hneď po prebudení,ktorý mi naštartuje deň strávený s ním 💕

jachin
9. apr 2018

Zaručene? Nutnosť ísť na wc-ko 😀 a samozrejme deti...

tatianasevcikova
9. apr 2018

Momentálne má z postele vytiahne naša malá repetuľa ktorá od rána blaboce...ale keď som chodila do práce nič mi nepomohlo tak ako káva káva káva ☕☕a sladké pečivo 😋

lucik194
9. apr 2018

mna z postele vytiahne sused, ktory pravidelne hned z rana pusti telku a kedze dobre nepocuje, zobudi pol domu....