Kúpať sa alebo osprchovať sa? To je otázka!🤔 Čo preferujete vy? Horúci kúpeľ, s penou až po strop, výživnou maskou na tvári a sviečkami naokolo? Alebo rýchla sprcha, napr. so striedaním teplej a studenej vody? 😊Na mojadm.sk nájdete okrem našich produktov aj článok k tejto dileme. https://www.mojadm.sk/starostlivost-a-vone/ospr...
Och keby som mala vaňu tak určite raz za čas zvolím kúpanie, oddych, relax, pena a vinko🛁no keďže máme sprchový kút vždy to skončí rýchlou sprchou🚿 občas striedanie studenej a teplej sprchy ale masku na tvár si dávam aj so sprchy👍
Síce mame aj vaňu aj sprchový kút preferujem rýchlu sprchu 🙂
Jednoznacne horuca vana musi byt... ak ked nie kazdy den samozrejme
My mame sice len vanu ale ja sa rychlo sprchnem a ku koncu chladnejsou vodou...nerada sa magam vo vani a akosi si to neviem ani vychutnat...
horúca vaňa s penou do kúpeľa alebo morská soľ 🌜❤👍😴😘😍😀😉🙂🌳🍀🌹🌷
18 rokov byvam v dome, kde mame 2 vane a vzdy sa aj tak len sprchujem, preto v novom dome budu len sprchove kuty, no vonku aj 9m dlhy bazen.....a 7 minut peso od domu plaz.....takze kupania bude az az
tak u mna horuca sprcha, Nobelovu cenu tomu, kto vymyslel horucu sprchu ! 👍
Ak je cas tak uprednostnujem plnu vanu vody a peny, knihu, chutny napoj (v lete cider, radler, v zime caj, cokolada). Vo vani sa da osprchovat, ale v sprchaci sa len tazko da okupat. Samozrejme po kupeli je treba dobre pokozku osetrit. Osvedcilo sa mi Balea mlieko s ureou. Navyse s krasnou vonou.
Uprednostňujem sprchu ,ale raz za mesiac si doprajem vaňu plnú vody a peny. No len nevydržím v nej dlho ležať 😂😂😂.
Ja určite vaňu hlavne keď je zima a cez leto sprchu
u nás dcéry a ja - vaňa.....
mužské pokolenie - sprcha
Pri dvoch malých deťoch som rada, že stíham rýchlu sprchu 😀 ale nie je nad horúci kupel
Krásny večer , no jasné že tepla-horúca vaňa trochu oddychu a pokoj . .
Rychla sprcha to isti 😊
Sprchujem sa ked pridem z prace vecer o deviatej a ked mam volne dni vtedy sa kupem a relaxujem vo vani aj hodinu
U mňa je jednoznačne top plná vaňa horúcej vody a relax jak vyšitý . Pre mňa to je ako wellness.
U nás sprcha určite vedie každý deň rýchla sprcha i keď vaňa občas horúci kupeľ je fajn ale naozaj len výnimočne čo je tak 5 x do roka
Ja dám len rýchlu sprchu,hoci máme aj vaňu...ale môj muz si vychutnáva dlhý kúpeľ so soľou 😊
Sprchaaa horuca/studena ale raz za cas vanu treba
Povedala by som ze vo vani sa sprchovat da, ale v sprche sa kupat neda, preto mame vanu tak ma kazdy na vyber, aj ked sa denne len sprchujeme, raz za tyzden si doprajeme aj relax vo vani a veru s dcerkou mame aj penu az "po plafon" 😍
Ja zbožňujem horuci kúpeľ,to je najlepši relax 🛀
U mna je to sprcha 😊 ja nemam rada kúpeľ lebo sa mi rychlo rozmoci koža a pri malej nemam ani čas lebo ma v sebe senzor vždy ked sa idem kúpať sa zazracne zobudi a skrieka 😁
Tak raz do tyzdna ked je cas kupel, ostatne dni sprcha 🙂
Väčšinou si dam rýchlu sprchu,ale raz za cas si doprajem vanu bud s bylinkami,solou,alebo penou. .sviecky veru boli naposledy ked sme s muzom este randili..
ked som mala vanu tužila som po sprchovom kute teraz ked mame sprchač dala by som všetko za plnu vanu vody