OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ

sisa_dm
Moderátor
10. dec 2018

Dobré ránko, dámy! Dnes opäť štartujeme Dni s dm a ja sa na ne veľmi teším! 😇

Ako ste našatartovali vy dnešné ráno? 🚀 Ja som začala poriadnou dávkou kávy a krémom na tvár, pretože najmä v zime nevystrčím nos z dverí bez toho, aby som mala nakrémovanú tvár!
Napíšte mi, ako ste sa vy dnes naštartovali, aby ste zvládli celý týždeň, ktorý nás čaká. 😊 5 z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý poteší nie len vás ale aj celú rodinku! Žrebujeme už dnes večer!💃

moncicak28
10. dec 2018

Ahoj. Deň som naštartovala kávou a pohľadom na úsmev mojich detí 😉💗 krásny týždeň všetkým ....

kikikat
10. dec 2018

samozrejme kava musi byt,a typicky pondelkovy zhon

danulicek
10. dec 2018

Nezvonil mi budík, takže som vstala o 20 minút neskôr 😀 Napriek tomu som stihla aj nevyhnutné ranné procedúry - kávu a líčenie. A samozrejme nezabudnúť deti 😀 Ono sa to nezdá, ale mínus 20 minút v pondelok ráno je celkom slušný adrenalín👍 Naštaruje do nového týždňa viac ako energeťák 😀

ludka140281
10. dec 2018

ranná sprcha ,telove mliečko,sviečka na stole a poriadne velká káva <3

bebe30
10. dec 2018

Nastartovala som najkrajsie ako sa dalo😍...mladsia dcerka na mna z postele zakricalaaaa MAMINAAAA😍...A potom teply cajik pripraveny manzelom pred odchodom do prace☕...este keby padal ❄,tak idealne zimne ranecko❄

evamajercak
10. dec 2018

Ráno zazvonil budík, a či sa chcelo a či nie, museli sme šup šup vstať, lebo syn je chorý a trebalo ísť k doktorke. Takže rýchlo pripraviť raňajky, teplý čajík, manželovi kávičku a ráno ako vymaľované a rýchlo naštartované.. 😉

carmen238
10. dec 2018

Ahoj 🙂 ja sa ešte spamätávam z rána, lebo synček sa zobudil celý vysypaný - kiahne, takže škôlku sme zrušili a čaká nás cesta k lekárke🙂 zajtra má narodeniny, cez víkend mala byť oslava, takže sa nám menia plány. Idem si dať aspoň raňajky a kávu si určite dám až prídem domov. Tajne dúfam, že to nebudú kiahne :( tak pekný deň a nech Vás nič nepríjemné takto zrána neprekvapí 🙂

cupakabricka
10. dec 2018

Ahoj. krásne ránko všetkým prajem ;)
Ja som nastartovana už druhou kávou ;) 👍😄😂
Akurát sa chystám k rodičom a poobede idem na Mikuláša s Izabelkou 😁 💝💗👍😍
Tiež nevyliezam z domu kým nenakremujem sebe aj izabelke tvár a u mňa sú to hlavne aj ruky lebo v zime sú otrasné ;) niekedy priam ako smirgel :(
A každé ráno ma štartuje aj izabelka ktorá vždy niečo vymyslí ;) veľmi rada kreslí takže každý deň nejaké maľovanie omalovaniek prípadne s kriedou na tabuľu ;)
U mamky dám ešte jednu kávu a dúfam že sa izabelke bude Mikulášske posedenie páčiť ;)
Ešte raz vám prajem pekný zvyšok dňa 💞😉💝💗👍😍😀💕❤️💟💜

zlaticko118
10. dec 2018

rano zacalo nutenou sprchou, bolestami krizov a dvoma uplakanymi detmi... a ani na koniec tyzdna sa nemozem tesit kedze tato nam odchadza do zahranicia a vrati sa vo stvrtok pred vianocami
Som zvedava kedy kupime stromcek 🤔

annulyen
10. dec 2018

Ja každý deň štartujem budíčkom od mojej 2-ročnej dcérky, ktorá spí vedľa mňa a jej želaním hneď po zobudení bolo prečítať si knižku, ktorá nám ležala na posteli ešte od včera večera 🙂

puskaruka
10. dec 2018

Ranná káva a výdatne raňajky....plus krém na tvár to mi vždy pomôže k naštartovaniu sa....inak ten krém na pleť je detský alverde bio

cupakabricka
10. dec 2018

A veľmi sa teším na dni s tebou a DM ❤️💟👍👍👍 veľmi rada tam nakupujem ;)

deev
10. dec 2018

Rano nastartoval moj milovany syncek,a potom mna nastartovala neter ktora sa nechcela obliekat,potom mna nastartovala sestra 😁takze ked to tak zhodnotim mam pekny nastartovany dnik 😁👌

agentka017
10. dec 2018

No ako ? Hrozne 🙈 od 4:00 sme vsetci hore lebo nasa milostiva dcerka si zmyslela,ze uz je vyspata😇
Tak na toto pomoze jedine silna kava a dobra hudba 👍

macik45
10. dec 2018

Mne ráno zvoní budík o štvrtej hodine, takže iné ako kávu si neviem ani predstaviť na môj skorý štart dňa.

lenka0033
10. dec 2018

@carmen238 prajem vsetko dobre a skoré uzdravenie. My sme sa z kiahni liečili 3 týždne. Do skoly isiel syn az 5.12. V čakárni radsej nebuďte ale choďte do filtru pokial.ho Vaša lekarka ma (miestnosť pre deti z podozrením na infekčnu chorobu). Este stale potierame krémom od koznej lebo synovi ostali jazvicky na tvári aj trochu po tele.

adinka77
10. dec 2018

Ráno som doslova "naštartovala",budí ma dcéra,že jej ušiel vlak,lebo sme nepostrehli,že menili CP,tak som len rýchlo nakrémovala tvár a odviezla som ju do školya teraz si už vychutnávam kávu s MK 🙂

nikuska744
10. dec 2018

Neumytá, neučesaná utekala som do jedného obchodného reťazca, aby sa mi ušiel svietiaci glóbus. Moje deti po ňom už dlho túžia. Otvárali o 7.00, prišla som zadychčaná 7.03. Vyzeralo to tam ako Black Friday v Amerike. Ľudia sa pretekali s nákupnými vozíkmi ako na Relly Dakar. Všetko porozhadzované, ľudia sa prehrabávajú vo veciach ako v kontajneri. Pozerám do košíka, jedna pani má naložených 5 svietiacich glóbusov. Babky, dedkovia sa vytešujú z ulovenej koristi. Čo myslíte? Ušiel sa mi glóbus? Neušiel. Idem si urobiť tú kávu a nakrémovať si tvár.

clarissss
10. dec 2018

@sisa_dm žiadny štart sa nekonal ja som ešte stále vypnutá 😂 malý celu noc spal s nami v posteli to znamená že mám pomliaždeniny po celom tele od hlavy až na päty lebo strašne kope . Takze som väčšinou celu noc sedela na posteli a predychavala :D a keď som aj nesedelo tak som zas uspavala dcéru , úžasná noc proste 😂😂💜

lujzamisko
10. dec 2018

Ja tak tiež káva. Bez toho neviem byť 😋😋😋

bendinko
10. dec 2018

Dobre ranko, ako som sa nastartovala? Pravdupovediac, dnes mi to nejak neide. Mam za sebou kavu, ktora ma vzdy preberie, ale po vikende, kedy sme si asi naposledy od '95 pospali do 9 v kombinaciii s pocasim, by to chcelo nieco silnejsie. Idem si zacvicit a pustim sa do upratovania. Snad ma pohlad do plbeho kosa na pradlo a vysavac dostatocne dostane spat do reality 😊

ferihegy
10. dec 2018

Dobre raaanko.
Rana zaciname vzdy zdravou kasou, ktora naplni bruska a zdravo nasyti 👍👌
Ja k nej liter kavy a den moze zacat ❤

kvadrinkaaa
10. dec 2018

Ja som sa naštartovala tiež šálkou mojej kavičky 😄 a Teleránom ☺️ dnes nemusím variť, mame zo včera... Tak ma čaká upratovaci deň, čo mi nevadí a pobyt vonku s mojim synčekom ❤️ pekný deň všetkým.

dolynkag
10. dec 2018

kávu nepijem, ale naštartovať sa musím aj bez nej....... pondelok je to najťažšie..... dnes rožkom s maslom a medíkom

viki100
10. dec 2018

Moj den zacala zobudenim mojich chlapcov aby sme starsieho zaniesli Do skolky. Takze moja rozcvicka je prezliec deti , poumyvat ich a kedze je starsi ekzemik ponatierat. A Sup do skolky. Pekne nas dnes vystipal vetrik tak ked som dobehla domov zaliala som si velky hrncek kavy na zohriatie pri ktorom s mladsim synom pozerame ropravky. A takyto den mam cely tyzden ;)

leonka26
10. dec 2018

No dnešné ráno začalo veľmi skoro a to začala eukalyptovovou aróma lampou lebo dcéra je chorá takže nemohla spat.. Potom sme nejako zapáli a ja som ráno začala hovorom k lekárke a 3 kúskami vanilkovych roztekov 😂😊..

anastazia1
10. dec 2018

Ranné vstavanie bolo ťažšie,v noci dcéra zle spala,ale klasický pondelkový zhon preberie veľmi rýchlo a ráno trošku snežilo tak aj úsmev sa ukázal a teraz pohoda pri kávičke

janebi
10. dec 2018

Ja sa vždy naštartujem, keď budím dcéru do školy, nakoľko je veľký spáč. Akokoľvek skoro ide spať ráno spí ako zabitá. Rýchle ráno, raňajky, desiata, práca. Až v práci si vychutnám kávičku, čajík.

babybazar1
10. dec 2018

@sisa_dm zacali SME veselo skoro SME zmeskali.. No nakoniec vsetko OK Muslim si DAT pozor na budik any case nezlihal

carmen238
10. dec 2018

@lenka0033 ďakujeme, snáď budeme mať rýchly a pokojný priebeh 🙂 už sme lekárke volali a sme dohodnutí