Po akom ovocí v lete siahnete, keď sa chcete osviežiť?
melon alebo čo sa nájde v záhrade, riezle, maliny, egreše.......... 🙂
presne tak, melón, ríbezle, maliny, broskyne, hlavne dobre šťavnaté 🙂
melon,nektarinka,jablko,broskyna,,,,
melón a jahody.. mňááám 🙂
Citrón do citronády, inak melón, ananás, hrozno, broskyne, jahody, ... 🙂
Melón, citróny, jahody sú u nás top🙂
Jednoznačne červený melón 🙂 Ale dobre padne aj Cool červený pomaranč.
vsetko stavnate a normalne dozrete v nasich zahradach a nijak neupravovane. proste cerstve 🙂
Melon, jahody, hrozno, maliny a citronovy napoj 🙂
jedine melooon.
melón a hrozno
urcite v lete melon, vodny melon, ja som melonova, uz sa tesim pomalicky sa zacina sezona a u nas na trhu dostat neskutocne mnamozne melony.
taktiez jahody je moje a hrozienko
melooooon🙂
melon melon melon🙂 vychladeny samozrejme🙂
Každý niečo iné ja po melóne, malinách,hrozne a jahodách, broskynách.
A deti jahody, maliny a nektarinky a broskyne (mladší zje len toto )
melon
melon, broskyna 🙂
melon, broskyne a ceresne.. keby mi to niekto pripravoval, tak zijem len na tom :D
Melon, broskyne, maliny 🙂 z chladnicky, fajne studene 😀
@tomaas Wow, to je vskutku odvážna kombinácia! 😉
Okrem ovocia aj zelenina, za mojho detstva na nasom kupalisku chodila babka s vozickom kde mala chladene domace kvasaky, predavala ich po jednom do ruky (papierika) za symbolicku cenu. Osviezili vynikajuco, doteraz si na to casto spomeniem, ze skoda ze uz taketo veci sa neponukaju.. 😵
ja osobne s detmi po cervenom melone z pivnice z 5 schodiku a muz ma vinko na 6 schodiku odlozene, to ked si robi pri grilovacke vinny strik (vsak aj vinko bolo niekedy ovocie) 😉
Nie je to síce ovocie,ale najosviežujúce čo existuje pre mňa je vymixovaná uhorka s jogurtom a soľou. Dobre vychladené 🙂
No ako to citam ,melon by som si aj dala 😆
U mna vedie cerveny melon 🙂 na posedenie s lyzicou aj cely 😀
@mia265 A nie je to ani ovocie! 🙂 Ale priznávam sa, po prečítaní vášho príspevku som ne dostala chuť aj ja. A uhorka rozhodne patrí medzi tie najviac osviežujúce potraviny. 🙂
dyna, melon, ceresne, brevas, paraguayos,
červený melón, citrón, pomaranč
@lucia_borikova ahoj idealny je melon, a potom ovocna zmrzlina, ovocne vino, ovocny radler 🙂)
ale nie - super je vsetko ovocie kde je vela stavy
pekny dnik