Krásne ránko milé dievčatá. Čomu dávate hneď ráno prednosť? Káve, alebo čaju? Dajte nám vedieť do komentárov. Krásny piatok.
Aj kávu aj čaj 😀
@janynyna rovnako tak aj ja
Krasne ránko. Som skôr cajikova a manžel kávičkar 🙂
@marton_popradske ja kávu nepijem, jednoznačne čaj, na ráno určite bylinkový ku raňajkam ovocný
Kávička každé ráno 🙂 u mňa čaj veľmi výnimočne
Káva a mliekom. Vždy. Inak si neviem predstaviť ráno.
Krásne ránko, ja si uvarím najskôr čaj a potom kávu.
O pol hodinku si vychutnám svoje malé ranné espresso☕️.Bez cukru, bez mlieka,ale jeden karamelovy keksik musí byť.Čo mi ešte veľmi chýba k takejto šálke kávy? Druhá šálka....💔
@marton_popradske Dobre ranko, caj aj kavu😁
Len caj...kavu nepijem...a nielen rano, ale cely den😉
Ja len káva, ale manžel čaj, po celý deň, jeho spotreba spolu s medom je u nás skutočne vysoká.
káve, čaje pijem neskôr
@marton_popradske káva, poobede čaj
@marton_popradske ...uz vecer sa tesim na rannu kavu 🙂
dobré ránko, viem že to nie je najzdravšie - ale kávička 🙂
Ja davsm prednost kave😋😋😋 a vecer caj🥰🥰
Asi som jedina, ale u mna vedie kakavko😊
Doma s deťúrencami kakao a v práci ako prvé káva a následne šálka čaju.
Čaj
@marton_popradske čajíku 😀
Ja som ako spravna zena kazdy den ina 🙂 jedno rano potrebujem zeleny caj, ine rano sa zobudim s chutou na cierny s mliekom a inokedy si moje telo pyta kavu 🙂
@marton_popradske aj my to máme doma podelene .ja čaj a manzel kava
Čajík jasná volba 🍵
Bylinkovy čaj. 🍵
@marton_popradske U mňa jednoznačne čajík, keďže kávu vôbec nepijem. 🙂
Čierny čaj s Mliekom - odkedy som to pred 15 rokmi skúsila v Škótsku tak odvtedy to pijem 🙂))))))))))
Káve,ale uz si vravím stále,že to musím zmeniť.A začnem ráno čajom.
Dlhé roky som pila hneď po zobudení kávu a posledné 2 týždne som ju vymenila za čaj, čo som si nevedela predtým predstaviť, keďže som silný kávofil. A čuduj sa svete, prestali moje ranné problémy so žalúdkom, hlava ma pre nedostatom kofeínu nebolieva, ale kávičku si neodopriem, len s tým, že prvú si dám až po obede.
Ja si spravím naraz kávičku aj čaj. Kávičku si vychutnám ako prvu ešte teplú, čajík si v kľude chlipkam, užívam si každý dúšok najradšej s obľúbeným časopisom.
Caj...s mliekom 🙊