Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur

marton_popradske
Moderátor
4. nov 2020

Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur! Napíšte nám do komentára: ako sa snažíte dodržiavať pitný režim, nielen v letných mesiacoch. Ako ho pripravujete svojim ratolestiam, ale aj celej rodine. A nezabudnite pripísať, čo nesmie chýbať vo Vašich šálkach. Jedna šťastná výherkyňa s najzaujímavejším komentárom túto krásnu cenu získa. Veľa šťastia. - JM

maruskaw
4. nov 2020

Dobré ráno.🙂 U nás sa pije počas celého roka hlavne čaj a voda (či už balená alebo aj z vodovodu). Pri deťoch sú to čajíky v zime priebežne počas dňa a cez leto hlavne ráno - ako súčasť raňajok a cez deň spomenutá voda. Som rada, že sme ich naučili piť aj obyčajnú vodu, nielen sladené malinovky alebo džúsy - tie kupujeme iba zriedkavo. Cez leto ešte zvykneme robiť limonády- bez ľadu - voda, bylinky, citrón alebo aj šalátová uhorka 🙂. Ja osobne dodržiavam pitný režim hlavne čajíkmi, kávu nepijem, takže pre mňa je čaj osviežením kedykoľvek a kdekoľvek. 🙂

comika
4. nov 2020

@marton_popradske my pijeme hlavne vodu. Cajom sa nenalievame ale ho pouzivame ked chceme zohriat telo a / alebo dusu.

jankaajanko
4. nov 2020

Dobre rano my mame pitny rezim az moc dobry nestiham robit cez leto sirupy robim bazovy ,citronovy, pomarancovy a levandulovy a zase cez zimu 🤣🥰🥰nestiham kupovat caje 🤣🥰🥰 muz si berie do roboty do termosky a detom do skoly vzdy si privstanem a urobim caje aby ich nemali moc horuce do skoly a ja ked som doma sama urobim si do hrnca viac caju a len si chodim nalievat🤩 s dobrym domacim mefikom co som si natobila s pupavy🤩a cez vykend ked sme vsetci doma to zase urobim do hrnca a cely den si nalievame caj a vecer mam lepkavu celu kuchynu aj zem😭😭🤣 co deti narozlievaju a mam robotu ze to mozem ist umyt aby som sa nenudila😭😭 a vecer s muzom si ochutime caj sj s rumom niekedy 🤣😜 ale psttttt nic som nenspisala 🤣🤣🤣😜

drozdajkahra
4. nov 2020

U nás sa pije čaj počas celého roka, hlavne nesladeny aby sme si vychutnali jeho chuť a samozrejme čistú vodu

andrea_82
4. nov 2020

Syn pije hlavne čistú vodu, tá mu vraj najlepšie uhasí smäd. Do školy si vodu nosí vo fľaši, ale majú prístup aj k varenému čaju, ktorý im nachystajú pani kuchárky do várnice. Teraz prišlo obdobie, keď si každý deň začíname variť čajíky aj doma. Chutia nám hlavne ovocné.

zuzuliatko18
4. nov 2020

Kazde rano si navarime cerstvy cajik, vacsinou rozne ovocne, teraz na jesen vzdy pridame aj rakytnik, aby sme mali dost vitaminov a podporili imunitu. Teraz som uz zacala rano varit cajik aj malemu syncekovi.
Tym, ze je na stole vzdy navarena konvica caju, pamatame na dodrziavanie pitneho rezimu a hocikedy nas to motivuje sa napit.
Ja este rada pijem matovy caj, pretoze mi chuti a je prospesny na travenie.

amelia000
4. nov 2020

Komentar typu...zboznujeme 💝 malinkovy caj 💝 a davame si ho kazde rano s kopou stastnych smajlkov, kde nam z konvice ide duha a pocukrili nam to jednorozce...to asi nie..a teraz pravdu :D:
Uprimne, som zena na materskej vrajze "dovolenke"...nestiham nic, nie to este robit caj. Pitny rezim u nas vyzera takto. Moj manzel by si rano chcel davat vodu s octom, vrajze na chudnutie (neviem kedy mu mam oznamit ze to nepomaha) a potom cely den caka v izbe na vodu.ano ano poslusny ze? :D ..obcas ked mam mikrosekundu na neho mu tu vodu aj donesiem. Ja si chcem uvarit caj...ja si ten caj chcem uvarit uz posledny mesiac 😂 niekedy stihnem dat vodu na sporak... a ked si nato znova spomeniem voda uz v hrnci nieje :D mala ma pitny rezim zomna, capujem jej salko...moje 4 mesacne stastie ma velkost a vahu rocneho babatka (obezniatka)..jej caj nedavam, upalila by ma pohladom kde ma jedlo 😨
P.S. caj sa zijde vzdy, ale poprosim aj niekoho kto mj ho uvari a aj toho jednorozca kt. Mi ho osladi 😂

kimmi17
4. nov 2020

Ráno začíname čajom , obvykle zelený , čajnik je prázdny už po raňajkách .....pripravíme další , buď bylinkac, čierny alebo ovocný , striedame to.... pripravená je vždy aj karafa s vodou a citrónom a ochutena našim domácim sirupom z levandule, bázy alebo mäty..... balené vody nekupujeme , takze aj počas výletov alebo do prace si nosíme naše drinky z domu ..... deti a muž sú zvyknuté , a som stastna , že nesiahajú po presladenych a nezdravých nápojoch z obchodu ,a ešte ako bonus -my ako eko rodina nezaťažujeme prostredie prázdnymi plastovými fľašami 🤗

evajt
4. nov 2020

Dodržiavam jednoducho: každé ráno si pripravím džbán či už s nápojom : citrón, mäta, voda; alebo jahody, mäta, voda; alebo uhorka, mäta, voda, prípadne pripravím svoj obľúbený čaj. Mam ho vždy po ruke, či už v práci na stole, alebo doma v obývačke, a keďže ho mám vždy na očiach, tak viem že nemám zabúdať na pitný režim, aj keď práve nie som smädná.
Deti milujú rôzne šťavy z ovocia, aj čistú vodu...
V mojej šálke mi nikdy nechýba chuť chladivej a osviežujúcej mäty 🍵

erika630
4. nov 2020

Pekne ráno 🙂 Takže u nas si rano vždy robievame čajik do konvice, mamina si urobí k tomu aj kávu 🙂 a popijame ho počas celeho dňa či teply alebo studeny. Keď sme na prechadzke vonku tak si ho urobime do termosky a vzdy nas super osvieži alebo zahreje. V konvici si ho ozdobime ovocim alebo zo zahradky medovkou alebo matou a citronom podla toho či chceme čaj na zimu alebo na leto. Počas dňa samozrejme popijame aj džusik alebo mineralku alebo aj vodu z vodovodu.

maryon1
4. nov 2020

@marton_popradske v letných mesiacoch u nás pijeme hlavne vodu - buď čistú, z vodovodu alebo s domácimi sirupmi, ktoré vyrábam spolu s deťmi /buď ovocné - ríbezľové, jahodové, malinové, alebo bylinkové - niečo z byliniek, ktoré pestujem doma, ako levanduľa, mäta, alebo moja obľúbená medovka, prípadne využijeme dary prírody - baza, šípky..... sa niekedy smejem, aká bylinkárka sa zo mňa stala - pred každým varením nabehnem do záhrady, a odídem s plnou hrsťou zelene :D v lete milujem vychladenú vodu s citronom a medovkou, prípadne aj mätou.... ❤ no a v chladnejších mesiacoch prichádzajú na rad čaje - bylinkové, ovocné.... každé ráno uvarím veľký džbán, osladím medíkom, prípadne pridám citrón... a dáme si k spoločným raňajkám - tie si vždy vychutnáme, pokiaľ sa dá, všetci spolu, rada stolujem spoločne s celou mojou rodinkou.... no a školákovi nabalím čaj aj do termosky do školy, niekedy, keď manžel cestuje niekam, pripravím termosku s horúcim čajom aj jemu. no a ja popíjam čaj celý deň v práci v chladných mesiacoch... mám rada bylinkové, zalievané, ale dosť často nestíham ani "dýchať", tak vtedy uvítavám možnosť sáčkových čajov z obchodu, rýchlejšia príprava, vždy v obchode hľadám zaujímavé varianty, chute, niečo nové, čo som ešte nevyskúšala.... a Mistral má vždy nejaké novinky, ktorými vie zaujať. ako aj teraz ❤

lpolak
4. nov 2020

@marton_popradske kedze s muzom vobec nepijeme kavu, CAJE su u nas na dennom rezime hlavne v zime, v lete robievame 🍹citronadu s cerstvou mätou, salviou, materionou duskou🍹🍹 a v zime ako caje s nastruhanym zazvorom, ktory nesmie chybat. Kedze mame 3 deturence, cajnik nam nestaci, denne varim do 5litroveho 👍👍👍.
Snazime sa bylinky obmienat, svokrovci nas zasobuju repikom, lubovnikom, lipou, sipkami,....ak uz kupit tak stary OSVEDCENY NEPREKONATELNY POPRADSKY👏👏👏

mirabelka33
4. nov 2020

Ráno teplý čajík k raňajkám musí byť, hlavne ovocný alebo harmanček. Dospelí aj kávička 😉. Deti maju svoje hrnčeky a na stole vzdy džbán s čistou vodou niekedy s citrónom alebo ovocím. Kúpili sme kvalitné fľaše, ktorú si automaticky berieme so sebou na výlety a prechádzky vonku. V zime čaj, v lete najlepšia čistá voda. V zime deti milujú v teplom čaji narezané ovocie ako jabĺčka,hrušky alebo pomaranč. Kávu ani čaj nesladíme ale niekedy pridávame med.

eny1
4. nov 2020

V lete v horúcich dní pripravujem deťom limonady, voda,citrón, mäta a medovka,ktoré si sama vypestujem a v zimných mesiacoch čaj ovocný ale aj bylinkový hlavne mätu,medovku a lipu, ktorú mám nasušenú a ktorá je u nás obľúbená.Ale taktiež kupujem aj vody

anicka176
4. nov 2020

Pitný režim je dôležitý, to všetci vieme, ale predsa aj tak zabúdame 🙈 nám pomáha džbán na stole a v ňom rôzne limonády, ja mám v kuchyni na linke tak isto pohár a dcéru sa snažím motivovať peknou fľašku alebo pohárikom, a je dôležité aby aj ona videla, že my dodržiavame pitný režim, čo ju motivuje, snažím sa nesladiť, ale sem tam sladené nápoje nezaškodia 🤗

miroslava21
4. nov 2020

Nas pitny rezim udrziavame naozaj rozne, z kazdeho nieco. Cista voda, mlieko, cajiky, sirupova voda, obcas dzusy, mame velmi radi polievky - kazdy den mame navarenu polievku, v lete si zvykneme robit limonady s limetkou, bazou a medovkou. Medovku si pestujem takze mame pristup k vybornej limonade kedykolvek.

cilkau
4. nov 2020

Čaj, voda, šumivé tabletky, džúsy 🍊🍍🥭🥥🍐🍵

roxy2
4. nov 2020

V teplých mesiacoch ide u nás minerálka, príp. čistá voda. V chladnejšom období prejdem na ovocný čaj, bylinkový len výnimočne. A musí byť osladený medom plus citrón.

lenka2710
4. nov 2020

@marton_popradske tak u nás musím vždy cez leto narobiť sirupy, tento rok to bol púpavový, zihlavovy, mätový a medovkovy plus medík púpavový do čaju cez zimu! Samozrejme z ovocia zo záhradky robievam pečene čaje, top je u nás broskyňový, alebo jablkový s hruškami 😉 to pijeme teraz a mala si berie aj do školky! Inak voda aj z vodovodu aj balená, väčšinou teda čista a nejaké ovocné šťavy sem tam! Bylinkové čaje si tiež susim tie, co nazbieram! Z prvosienky, žihľava, materina dúška, repik, medovka, mäta, šalvia no je toho dosť a dosť sa u nás toho aj vypije, lebo každý rok treba nové a čerstvé 😁

andrea0710
4. nov 2020

U nás doma sa pije hlavne čistá voda, čaj celý rok okrem leta,sem tam aj v lete, urobíme si ľadový 🙂 deti majú vždy položenú vodu alebo čaj na dosah,aby sa mohli kedykoľvek napiť.Čaj pripravujeme do džbánu alebo termosky, priebežne celý deň,aby bol k dispozícii,keď má niekto z nás na ňho chuť.

romea
4. nov 2020

Dobry den, snazime sa vela pit, hlavne čistu vodu a vodu s citronom a potom ciste cajiky ❤️

cadulka2908
4. nov 2020

Noooo u nas sa pije vela caju a cistej vody...ja mam vzdy pohar polozeny pri umyvadle a deti na stole aby mali po ruke...caj ci uz teply alebo studeny...uvareny v cajnicku a v lete vo velkom dzbane s nakrajanym citronom alebo medovkou

victoria021
4. nov 2020

Pre nás keď začína jesenné obdobie začína obdobie pitia cajikov.Vzdy mam veľký výber, čo sa týka čajov, nakoľko rada skúšam a obmienam. Dcérka má však obľúbený cajj vola ho ze Dorotkovy a kontroluje ma, ze ci jej varím ten jej. JA MILUJEM skôr bylinkové ako levanduľa, žihľava, púpava... v tomto období detox a vo vianočnom škorica jabĺčko. Syn si brava do školy tiež v termoske čaj...... V lete uprednostňujem skor cistu vodu.......alebo vodu s citrónom, limetkou, bazalkou, medovkou. Ale keď sa vyskytne nejaký ženský problém, alebo deti majú sople siaham po bylinkových cajoch aj v letnom období. Pri deťoch nesmie chýbať med a citrón, ja si najradšej vychutnám čistý čajík. Milujem večer keď deti zaspia, zápalim si sviečku, vyložím konečne nohy, horí krb a vychutnám si čaj pred spaním. Toto je jesenné obdobie ktoré milujem a bez horúcich nápojov by to nebolo ono. Ako niekoho vzpruzi káva mňa nakopava každé ráno v tomto období vôňa čaju.

hermionia
4. nov 2020

spravne pripraveny cajik a podany s laskou je tym najlepsim napojom, ktory povzbudi ducha a uzdravi telo, pamatam sa, ked som bola v anglicku ako aupair-ka a "moje" najstarsie dieta (bola som v rodine so styrmi chlapcami) bolo chore a tak som mu pripravila caj, aky robiela moja babka mne, ked som bola chora, cierny s medom a citronom a povedala som mu, ze ked ho vypije tak sa uzdravi a skutocne mu bolo dalsi den lepsie a ked sa ho jeho mama pytala, co mu pripravi, tak chcel ten "zazracny" caj odo mna, to bolo aj pre mna velmi povzbudzujuce a prijemne, lebo som vedela, ze som do toho dala tie spravne ingrediencie 🙂

megan6
4. nov 2020

Každé ráno pripravim do dzbanu nejaku limonádu s čerstvými bylinkami a ovocim,alebo napr.matovy čaj s listami mäty,citrónom,zazvorom.Keď máme takto pripravený nápoj viac toho za deň vypijeme🙂a vieme si to takto odsledovať🙂

zuzanasb
4. nov 2020

Pitný režim dodržiavame hlavne pitím čistej vody a v zimných mesiacoch nesmie chýbať čaj - najradšej máme popradský Mistral - chutia nám všetky.

marton_popradske
autorModerátor
4. nov 2020

@victoria021 uau, tak to je mega!!!!!!!!!!!!!!! ĎAKUJEME.

svetlanat
4. nov 2020

V nasich salkach nesmie chybat pre rodicov rano popradsky CIERNY caj s citronom + poobede popradska kava. Pre deti popradsky bylinny cajik . Dodrzujeme pitny rezim tak ze vecer nabeirem 2 plne dzbany ktore cez noc postoja a rano mame hned vodicku izbovej teploty hned po zobudeni. Takze vidim ako z vody ubuda a ci si deti beru pocas dna dostatok vody 🙂

valika67
4. nov 2020

u nas dodrziavame pitny rezim po cely rok. v lete je to hlavne voda, alebo aj cajik, ale v zime hlavne caj. ja kedze pijem kavu malo tak si rada vychutnam caj ku knihe, alebo telke. detom chutia hlavne ovocne caje.

janinka50224
4. nov 2020

Každé ráno pripravím čerstvý čajik,hlavne teraz na jeseň. Manžel ho ma rád riadne sladký a s citrónom. Ja mám rada čisté čajíky, bylinkové , zelený , ovocný a robíme aj domáci pečený čaj 🥰
A potom samozrejme cely deň pijem čistú vodu. V lete aj s mätou a citrónom , pripadne domácim sirupom . 👍