Koľko hviezdičiek kvality by ste priradili Bupi vlhčeným utierkam od 1 po 5 (*****)? Tešíme sa na vaše hodnotenia. Zajtra ráno žabka Bupi odmení jednu z vás Bupi darčekom.
Pre BUPI vlhčené obrúusky sme sa rozhodli kvôli ich zloženiu v porovnaní s inými konkurenčnými obrúskami z celého ponúkaného spektra. Sme s nimi veľmi spokojní. 5 hviezdičiek jednoznačne!
5* sú jemné a zároveň dostatočne pevné.. nie sú moc mokré.. jednoducho sa vyťahujú z obalu a vždy vyjde len jedna.. sú bez parfúmov.. takže sú top 🙂
Mame radio bupi znacku takze opat 5 HVIEZDICIEK
Ten kto vymyslel vlhcene utierky si zasluzi Nobelovu cenu. Ved my mamicky si uz dnes nevieme predstavit zivot bez nich. Ci uz pri prebalovani,na ihrisku ci vylete 🙂 urcite obruskom Bupi patri 5 hviezdiciek. Nevtierava vona,fungujuca lepka na otvaranie....maximalna spokojnost. Bupi žabka skakava, vsetko s nimi postiera 🙂
My sme značku Bupi ešte nevyskúšali no pri najbližšej návšteve obchodu si hodím niečo do košíčka😊😃😆
Ja by som dala urcite 5☆ pretose nam bupi vyrobky velmi vyhovuju od kedy sa mi narodil syncek tak pouzivame bupi zacali sme obycajnym mydielkom na pri kupani ktore sme stiedali s umyvaciou penou a a postupne sme zacali pouzivat aj ostatne vyrobky vlhcene utierky pri prebalovani atd. Skusili sme samozrejme aj ine znacky no bupi nam najviac vyhovovalo tak sme pri tom aj zostali a teraz ma maly uz 15mesiacou a pri kupani stale pouzivame umyvaciu penu . Pre na su to top produkty. :*
Jednoznačne 5 ***** aj za nás 😉
Jednoznacne 5* . Bupi je top pre nasho krpca vo vsetkych smeroch 😉
Ja som spokojna a davam 5***** pretoze nasa mala je vyberava na vlhcene obrusky, takze sme skusali mnozstvo a tie su fajn.
nebola som veľkým zástancom vlhčených utierok ale raz som bola ,,donútená,, ich použiť a odvtedy si ich kupujem pravidelne. U mňa teda 5*
@michaela_bupi Parádne sú 5* . Ako všetky výrobky, obrúsky a tuhé mydielka som používala ešte ako netehotná :D
5 hviezdičiek 😉
Ja milujem BUPI vlhcene obrusky. Utieram s nimi vsetko, asi ako kazda mamicka 😀 Vzdy ich nosim so sebou. Minule leto som do obalu od vlhcenych obruskov dokonca zbierala maliny. (Nic ine nebolo po ruke) Syn na ne maluje vodovkami 🙂 Takze u nas sa vlhcene obrusky vyuzivaju na 100 %.
Hodnotim * * * * * 😀
Bupi vlhčené sme vyskúšali náhodou a milo prekvapili, za nás určite 5*
aj za nas 5 hviezdiciek 🙂
maximálna spokojnosť - 5* 🙂
5* 🙂
3 * . pekne vonaju ale mohli by byt viac vlhcene a pevnejsie.
Urcite 5*
5* odskusali sme viacere znacky, ale s tymito sme boli spokojni najviac 🙂
***** spokojnost
5 Hviezdičiek
Dávam 5***** keďže viac nemôžem 🙂
Za nás taktiež 5 * vyskúšala som viac značiek ale tie mi sadli najviac aj malému 😉
Este ako tehotna som si do porodnice s prvym synom balila kozmetiku pre babatko bupi - aj vlhcene, aj mydielko a bola a aj som s bupi velmi spokojna, takze (nielen) vlhcenym obruskom davam 5 hviezdiciek,pretoze si to zasluzia. Bupi pouzivam nielen pre deti, ale aj pre seba na plet a som fakt velmi spokojna.
no za mna **** nakolko ked ich otvorim nepaci sa mi ich "vona" ked 1x odlepim nalepku a 1x ich otvorim, to mi vadi, ale potom uz nie...potom uz nic necitim co by mi vadilo
Určite 5* inú známku by som ani nedala, sú proste super a naše obľúbené
Maximálna spokojnosť. Bez vylúčených obruskov si už neviem fungovanie predstaviť. 5*
Určite 5*! Maximálna spokojnosť so všetkými výrobkami 👍zn.BUPI.
Používame všetci: Ja, naša najmenšia ale aj 13 ročný pubertiak 😊